WrestleMania XX

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
WrestleMania XX
Detalii
Promoție World Wrestling Entertainment
Dată 14 martie, 2004
Locație Madison Square Garden
Oraș New York, New York
Spectatori 20,000
Cronologie Pay-per-view-uri
No Way Out 2004 WrestleMania XX Backlash 2004

WrestleMania XX a fost cea de-a douăzecea ediție a pay-per-view-ului WrestleMania organizat de World Wrestling Entertainment. A avut loc pe data de 14 martie 2004 în arena Madison Square Garden din New York, New York, fiind cea de-a patra gală WrestleMania desfășurată în statul New York. Evenimentul a generat încasări de 2,4 milioane dolari, fiind cel mai profitabil show organizat de WWE în incinta Madison Square Garden. La WrestleMania XX au participat 20,000 de spectatori din 16 țări și din 48 de state americane. Gala a fost televizată la nivel mondial, în peste 90 de țări.

A fost un eveniment festiv, în care s-a sărbătorit aniversarea a 20 de ediții WrestleMania. Promovarea show-ului a început imediat după încheierea ediției din anul precedent, sub genericul "The Road to WrestleMania XX" (Drumul către Wrestlemania XX).

Sloganul WrestleMania XX a fost Where it all Begins... Again.. Melodia oficială a evenimentului a fost "Step Up" interpretată de formația Drowning Pool. Cea de-a doua melodie a evenimentului a fost piesa "Touché", interpretată de trupa Godsmack.

Rezultate[modificare | modificare sursă]

Alți participanți[modificare | modificare sursă]

Comentatori
Comentatori spanioli
Ring announcers
Reporteri
Arbitrii

De reținut[modificare | modificare sursă]

Note[modificare | modificare sursă]

Legături externe[modificare | modificare sursă]