Wikipedia:Pagina principală/iulie 2005

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Votul este închis. Votarea s-a desfășurat între 1 iulie 2005 și 15 iulie 2005. Varianta câștigătoare este Varianta nouă propusă de Danutz (27 iunie)[modificare sursă]

Acest sondaj are scopul de a stabili o pagină principală potrivită pentru Wikipedia în română. Spuneți-vă părerea despre toate variantele de mai jos. Toți votanții au la dispoziție (numărul de variante) voturi, câte unul pentru fiecare variantă a paginii principale. Scrutinul se desfășoară prin aprobare. Fiecare votant va avea voie să voteze pentru câte variante consideră a fi potrivite pentru a deveni pagina principală. În același timp poate să voteze contra unei sau mai multor variante care i se pare nepotrivită. Candidata cu cele mai multe voturi pentru va fi declarată câștigătoare. În cazul unei egalități, va fi anunțat un al doilea tur de scrutin, între cele două sau mai multe variante. Votanții trebuie să aibă cel puțin 20 de editări până la 2 iunie 2005 (data creării acestei pagini) în Wikipedia în română, cu excepția cazului în care au propus ei înșiși o versiune a paginii principale.

Comentariu: rog utilizatorii care fac o variatiune dupa a mea, sa schimbe formatul radical. Dupa cum se observa varianta mea difera in proportie de 60% de ce a lui Danutz. Parerea mea e ca trebuie idei noi, nu adaptari dupa ce am realizat eu sau Danutz. Va rog ! D.evil 29 iun 2005 19:53 (UTC)

  • Planck 9 iulie 2005 10:06 (UTC)

Clasament parțial[modificare sursă]

Atenție! Datele acestui clasament sunt pur informative. Până în momentul închiderii votului, acestea se pot modifica.

Varianta Voturi Observații
Varianta nouă propusă de Danutz (27 iunie) 9 voturi nu sunt
Varianta nouă propusă de Romihaitza (29 iunie) 6 voturi nu sunt
Varianta nouă propusă de D.evil (27 iunie) 4 voturi nu sunt
Varianta nouă propusă de IulianU (29 iunie) 4 voturi nu sunt
Varianta veche 1 vot nu sunt
  • Mihai | D Părerea mea este că stilurile propuse de D.evil și IulianU conțin două chenare cu fond verde care nu se potrives cu design-ul nemodificabil al Wikipediei și care - personal - nu le-aș agrea pentru prima pagină. - 6 iulie 2005 15:48 (UTC)
  • D.evil 8 iulie 2005 15:30 (UTC) Verdele nostru :P contra simplitate. Vedem care pe care.
  • Planck 9 iulie 2005 10:13 (UTC) Mihai are dreptate... in unele situatii este bine sa fi conservator. Wikipedia mentinandu-si design-ul cat mai mult timp va capata "personalitate".
  • rebel 9 iulie 2005 10:33 (UTC) Sincer să fiu și fără resentimente față de oricine, aș alege oricând simplitatea în locul oricărei nuanțe de verde.
  • D.evil 9 iulie 2005 21:02 (UTC) nu e chestia de "verde" ... ori any other shit, imagine printre altele. Sa nu o dam nici in prea simplist, ca ajungem iar in telnet, sau cine stie, mIRC ? Imaginea wikipediei trebuie sa fie ireprosabila, nu simpla.