Discuție:Lista cântecelor interpretate de Angela Similea

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
MusicalnotesRomania.svgArticolul Lista cântecelor interpretate de Angela Similea este un subiect de care se ocupă Proiectul Muzică românească, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre muzica românească Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
ListăAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa Listă pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Propunere de unire cu articolul Discografia Angelei Similea[modificare sursă]

Discuție mutată de la Discuție Utilizator:Sîmbotin

Buna! Poti sa creezi o pagina de discutie legata de unirea articolelor referitoare la Discografia Angelei Similea si a Indicelor cantecelor ..., pentru a obtine un consens din partea membrilor Wikipedia? Oricum nu sunt de acord cu unirea, o lista de albume lansate si o lista de cantece inregistrate nu isi au locul in acelasi articol, ca urmare ca la fel se procedeaza si pe celelalte Wikipedii, dar, daca exista indoieli, ar trebui sa existe o pagina pentru vot. Multumesc! Alecsdaniel (discuție) 10 august 2017 01:43 (EEST)

Bună ziua,
Am deschis Discuție:Indicele cântecelor de Angela Similea și voi semnala problema și la Cafenea pentru o mai bună vizibilitate. --Bătrânul (discuție) 10 august 2017 06:41 (EEST)

Consider că întregul conținut al articolului Indicele cântecelor de Angela Similea poate fi mutat pe pagina Discografia Angelei Similea, ca secțiune separată. Să așteptăm și alte opinii, pro sau contra.
În altă ordine de idei, indiferent dacă rămâne articol de sine-stătător, sau doar secțiune, titlul „Indicele cântecelor de Angela Similea” ar trebui modificat, în sensul că trebuie precizat ce fel de cântece (compuse, interpretate, înregistrate, lansate etc.), așa cum a sesizat utilizatorul GEO. --Bătrânul (discuție) 10 august 2017 07:10 (EEST)

Împotrivă: Voi schimba titlul când termin articolul, pentru a vedea atunci exact ce piese includ și din ce surse. Referitor la unirea lor, mă opun, în primul rând, pentru că reprezintă articole diferite, după cum există pagini diferite pentru discografiile Madonnei, Marinei and the Diamonds etc și cântecele pe care le-au înregistrat/interpretat. În al doilea rând, articolul ar fi prea lung - pagina cu Discografia Angelei Similea este oricum destul de lung, adăugarea secțiunii cu indicele cântecelor îl va face și mai greu de parcurs, lucru care nu este necesar, din moment ce subiectele pot fi tratate diferit (după cum se poate observa, multe dintre piesele pe care le-a cântat muziciana nu au apărut pe niciun album sau compilație personală). Alecsdaniel (discuție) 10 august 2017 14:29 (EEST)

Am așteptat două zile, dar văd că nu se mai implică nimeni în această discuție. Probabil că domeniul muzical a ajuns un fel de Cenușăreasă a Wikipediei - noua generație este interesată de manga, anime și wrestling, nu de muzică. În consecință, retrag formatul de unire a celor două articole și îi urez succes în continuare lui Alecsdaniel, unul dintre puținii wikipediști care contribuie bine în domeniul muzical. --Bătrânul (discuție) 12 august 2017 07:56 (EEST)
Mulțumesc! Alecsdaniel (discuție) 12 august 2017 15:22 (EEST)