Discuție:Aeroportul Frankfurt Main

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Cine are timp si rabdare, va rog sa imbunatatiti articolul. --Arado 25 iulie 2005 13:18 (UTC)

Aeroportul Rhein-Main nu e![modificare sursă]

Aeroportul Rhein-Main, care conduce la acest articol, este dupa parerea mea o denumire falsa deoarece nu se mai foloseste!!! Pana acum cativa ani, pe vremea cand americanii inca mai detineau un aeroport militar adiacent la aeroportul german, ei spuneau partii lor Rine Main Air Base, dar asta nu mai e actual, deoarece americanii l-au retrocedat Germaniei. Ceeace se foloseste masiv este regiunea Rhein-Main, nu confundati! Aeroportul german, acum largit cu fostul aeroport american, se numeste oficial Aeroportul Frankfurt am Main. Denumirea Aeroportul Frankfurt este ce-i drept comoda si se si foloseste, dar si ea este falsa. Bine-inteles insa ca se poate zice Aeroportul din Frankfurt sau Aeroportul de la Frankfurt. Totusi, si denumirea Aeroportul International Frankfurt o consider acceptabila.

Va rog corectati in special pagina de dezambiguizare in mod corespunzator. Acum incep cu mici adaugiri si corecturi. Nea Niţă 5 mai 2006

Cât despre en:Frankfurt International Airport? --Rebel 5 mai 2006 13:26 (EEST)[răspunde]
da, rebelule, si la englezi apare din pacate denumirea asta (aeroportul R-M), pe care o consider insa falsa deoarece, cel putin in germania, nu se foloseste. in afara de asta, aeroportul de care e vorba aici se afla integral pe teritoriul orasului Frankfurt am Main. de ce sa ne complicam noi?!
deci insist sa se corecteze pagina de dezambiguizare! --Nea Niţă 9 iunie 2006