Discuție:Comuna Poienarii de Argeș, Argeș

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
    Comuna noastra este o oaza de liniste si locul preferat pentru relaxare.Vara ne bucuram de plaja si scaldat in apa cristalina a raului Topolog, care izvoraste din Muntii Fagaras.Se afla intr-o zona de deal, iar satenii se bucura de granele roditoare care le aduc belsug.Oamenii sunt ca niste furnicute, muncesc de dimineata pana seara.
  Autoritatile au foarte mare grija de comuna lor,o ingrijesc cu responsabilitate si batranii nostri bolnavi au parte de asistenta sociala.
  Avem camin cultural unde se tin anumite spectacole de sarbatori,biblioteca,scoala cu clasele I-VIII,magazine si baruri care corespund cerintelor Uniunii Europene.Cadrele medicale se ridica cerintelor comunitatii iar politia este prompta.Preotul nostru este un duhovnic adevarat care inspira multa incredere si care isi face datoria cinstit.Satele comunei nu sunt uitate si s-a asfaltat pana in unele catune.Avem cablu tv. si acum se baga apa.
  comuna noastra are tineri care vor urma meseriile parintilor iar cei care au plecat in strainatate isi asigura un adapost in comuna natala.Este avantajos ca se afla intre orasele Curtea de Arges si Ramnicul Valcea deoarece ne bucuram de baile sarate din Valcea,iar la curtea de arges putem vizita monumente istorice, precum Manastirea Curtea de Arges unde se afla Sfanta Felofteia.M-ai sus de orasul Curtea de arges urcam la barajul Vidraru care este inconjurat de Muntii Fagaras.Sunt mai multe lucruri de spus despre comuna noastra.
  Merita sa vizitati zona noastra!
                              Cristina-Marilena L