Discuție:Nicolae Bejenaru (istoric)

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare

Rugăminte detalii[modificare sursă]

Bună ziua, vreau să vă întreb, Mishu57, unde anume în articol considerați că lipsesc note de subsol și ce formatări ar mai trebui realizate pentru a ca articolul să fie considerat în „format standard”? Din punctul meu de vedere articolul este OK așa cum este acum și vreau să știu dacă se poate șterge caseta de avertizare? Dacă însă nu este OK, vă rog semnalați-mi punctual ce nu este în regulă, pentru a rezolva problemele. Cu mulțumiri, Vlad Popovici (discuție) 7 aprilie 2021 21:03 (EEST)Vlad Popovici

Gasiti si alte surse. Formatul standard se referea la felul cum era scris numele, lucru pe care l-am rezolvat. Succes.--Mishu57 7 aprilie 2021 21:14 (EEST)
Mulțumesc pentru răspuns și eliminarea avertizării referitoare la formatare. Imperativul găsirii altor surse însă, nu îl înțeleg și vă rog să îmi explicați de ce e necesar să existe multiple surse, în condițiile în care informația este extrasă dintr-o sursă edită, de încredere, validată științific, iar o altă sursă de încredere pentru respectivul personaj nu există. Mi se pare o exagerare și o presiune artificială pusă pe contributori să solicitați imperativ mai multe surse atâta timp cât cea existentă îndeplinește perfect criteriile Wikipedia, iar alte surse nu se găsesc. Aștept lămuririle Dv. Cu considerație, Vlad Popovici (discuție)

@Vlad Popovici:Rezolvat Rezolvat. Probabil era vorba de paragraful introductiv care conținea datele de naștere și de deces și pe cele privind aprecierea calitativă (date care nu erau preluate din textul inferior și nu erau referențiate). De asemenea, am pus surse și la opere (de obicei astea se găsesc în indexuri bibliografice sau baze de date bibliografice, dar la o căutare rapidă nu am dat de așa ceva, în acest caz).--Accipiter Gentilis Q.(D) 9 aprilie 2021 10:49 (EEST)