Discuție:Peștera Ciurul Ponor

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Peștera Ciurul Ponor este un subiect de care se ocupă Proiectul Speologie, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre peșteri Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Am ascuns conținutul acestui articol deoarece, conform http://www.parcapuseni.ro/legislatie/2.%20OUG%2057%20din%2020.06.2007.pdf, art. 44, litera h, este interzisă mediatizarea peșterilor de clasă A, mediatizare în urma căreia să se poată ”identifica” sau ”localiza” peștera.

Am găsit și lista clasificări peșterilor în http://www.parcapuseni.ro/legislatie/7.%20OM%20604%20din%204.07.2005%20clasificare%20pesteri.pdf

Am citit articolul http://ro.wikipedia.org/wiki/Pestera_piatra_altarului, de asemea o peșteră de clasa A, care nu prezintă locația exactă ci doar face o descriere a peșterii, dar nici nu are referințe probabil pentru că în referințe scrie locația.

Așadar la articolul de față s-ar putea lăsa o descriere care să nu permită localizarea, dar atunci nu se pot pune referințe. Referințele actuale prezintă localizarea, și din cîte știu eu toate cărțile de specialitate o fac.

Scuzați-mi stîngăcia, iar pînă voi găsi referințe fără localizare, voi scrie articole exclusiv despre peșteri de clasă inferioară.

Tuns Daniel 9.11.2010