Wikipedia:Asistent pentru a crea articole/Publicitate

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
4. Surse
5. Conținut
6. Finalizare
Notabilitate

Dacă un subiect are o acoperire semnificativă în ceea ce privește sursele de încredere care sunt independente de subiect atunci se consideră că s-au satisfăcut criteriile de includere pentru un articol de sine stătător.

Vă mulțumim că folosiți acest Expert!

Dacă sunteți în strânsă legătură cu subiectul despre care doriți să scrieți un articol, atunci aveți un conflict de interese și o să vă dați seama că este foarte dificil să scrieți un articol bun și enciclopedic care să fie neutru. Probabil că veți realiza că este foarte dificil să scrieți un articol care să nu fie considerat ca o reclamă de către alți editori - și folosirea Wikipediei pentru a vă face publicitate este împotriva politicii oficiale de foarte mult timp (vedeți și WP:SPAM). În cele din urmă, dacă articolul dumneavoastră arată ca o reclamă sau nu respectă criteriile de notabilitate prezentate mai sus, cel mai probabil că va fi eliminat foarte rapid.

  1. Reexaminați intențiile dumneavoastră. Wikipedia nu este un spațiu pentru promovarea unor produse, servicii sau site-uri web. Dacă sunteți aici pentru a spune cititorilor cât de important este ceva sau pentru a prezenta o idee sau un produs despre care nimeni încă nu a auzit sunteți în locul greșit.

Nu realizați un articol nou despre produsul sau site-ul propriu. Cel mai adesea, atunci când o persoană creează un articol nou care descrie munca sa este din cauză că ceea ce face nu este încă suficient de bine cunoscut pentru a fi atras atenția oricui altcuiva, neexistând surse de încredere. Astfel de articole ar reprezenta conflicte de interese și de obicei sunt șterse. Într-adevăr, Wikipedia are articole despre unele produse și site-uri web populare, dar nu este acceptabil să folosiți Wikipedia pentru a le populariza.

Dacă aveți un conflict de interese în legătură cu subiectul propus,

Ați putea face o cerere la Wikipedia:Articole cerute
Ați putea descrie subiectul dumneavoastră pe pagina de discuție a unui articol mai general
Ați putea explora alte moduri de a contribui la Wikipedia

Acest Expert este în curs de dezvoltare.
Apăsați aici pentru a trimite feedback

Vă mulțumim.