Acces direct (emisiune)

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Pagina „Acces Direct” trimite aici. Pentru conceptul din tehnologia informației vedeți Acces direct.
Acces direct
Acces direct.png
Sigla emisiunii Acces direct.
Informații generale
GenTalk-show de tip tabloid
Prezentator(i)
Țară de origineRomânia
Limbă(i)română
Difuzare
Canal originalAntena Stars , Antena 1
Difuzare originală22 Septembrie 2008 – prezent

Acces direct este o emisiune talk-show [7]de tip tabloid transmisă pe postul de televiziune românesc Antena Stars, începând cu anul 2022.[1] În prezent moderatoarea emisiunii este Mirela Vaida;[8] aceasta a mai prezentat emisiunea în trecut, din primăvara anului 2017 până la începutul anului 2018.[5] De-a lungul timpului, Acces direct a mai fost moderată de Mădălin Ionescu, Simona Gherghe și Cristina Cioran [9], dintre care Simona Gherghe a fost cea mai longevivă.

Acces direct este cunoscută pentru dezbaterea de cazuri controversate; din acest motiv, postul Antena 1 a fost amendat în mai multe rânduri de Consiliul Național al Audiovizualului.[10][11][12]

Emisiunea a fost transmisă și pe postul de televiziune Antena 1 din 22 septembrie 2008 până în 31 decembrie 2021. Din cauza mai multor amenzi din partea Consiliul Național al Audiovizualului, emisiunea a fost scoasă din grila Antenei 1iar din Ianuarie 2022 emisiunea va fi difuzată pe postul de televiziune românesc Antena Stars.

Note[modificare | modificare sursă]

 1. ^ a b „ANTENA 1 - De azi, "Acces direct". . Arhivat din original la . Accesat în . 
 2. ^ "Acces Direct" incheie un sezon de succes”. . Accesat în . 
 3. ^ Petrișor Obae (). „Mădălin Ionescu, schimbat de la Acces Direct cu Simona Gherghe”. Pagina de media. Arhivat din original la . Accesat în . 
 4. ^ „Mirela Vaida, în locul Simonei Gherghe la "Acces Direct" La asta chiar nu te așteptai!”. Antena 1. . Arhivat din original la . Accesat în . 
 5. ^ a b c „Primele declarații ale Simonei Gherghe, după ce a aflat că Mirela Vaida este noua prezentatoare Acces Direct”. 
 6. ^ Iulia Bunea (). „Prezentatoare nouă la Acces Direct, în locul Simonei Gherghe”. Accesat în . 
 7. ^ „Acces Direct Antena 1”. 
 8. ^ „Mirela Vaida va prezenta emisiunea „Acces Direct". 
 9. ^ „Cristina Cioran, noua prezentatoare a emisunii Acces Direct”. 
 10. ^ MihneaTălău (). „Amenzi pentru Antena 1. Postul a fost sancționat de CNA pentru imixtiuni în viața privată. Vezi ce emisiuni au fost penalizate”. Evenimentul zilei. Accesat în . 
 11. ^ „CNA a dat amenzi de 25.000 de lei în cazul Caracal televizunilor România TV și Antena 1”. forbes.ro. . Accesat în . 
 12. ^ Adelina Mărăcine (). „Acces Direct, amendă-record de la CNA pentru telenovela „Vulpița": „Am văzut un spectacol al degradării umane". Adevărul. Accesat în . 

13. Fără Acces Direct la Antena 1, din 2022? Se discută mutarea emisiunii la un alt post

Legături externe[modificare | modificare sursă]