Alyson Michalka

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare


Alyson Renae "Aly" Michalka (n. 25 martie 1989) este o actriță americancă, cântăreață, compozitoare, muzicianca și in prezent joaca ca Marti Perkins în CW serialul de televiziune Hellcats.

Ea a fost cunoscută pentru rolurile ei ca Keely Teslow în seria Disney Channel original Phil din viitor, Charlotte Barnes în filmul Bandslam, Taylor Callum în Disney Channel Original Movie Cow Belles și Rhiannon Abernathy în Globul de Aur. Ea este de asemenea cunoscuta ca o jumatate din duo-ul muzical 78violet (fostă Aly & AJ) cu sora ei, Amanda Michalka .


Viața personală[modificare | modificare sursă]

Ea a fost născuta în Torrance, California și a crescut in Seattle, Washington și California de Sud, cu sora ei, Amanda Michalka. Tatăl ei, Mark, deține o companie de contractare și mama ei, Carrie, este un muzician și a cântat alături creștin "JC Band". Michalka a început sa cante la pian la doar cinci ani și a început sa cante la chitară la vârsta de treisprezece ani. Ea a început să joace atunci când avea cinci ani. Ea a fost crescut ca un creștin și continuă sa practice credinta.