Craig Williams

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Craig Williams
Fișier:Craig Williams
Craig Williams
Apariții
Creat deMatt Burnett Ben Levin
Jucat dePhilip Solomon
Dublat dePhilip Solomon

Georgie Kidder Noël Wells H. Michael Croner Phil LaMarr Karen Fukuhara Lucia Cunningham Terry Crews

Kimberly Hebert Gregory
Prima aparițieItch to Explore
Ultima aparițieTBA
SpecieOm
GenMasculin
Număr de sezoane4 Sezoane
Număr de episoade145 Episoade
Desen AnimatCraig of the Creek
Profil
SexulBărbat
Data nașteriiTBA
Vârsta10 ani
OcupațieTBA
Relații
PărințiDuane Williams (Tata), Nicole Williams (Mama)
Soț sau soțieTBA
CopiiTBA
FamilieWilliams
NaționalitateSUA
DragosteTBA
Pseudonim(e)Jacob
SerieCraig of the Creek

Craig Williams este protagonistul titular al filmului Craig of the Creek. Este un băiat afro-american de zece ani care locuiește cu părinții săi, Duane Williams și Nicole Williams, cu sora sa mai mică Jessica și cu fratele său mai mare Bernard. Este cel mai bun prieten cu Kelsey și J.P., ambii cu care se întâlnește frecvent. A apărut în toate episoadele serialului. El este exprimat de Philip Solomon.

Aspectul fizic a lui Craig este de statură normală pentru un băiat de 10 ani și este destul de slab. Are pielea închisă la culoare, ochi mari expresivi, urechi de dimensiuni similare, un nas plat proeminent și păr negru. Capul lui este mare și proporțional cu corpul lui.

Ținuta lui principală, supranumită „Hainele lui Craig”, constă într-o cămașă galbenă cu mâneci lungi, cu o vestă gri fără mâneci cu glugă, blugi albaștri și pantofi sport albi. De asemenea, mai poartă cu el o poșetă mare cu ramă de culoare galbenă, numită „Purse of Holding”. De asemenea, este văzut uneori cu un toiag de lemn făcut dintr-un balustre de-a lungul scărilor din casa bunicilor săi. Deasupra toiagului este un cristal albastru în formă de diamant.

Haina de scoala Hainele lui de școală constau din aceiași blugi și adidași, dar în loc de o cămașă galbenă cu mâneci lungi, poartă un tricou polo alb.