Comedy Est

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Cinema Est
Data lansării31 august 2018 (în teste)
20 septembrie 2018 (oficial) (Comedy Est)
18 ianuarie 2022 (Cinema Est)
Rețea-părinteDiplomatic Digital
ProprietarClever Group
Format imagineSD & HD
SloganLa (bună) dispoziția dumneavoastră! (2018 - 2022)
Țară România
Limbăromână
Acoperirenațională
SediiBucurești
Canale înruditeAgro TV
Cinemaraton
Look 4K
Look Sport
Look Sport +
Look Sport 2
Look Sport 3
Medika TV
Prima TV
Profit News
Cablu
RCS & RDSCanal 159

Cinema Est (în trecut Comedy Est) este o televiziune, care face parte din Clever Group. La lansarea ca Comedy Est difuza filme de comedie din România, dar și câteva filme de comedie din Europa de Est.

Din 6 octombrie 2020 Comedy Est a fost preluat de Clever Group, împreună cu Cinemaraton și Cine Est din Digital Cable Sistems S.A..[1]

Pe 5 ianuarie 2022, a fost anuntat in cadrul sedintei CNA ca postul isi va schimba numele in Cinema Est.[2] Schimbarea a avut loc pe 18 ianuarie 2022.

În curând va difuza filme atât din Europa Centrală și de Est (Albania, Bosnia-Herțegovina, Bulgaria, Cehia, Croația, Grecia, Macedonia, Republica Moldova, Polonia, România, Slovenia și Slovacia) cât și din alte țări din Europa ca Rusia, Turcia și Israel.[3]

Note[modificare | modificare sursă]

  1. ^ https://www.hdsatelit.com/2020/10/clever-media-network-devine-actionar.html?m=1/.  Text "titlu" ignorat (ajutor); Lipsește sau este vid: |title= (ajutor)
  2. ^ https://www.hdsatelit.com/2022/01/noutati-cna-comedyest-devine-cinemaest.html?m=1/.  Text "titlu" ignorat (ajutor); Lipsește sau este vid: |title= (ajutor)
  3. ^ https://clever-media.ro/cinemaest/.html?m=1/.  Text "titlu" ignorat (ajutor); Lipsește sau este vid: |title= (ajutor)