Discuție:Listă de podcasturi audio românești

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Am creat aceasta pagina pentru a mentiona nu foarte multele podcasturi in limba romana. Nu stiu daca ar trebui adaugat link spre ele sau creat cate un articol al fiecaruia.--R O A M A T A mesaj 1 octombrie 2018 17:12 (EEST)

Decoamdată avem linkuri spre podcasturi, eu cred că la un moment dat ar trebui să le facem pagini fiecăruia. Știu că nu sunt de notorietate - până la urmă ideea de podcast în limba română nu prea este ceva foarte popular - dar există mult potențial în asta (vezi cât de populare sunt cele în limba engleză) și ar putea să le ajute să devină mai cunoscute. În final podcasturile creează o valoare adăugată în peisajul românesc. --R O A M A T A mesaj 11 octombrie 2018 13:18 (EEST)

Format podcasturi[modificare sursă]

Am rugămintea ca la podcasturi să fie trecut numele complet al moderatorilor. Poate fi inclus pseudonimul sau numele online (cum este zoso), însă cred că trebuie inclus și numele complet (doar pisicutza24 sau Mihai nu e suficient). --R O A M A T A mesaj 11 octombrie 2018 13:22 (EEST)

Podcasturi închise[modificare sursă]

Oare ar trebui să păstrăm, totuși, podcasturile care nu mai sunt active? Am observat că s-a scos CityPodcasts; la fel, Pește prăjit a fost scos, dar e unul din cele mai consistente podcasturi ca producție și relevant din punct de vedere istoric, practic a fost singurul podcast românesc de 100+ episoade pre 2015. --Dorin.lazar (discuție) 27 octombrie 2018 06:08 (EEST)

Nu știu ce să zic, oricum nu are sens să le păstrăm în listă cu cel active. Eventual să adăugăm o secțiune în care să includem podcasturile care sunt proiecte închise/abandonate? În cazul CityPodcasts unele dintre ele am înțeles că nu ami sunt nici găzduite online, efectiv nu mai găsești episoadele să le asculți. În acest caz chiar nu văd sensul de a le pune în lista aceasta, ar fi doar un nume. O secțiune cu proiectele de podcast neactive cred că ar fi ok și ar păstra lista principală doar cu podcasturi active și astfel cât mai utilă cititorilor. Ce părere ai? --R O A M A T A mesaj 28 octombrie 2018 11:45 (EET)