Anno 2070

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Anno 2070
Anno 2070
Coperta pentru Europa
Dezvoltator(i) Related Designs
Ubisoft Blue Byte
Editor(i) Ubisoft
Motor grafic InitEngine
Platformă Microsoft Windows, Mac OS X[necesită citare]
Dată lansare Microsoft Windows Mac OS X
Genuri City-building
Real Time Strategy
Ratinguri

Anno 2070 este un joc video științifico-fantastic în care se construiesc orașe (aprox., din engleză city-building game), dar și cu elemente de joc de strategie în timp real. A fost realizat pe 17 noiembrie 2011, este produs de Related Designs și Ubisoft Blue Byte și distribuit de Ubisoft.

Prezentare[modificare | modificare sursă]

Scenariul jocului, după cum arată titlul, are loc în 2070. Încălzirea globală a dus la topirea calotelor polare, ceea ce a făcut ca nivelul mării să crească atât de mult încât vârfurile munților au rămas singurele zone de uscat.[5]

Jocul are trei facțiuni: The Eden Initiative (Inițiativa Eden) (care se numesc prescurtat 'Ecos'), The Global Trust (Trustul Global) (care se numesc prescurtat 'Tycoons' - Magnați) și S.A.A.T. (care se numesc prescurtat 'Tech'). 'Ecos' reprezintă facțiunea ecologică și construiesc orașe durabile, dar ineficiente și care se extind greu. 'Tycoons' sunt industriași și se extind rapid, dar au probleme cu poluarea și cu diminuarea resurselor. 'Tech' este o facțiune de sprijin disponibilă pentru celelalte două și utilă în cercetarea cele mai noi și mai puternice tehnologii.

Note[modificare | modificare sursă]

Legături externe[modificare | modificare sursă]