Discuție:Michel Houellebecq

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Michel Houellebecq este un subiect de care se ocupă Proiectul Literatură, un proiect lansat pentru a coordona și a lista articolele care trebuie completate sau care trebuie scrise și activitatea celor care scriu articole despre literatură Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Îmi permit să fac cîteva sugestii, deşi nu sînt în domeniu:

  • Citatele din operele lui Michel Houellebecq ar fi binevenite şi în original. Unii preferă să le memoreze ca atare sau să le folosească în alte părţi.
  • Pozele cu el ar putea fi făcute mai mici, şi numai cine chiar vrea să-i vadă părul de pe piept şi aluniţele să facă clic pe poze. La un scriitor de talia lui nu figura contează, ci opera.
  • Nu ştiu cum e mai bine să facem dar trebuie să avem două seturi de bibliografie: cărţile scriitorului şi comentariile criticilor. Sper că tot ce scrie în articol despre scriitor şi opera lui sînt lucruri luate de prin cărţi şi articole credibile, nu comentarii proprii (Wikipedia:Fără cercetare originală).
  • Ar fi nevoie de o recitire a textului. Au mai scăpat nişte accente lipsă, numere greşite, formulări care nu sună natural în româneşte, etc.

--AdiJapan  9 noiembrie 2005 04:37 (UTC)

Pozele sunt cele facute de H. insusi, puse de el insusi pe site-ul propriu. Sunt hiperdecente si sunt folosite de toate revistele frantuzesti. Daca doresti sa-l epilezi (cum naiba ai observat tu tocmai... parul de pe piept?... e si asta o performanta, recunosc, nu ma gandisem), fa-o, dar vezi si-un psiholog dupa aceea.

"Sper că tot ce scrie în articol despre scriitor şi opera lui sînt lucruri luate de prin cărţi şi articole credibile, nu comentarii proprii." - Mai baiatule, nu mai spera - hai, te rog eu mult. Vezi-ti de articolele tale - sunt convins, competente. Te pot asigura, daca nu dormi bine, ca toate datele sunt beton armat.

In text nu sunt nici un fel de numere gresite etc. - Si in generas, Adi Japan, cu cine te certi? [15 ianuarie 2006 18:20 193.17.70.26]

Domnule, voi ignora atacurile la persoană. Pagina de discuţii există ca să discutăm despre articol.
Comentariile mele nu înseamnă că nu-mi place articolul. Dimpotrivă, consider că e scris foarte bine, şi sugeram doar lucruri care să-l facă şi mai bun.
N-am zis nimic despre decenţa pozelor, ci doar despre mărime.
Despre numerele greşite îmi recunosc exagerarea: era unul singur, pe care l-aţi corectat la mai puţin de 5 minute după ce-aţi scris că nu există.
A doua parte din citatul "Un poet mort nu mai scrie. De unde importanţa de rămâne viu." are o mică problemă. Nu veţi sări din nou la bătaie că am spus-o. Sper... — AdiJapan  15 ianuarie 2006 14:49 (EET)[răspunde]