Discuție:Marea teoremă a lui Fermat

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

am 2 metode pentru rezolvarea marei teoremi. dimamath@rambler.ru

Din câte ştiu eu, s-a rezolvat deja. --Vlad|-> 7 decembrie 2005 18:05 (EET)[răspunde]

Regret ca e nevoie sa scriu asa ceva, dar cartea domnului inginer Panţuru, pe carea am avut "sansa" sa o parcurg, e plina de fabulatii si nu are nimic de aface cu matematica, in afara limbajului folosit. Cum nu pot lupta impotriva unor pseudomatematicieni altfel, va rog sa nu ma credeti pe cuvint, ci sa verificati, cei ce puteti, valoarea demonstratiilor propuse si sa luati atitudine. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Miteturo (discuție • contribuții).

Cum aş putea să vă transmit chiar pe această pagină o încercare de demonstraţie privind "Marea Teoremă a lui Fermat",deoarece nota mea matematică este scrisă in "word equation"?Aş dori ca nota mea matematică să fie accesibilă ca pe un "Forum" ,pentru ca toţi să-şi spună părerea.Demonstraţia mea se bazează doar pe elemente de matematică cunoscute la vremea enunţării acestei faimoase teoreme. Vă mulţumesc!Cu stimă! 01.10.2007 semnat ego sum!
Cu toată părerea de rău, Wikipedia nu este locul unde să publicaţi în premieră rezultate originale. Pentru acestea trebuie să vă adresaţi unei reviste de specialitate. — AdiJapan  1 octombrie 2007 17:07 (EEST)[răspunde]

Ma io nu cred ca nici unu din voi nu aveti demonstratia. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 92.83.219.150 (discuție • contribuții).

Vă rog să vă exprimaţi fără „Mă”, „io”, „unu”, şi „voi”. Revenind la subiect, v-am pus demonstraţia la bibliografie. Spor la înţelegerea ei! --Turbojet 10 februarie 2008 17:35 (EET)[răspunde]