¿Dónde Estás Corazón?

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare

¿Dónde Estás Corazón?”(în engleză: Unde ești, iubire?) este un cântec al cântăreței columbiene Shakira, lansat inițial ca un single în 1995.

Informații despre cântec[modificare | modificare sursă]

Acest cântec a apărut inițial pe un album compilat numit Nuestro Rock {Rockul nostru),l-a lansat în țara ei natală,Columbia.Acest cântec s-a dovedit a fi făcut un album întreg,și un videoclip a fost filmat pentru piesă,în regia lui Oscar Torres Azula și Julian. Acest lucru a însemnat o descoperire în Columbia.Datorită succesului acestui cântec,Sony Music ia dat posibilitatea de a înregistra și a lansa un nou album.Piesa a fost pusă pe albumul Pies Descalzosa cincea ,când a fost re-lansată în 1996 în America Latină. Piesa a fost remixată pe The Remixers (1997) și a fost prezentată la cea mai mare afișare de CD "Grandes Éxitos" (2002).

Videoclip[modificare | modificare sursă]

Primul videoclip muzical a fost regizat de Oscar Azula Torres și Julian.Acest film prezenta pe Shakira efectuând un dans în negru și alb,și mai târziu,un dans cu o rochie de argint.Acest film a avut premiera în Columbia. Alt videoclip muzical a fost în regia lui Gustavo Garzón,prezintă diferite scene cu Shakira,stând pe un scaun roșu,cântând în ploaie, și arată alte persoane în scene diferite.

Note[modificare | modificare sursă]