Discuție:Ana Blandiana

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Books-aj.svg aj ashton 01.svgArticolul Ana Blandiana este un subiect de care se ocupă Proiectul Literatură, un proiect lansat pentru a coordona și a lista articolele care trebuie completate sau care trebuie scrise și activitatea celor care scriu articole despre literatură Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.


Tag aspectul vizual[modificare sursă]

Nu doar aspectul vizual este o problema la acest articol. Chiar si ca insiruire biografica, articolul are lipsuri grave. De exemplu nu se specifica nimic despre faptul ca Blandiana a avut un rol esential in victoria CDR in alegerile din 1996. Oare mai detin televiziunile romanesti imagini din acea campanie electorala si discursurile ei in care vorbea despre integrarea europeana? Nu mai spun ca dupa 2001 s-a si "rupt" firul in articol, desi ar fi mult de scris. Ma intreb daca nu a fost nimeni interesat in "subiect" prin Romania, pentru ca ar exista material nu numai pentru pentru un articol in wikipedia. --Vasile 16 februarie 2006 18:27 (EET)

A dat Ana Blandiana interviuri Europei Libere în perioada Ceaușescu, sau doar a scris poezia despre motanul Arpagic care a fost remarcată și comentată de acel post de radio?--MariusM 27 august 2006 14:15 (EEST)

Lipsuri[modificare sursă]

De ce nu aveti si biobibliografia acesteia? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 92.80.188.239 (discuție • contribuții). 4 noiembrie 2008

Fără titlu[modificare sursă]

Ana Blandiana a fost prost tratata Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 185.53.197.238 (discuție • contribuții) la 9 octombrie 2019 16:02 (EET).

De catre cine? De cei ce au tinut-o in brate inainte de 89 sau de cei de dupa?... care-s tot aia. Asybarisaport 9 octombrie 2019 18:26 (EEST)