Andreea Perju

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Andreea Perju s-a nascut la data de 2.ianuarie 1985 in Bucuresti si este studenta la Universitatea Hyperion, Facultatea de jurnalism.

Cariera:

A fost cunoscuta mai intai ca model. Gimnastica ritmica de performanta pe care a practicat-o timp de 9 ani au ajutat-o sa fie in forma. Nu are nici un implant, nici operatii estetice.

Andreea Perju este fosta componenta a trupei de balet de la "Surprize, Surprize", emisiunea Andreei Marin. Inaintea acestei colaborari a facu parte din trupa "Ooops", care s-a destramat. A avut de asemenea un contract de hostess cu emisiunea "Duminica in familie" a Mihaelei Radulescu. A fost dansatoare in trupele Valahia si Candy.

Pentru piesa muzicala "Falling High" a solistului Keo, Andreea a filmat cateva scene erotice pasionale in toaleta unui club.


A jucat in telenovela romaneasca "Fetele marinarului", rolul Vera, desi nu are studii de actorie. Inaintea acestui serial a studiat limba rusa, pentru ca personajul interpretat de ea sa fie cat mai veridic.

In 2008 a aparut in revista "Playboy" . La aniversarea a 10 ani de la aparitia "Playboy", Andreea este una dintre cele zece femei frumoase care au aparut pe eticheta vinului special lansat cu acest prilej. In acelasi an a fost invitata la celebra emisiune a lui Dan Negru "Te pui cu blondele"

Dupa mai multe iubiri nefericite s-a casatorit in 2009 cu Cristi Dociu.In 2010 a devenit mama unei fetite numita Mara.


Note[modificare | modificare sursă]

Vezi și[modificare | modificare sursă]

Legături externe[modificare | modificare sursă]

[[1]]