Antonia Prebble

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Antonia Prebble
Date personale
Născută (39 de ani) Modificați la Wikidata
Te Whanga-nui-a-Tara, Noua Zeelandă Modificați la Wikidata
PărințiJohn Prebble[*]
Nicky Riddiford[*] Modificați la Wikidata
Frați și suroriRebecca Prebble[*] Modificați la Wikidata
Căsătorită cuGareth Williams[*][[Gareth Williams (New Zealand actor of television, film and theatre)|​]] Modificați la Wikidata
Cetățenie Noua Zeelandă Modificați la Wikidata
Ocupațieactriță de film Modificați la Wikidata
Activitate
Alma materTe Herenga Waka[*][[Te Herenga Waka (public university in New Zealand)|​]]

Antonia Mary Prebble (n. 6 iunie 1984 în Wellington ) este o actriță faimoasă pentru rolul Loretta West din show-ul Outrageous Fortune. A devenit interesată de actorie la o vârstă foarte tânără, jucând în The Magical Kingdom of Thingymijig în 1993.

Biografie[modificare | modificare sursă]

Cel târziu în anii 1990, Antonia a început să lucreze la producții pentru copii, având diferite roluri în programele acestea. Două din rolurile ei mari includ Mandy McFarlane din Mirror Mirror 2 în 1997 și Trudy în cele 5 sezoane ale serialului The Tribe din anul 1999 până în anul 2003. A fost invitată să joace și în două episoade din Power Rangers : Dino Thunder în rolul lui Krista, lucrând împreună cu 2 dintre actorii din The Tribe. În 2006 începe să joace în Power Rangers : Forța Mistică în rolul lui Clare, ucenica vrăjitoarei Udonna, fiind și Apărătorul Porții.

În anul 2005 a câștigat un rol în distribuția lui Outrageous Fortune, și anume rolul Lorettei West, o fată de 15 ani. Trei ani în Outrageous Fortune e în al patrulea sezon unde personajul ei Loretta a dat naștere unei fetițe, Jane, și nu e interesată să fie mamă așa că o lasă în grija propriei ei mame, Cheryl West. După ce a filmat al treilea sezon Antonia și sora ei de pe ecran Siobhan Marshall (care joacă rolul Pascalle West ) au plecat într-o vacanță în Europa.

Filmografie[modificare | modificare sursă]

Note[modificare | modificare sursă]


Legături externe[modificare | modificare sursă]


Categorie:Neozeelandezi