Îngerașii

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Îngerașii
Gentelenovelă  Modificați la Wikidata
Creator(i)Ruxandra Ion
Dezvoltator(i)MediaPro Pictures
ActoriAdela Popescu
Ioan Isaiu
Ionuț Bora
Jennifer Dumitrașcu
Lili Sanboeuf
Temă muzicală de început"Îngerașii"
Temă muzicală de sfârșit"Hai Vino!"
Țară de origine România
Limbă(i)română
Nr. de sezoane2
Nr. de episoade175 (+40 de episoade speciale)
Producție
Producător(i)Ruxandra Ion
Perioadă de difuzare100 min.
Difuzare
Canal originalAcasă TV
Format imagine576i 16:9 SDTV
Cronologie
Precedat deRăzboiul sexelor
Urmat deAniela

Îngerașii este un serial românesc (comedie romantică) cu actorii Adela Popescu, Ioan Isaiu, Jennifer Dumitrașcu si Ionuț Bora în rolurile principale. A fost difuzat pe Acasă TV, în perioada 2008-2009. Creat de Ruxandra Ion, serialul este povestea Liei Damian și a celor doi copii ai ei, Carina Damian și Codin Damian. Celor trei li se alătură Tudor Apostol, noua „bonă”, și fiica sa, Mirela Apostol.

Descriere[modificare | modificare sursă]

Lia Damian lucrează la un post de televiziune. Ea s-a căsătorit de tânără, din această căsătorie rezultând doi copii, Carina și Codin. După divorț, ea a rămas singură cu ei, nereușind să găsească o bonă care să aibă grijă de ei. Într-o zi, îl cunoaște pe Tudor Apstol și îl angajează să aibă grijă de copiii ei. Adevărul este că marele interes al bărbatului era să-i ofere propriului copil, Mirela, o locuință temporară. Din păcate, mama Liei nu îl suportă pe Tudor. În mijlocul acestei situații, apare un dansator, care aproape că o convinge pe Lia să creadă din nou în dragoste, pentru a-și reface viața. Numai ca acesta devine o mare dezamăgire după ce i se află secretul, iar Lia este din nou deznădăjduită, ca prima dată, numai că Tudor, Carina și Codin îi redau pofta de viață. Mihai Petre (Sergiu Neagu), în rolul dansatorului este indrăgostit peste cap de Lia acesta încercând să îi facă curte și refuză să creadă că Lia este împreună cu Tudor.

Distribuție[modificare | modificare sursă]


Și copiii:

Coloană sonoră[modificare | modificare sursă]

  • Melodia de pe coloana sonoră a serialului se numește „Îngerașii” și este cântată de Adela Popescu împreună cu Jennifer. A fost compusă de Florin Grozea, de la trupa Hi-Q și a fost prezentată în premieră la emisiunea „Povestiri de noapte”.

Difuzări[modificare | modificare sursă]

Comedia romantică a avut mare succes în toată America Latină.[necesită citare]

Legături externe[modificare | modificare sursă]