Anno 2070

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Anno 2070
Anno 2070
Coperta pentru Europa
Dezvoltator(i) Related Designs[*]
Ubisoft Blue Byte[*]
Editor(i) Ubisoft
Serie Anno[*]
Motor grafic InitEngine
Ultima versiune 2.0.7780
Platformă Microsoft Windows
Dată lansare Microsoft Windows
Mac OS X
Genuri City-building game
Joc de strategie în timp real
Moduri Singleplayer
Multiplayer
Media DVD
Site web http://anno-game.ubi.com/anno-2070/en-GB/home
Ratinguri
PEGI PEGI 7[*]
USK USK 6[*]
ESRB Teen[*]

Anno 2070 este un joc video științifico-fantastic în care se construiesc orașe (aprox., din engleză city-building game), dar și cu elemente de joc de strategie în timp real. A fost realizat pe 17 noiembrie 2011, este produs de Related Designs și Ubisoft Blue Byte și distribuit de Ubisoft.

Prezentare[modificare | modificare sursă]

Scenariul jocului, după cum arată titlul, are loc în 2070. Încălzirea globală a dus la topirea calotelor polare, ceea ce a făcut ca nivelul mării să crească atât de mult încât vârfurile munților au rămas singurele zone de uscat.[5]

Jocul are trei facțiuni: The Eden Initiative (Inițiativa Eden) (care se numesc prescurtat 'Ecos'), The Global Trust (Trustul Global) (care se numesc prescurtat 'Tycoons' - Magnați) și S.A.A.T. (care se numesc prescurtat 'Tech'). 'Ecos' reprezintă facțiunea ecologică și construiesc orașe durabile, dar ineficiente și care se extind greu. 'Tycoons' sunt industriași și se extind rapid, dar au probleme cu poluarea și cu diminuarea resurselor. 'Tech' este o facțiune de sprijin disponibilă pentru celelalte două și utilă în cercetarea cele mai noi și mai puternice tehnologii.

Note[modificare | modificare sursă]

Legături externe[modificare | modificare sursă]