Utilizator:NeaNita/Perle

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

„Perle”[modificare | modificare sursă]

Perle” găsite în roWP, incl. data găsirii și articolul. Textele și articolele sunt acum poate șterse, dar salvate aici pentru posteritate, ca să se mai veselească și alții (sau să plângă). Mă rețin însă să le comentez, pt. că ăștia sunt precis incurabili.

  • 16iul2012 - Japonia#Muzica: Muzica din Japonia a devenit in tineri cu trupe precum X Japan,An Cafe si D=Out in scena visual kei si trupe precum Tokio,Glay,Wands,Exile si AKB48 sunt in J-pop,Muzica din Japonia are Nagoya kei,J-pop,Japanese rock,Visual kei si Punk Rock,J-Rock are mai multe trupe precum Loudness,B'z si D=Out
  • 16iul2012 - PCOE : Lister, a fondat Partidul Muncitorilor spaniole comuniste ", marxist-leninist, pro-sovietic de linie și cu care se confruntă, prin urmare, la adresa de PCE.
  • 12iul2012 - Cantalup : Cuvântul „cantalúp” provine din limba italiană, însemnând „cîntă lupu” de pustiu ce e locul sau numele unei vile papale aproape de Roma, de unde sunt originari acești pepeni galbeni, zemoși, lătăreț ca mandarina, împărțit în felii groase adâncate în coajă.
  • 13iun2012 - Memoria ECC: Cum imi dau seama daca am nevoie de memorie ECC? Pentru a raspunde la aceasta intrebare, trebuie sa identificam , in primul rand, care este cauza de provenienta a erorilor. Sunt doua mari cauze ale acestor, asa numite, erori "soft" : <Ș.a.m.d., ș.a.m.d.>
  • 07iun2012 - Jurisprudență: Jurisprudența generală poate fi defalcată pe categorii atât în funcție de tipul de întrebare savanți încearcă să răspundă și de teoriile de jurisprudenței, sau scoli de gândire, cu privire la modul în care aceste întrebări sunt cel mai bine să se răspundă.
  • 06iun2012 - Familia Black: Cum este descris în arborele genealogic al lor, familia Black, amestecată cu alte câteva familii de sânge-pur și, de asemenea, în repetate rânduri, toate vrăjitoarele și toți vrăjitorii din familie sun obligați de a-și menține sângele-pur. Din acest motiv, s-a constatat că cea mai mare parte rămasă a familii de sânge-pur o au interdependenții. <Ș.a.m.d., ș.a.m.d.>
  • 20mai2012 - Republica Albaneză: Republica a fost sub influența Italiei, dar a beneficiat de ajutor și, de asemenea, atât de securitatea italiană și albaneză cât și a intereselor lor împotriva Greciei, la care ambele țări au certurile cu teritoriale.
  • 08mai2012 - Live USB: Programele care creează USB-uri bootabile scriu bootloaderul în primele lui sectoare, și îl fac disc bootabil prin scrierea unei configurații și a unui kernel pe care să-l încarce BIOS-ul, împreună cu restul de fișiere și drivere. Exemple de bootloadere sunt LiLo, GRUB (pentru Unix) sau NTLDR (pentru Windows). Pe un USB bootabil se pot pune sa booteze doua sisteme de operare diferite (ex Windows si Linux), altfel se poate face un USB dibootabil.?-Trebuie un USB drive care cel puțin două partiții, din care cea bootabilă are instalat un bootloader care îl poate încărca pe celălalt (așa cum poate GRUB). Meniul lui îl poate încărca și pe celălalt.
  • 22apr2012 - Wikipedia:Cafenea: De ce in wikipedia toata lumea e proasta?De ce sunt atit de multe reguli?Nu imi place acest site!Daca nu va schimbati am sa le spun la toti prietenii mei care au site aici sa se stearga de pe lista utilizatorilor.Am sa le spun ca wikipedia nu mai exista.Ei nu sunt mari hakeri si o sai pacalesc.Ei sunt foarte multi,si o sai convinga si pe altii!Dar ce sa ma mai zbat atita,tatal meu e un sef mai mare decat voi si o sa stearga saitul.O sa le spun ca aici se face planuri de contrabanda!Lasati ca stiu eu ce fac.Am mai multe metode sa va sterg sau blochez wikipedia asta a voastra!!!!!!!
