Wikipedia:Sondaje/Clonare

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Acest sondaj are ca subiect aprobarea politicii de Wikipedia:Clonare. Sondajul va începe în data de 1 decembrie 2007 și va dura 7 zile. Numărul minim de participanți la sondaj este de 10, iar pentru aprobarea politicii este nevoie de o majoritate de 80% (voturile neutre nu se iau în seamă la calculul procentajului, numai la cel al numărului de participanți). Dacă nu se întrunește numărul minim de participanți, perioada de votare se va prelungi o singură dată, cu alte 7 zile. Pot vota numai utilizatori înregistrați cu minim 100 editări făcute și minim o lună vechime. La votul despre clone se interzice participarea clonelor.

În fiecare Wikipedie importantă există o politică oficială legată de clone, în ce măsură este sau nu admisă folosirea clonelor.

Actuala propunere de politică a fost anunțată pe Sfatul Bătrînilor în 4 noiembrie 2007, unde au avut loc și discuții legate de acest subiect [1].

Persoanele interesate au avut posibilitatea să facă propuneri de îmbunătățire a propunerii de politică. Pînă la începerea sondajului se mai pot face propuneri de îmbunătățire.

Text sondaj[modificare sursă]

Sînteți de acord cu aprobarea politicii Wikipedia:Clonare?

Da[modificare sursă]


Nu[modificare sursă]


Neutru[modificare sursă]

(Sondajul nu a început încă)