Boomerang (Europa)

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Boomerang logo v2.svg

Boomerang Europa, Orientul Mijlociu și Africa au lansat la 5 iunie 2005, de radiodifuziune inițial în Europa de Est (în limba engleză), Polonia (în poloneză) și Ungaria (numai spectacole în limba maghiară); este dotat principal fostele programe Cartoon Network și Hanna-Barbera.

În octombrie 2010, canalul a început să difuzeze selectați spectacole în limba română. Pe 12 octombrie, 2011, alimentarea Europa Centrală și de Est a fost separat din Europa, Orientul Mijlociu și Africa; ca urmare, primul menține propriul program și promo-uri în limba maghiară și română, precum și bloc-preșcolară orientate Cartoonito, care a fost adăugat atât feed-uri în același timp.

În februarie 2012, canalul a început să accepte publicitatea comercială în afara Poloniei, a cărui hrană acceptă, de asemenea, publicitatea traditionala. Din martie 2012, Boomerang primit un nou look. În luna iulie 2013, canalul a început să difuzeze selectați spectacole în limba rusă, în curs de pregătire pentru o posibilă lansare de alimentare separată pentru Rusia.

În octombrie 2013, un furaj rusă a fost, de asemenea, adăugat la canal, făcând astfel să fie difuzate acum în patru limbi. În ianuarie 2014, numele de marcă Cartoonito a fost plecat din ambele CEE și canalele EMEA, făcând astfel aceste spectacole identificabile după cum arată Boomerang si Boomerang următoarele barele de protectie au fost redenumite. Din iulie 2014, Rusia a interzis anunțurile din rețeaua a face canalul de radiodifuziune niciun anunț

Canalul a adoptat un nou logo la nivel mondial pe data de 2 februarie 2015.

Canalul a adoptat un logo nou la nivel mondial pe dată de 1 octombrie 2016.