  • 25mar2012 - Windows 8: (Titlu de tabelă:) Cerințele minime de hardware pentru anunțartea de ferestre Developer
  • 02ian2012 - Michelle Phan: Michelle Phan este un makeup artist american si spokeperson pentru Lancome. A fost primul YouTuber femeie care a castigat un milion de abonari in octombrie 2010, fiind unul dintre cei mai faimosi utilizatori ai YouTube-ului. Tatal sau este de origine vietnameza. Mai are un frate biologic si o sora vitrega Christine (15). Promise cumnata ei, la fel ca Michelle, are un real talent si este un YouTuber iubit pentru filmele sale in care ii invata pe privitori arta machiajului.
  • 21aug2011 - Dumitru boca TIGRU , ROMANIA: Din moment ce el a început viața în lupte, are 504 de grade, 497 medalii, și a terminat al doilea în regele la nivel mondial din Australia off tourament 5 Acesta este un luptator formidabil brațul drept ca un tun. A luptat în 128 de orașe diferite și toate le-a câștigat.
  • 06iul2011 - Știma Apelor: Totuși, anumite surse, vorbesc despre oamenii de apă, care sunt o amintire a înecării în apele Mării Roșii a carelor de luptă ale lui Faraon, cu ocupanții lor cu tot, în momentul când s-a încercat traversarea acestei mări, după copiii lui Israel.
  • 01iul2011 - Wikipedia:Cafenea: wipikendia - ce putem face pe wikipendia?
  • 28iun2011 - Valldemossa: Printre aceștia și compozitorul polonez Frédéric Chopin și scriitorul francez și de pionierat feministe George Sand (care a scris un cont notabile numit o iarnă în Mallorca, care descrie vizita lor din 1838-1839 și lăudînd insulei frumusețea naturalǎ, dar a criticat ceea ce ea a perceput cǎ aduce aprejudecǎți și vicii nativilor).
  • 27apr2011 - Viață extraterestră: YETI: Yeti este un om al gheții,un monstru care seamănă cu o gorilă,urangutan și maimuță-păianjen.Toate acestea,amestecate.Tot el pare fi venit de o planetă rece și aridă,precum Pluto.Fiind zeul morții,ca Yeti,fiind înghețată planeta,tot ca Yeti și alte asemănări.Yeti este ca un strigoi,sau moroi,și alte ființe stranii.Sunt multe povești și legende despre Yeti.Se dovedește că este un extraterestru.Dar toate acestea sunt ireale.Yeti este un monstru al gheții,mai degrabă un vârcolac.
  • 25apr2011 - Vâlvă: O Valva a ploii spre exemplu v a avea puteri asupra Ploii si a apei din atmosfera, a norilor si v a putea fi considerat un solomonar, ultimul din urma avand abilitatea de a controla elementele din Natura (ploaia, norii, sa napusteasca grindina asupra terenurilor, etcaetera).
  • 24apr2011 - Verbe în limba spaniolă: Verbe sunt una dintre cele mai complexe domenii ale gramaticii limbii spaniole. Fiind limbă flexionară, spaniolă, astfel ca și alte limbi romanice, are o flexiune verbală foarte dezvoltată.
  • 23apr2011 - Arona, Santa Cruz de Tenerife: Altitudinea sa este 610 metri deasupra nivelului mării, în capitala omonim este în interiorul insulei. Arona este un turist, este renumita statiune de Los Cristianos în apropierea mării.
  • 17apr2011 - Facebook: Majoritatea utilizatorilor primesc tot felu de stiri de ultima ora despre exp.:Cutremurul din Japonia ... aceste stiri indeamna utilizatori sa descarce nu stiu ce codeck(anuturile despre hackerii care fac matanii/reclamee sa deschizi cu programe video au fost spuse de PROTV,Antena1,Antena3,TVR la emisunea Z@neIT) ca sa vada imaginile care sunt puse multi dintre utilizatori musca momeala si descarca virusi care afecteaza utilizarea sistemului Microsoft sau a altor sisteme de operare.
  • 04apr2011 - FILE ID.DIZ: BBSurile acceptă fisiere dela utilizatorul online. Programul software a BBSului (de exemplu PCBoard dela ASP) întreaba utilizatorul în vederea creării unei descrieri a materialului (arhiva) de uplodat. Pe de altă parte aceste descrieri erau ne-informative sau irelevante (cu un conținut de forma "a good file", "great game", sau recentul "asdfasdf"). De cele mai multe ori operatorii de BBS-uri revizuiau manual datele din aceste descrieri pentru a atașa fisierul FILE_ID.DIZ în arhivă.
  • 09mar2011 - Shooter first-person: Painkiller, Far Cry: Ambele titluri conțineau environmenturi vaste și foarte detaliate, de tip indoor și out. De asemenea, aveau AI sofisticat și sisteme fizice avansate.
  • 08feb2011 - Wenedyk (limbă artificială): Mai puțin oficial, el încearcă să prezentează cum limba poloneză ar privi dacă ar fi fost o limbă romanică.
  • 02feb2011 - Reggio Calabria: Crescut în mod dramatic în timpul secolului XX, dar la inceputul anilor '70, a devenit parte a revoltelor regionale majore, consecințele pe care a condus la o decenii întunecat, din care, cu toate acestea, datorită unei serii de guvern de succes în ultimele decenii, orașul a luat considerabil , întorcându-se în funcție de lider demografice, economice și a turismului în peisajul mediteranean.
  • 27ian2011 - Twinity: În Twinity există 3 calități de membru, care sunt în prezent gratuite. Cele basic, premium și commercial calități de membru oferă diferite niveluri de folosință în lume. Calitatea premium este utilizată în cumpăratul și vândutul apartamentelor. Cea comercială este folosită pentru orice uz comercial în Twinity – sau dacă userii, numiți Twinizeni, decid să-și deschidă propriul loc de business. Calitatea de membru basic este pentru lucruri non-comerciale de uz în Twinity și lasă userii să se înregistreze, să-și creeze avatarul, să ia în chirie un apartament sau pur și simplu să viziteze locuri. Pentru a deveni membru în Twinity, userii trebuie să aibă o vârstă legală în țara de rezidenție.
  • 07ian2011 - Krupp: Alferd Krupp s-a nascut in Epoca Moderna [In Germania] si a fost Un Industriac German facand parte Din Familia cu Numele Renumit de Krupp,fiind toti industriaci Germani
  • 28nov2010 - Spirit: ... Văzut cu creierul liber spiritul seamănă cu o bucată de petică strânsă și boțită dintr­o directie, cu cât mai multe vieți trăiește cu atât mai adânc se îmbibă cu vigoare­energie. Ce îi dă posibilitatea de a trăi mai mult ca stafie. Viața ca stafie în corp de energie care e susținut de energia sau vigoarea din spirit, e lipsită de necesitatea de a hrăni, spăla, îngriji corpul se poate călători de la o planetă, sistem solar, constelație, galaxie, cosmos la altul. ... (Ș.a.m.d. pe pagini întregi)
  • 16nov2010 - Solid-state drive: Potrivit Anandtech,asta este datorită proiectării cipului controler cu un set variat de componente, si cel puțin parțial datorită faptului că majoritatea producătorilor de memorie sunt doar producători de memorie ,în loc de proiectarea totală a microcipului si afacerii de fabricare — ei deseori rebrănduind produsele altora replicând-ule problemele.
  • 30oct2009 - Viață extraterestră: Este posibila existenta vieti pe alta planeta.De exemplu planeta Xena care se afla la fel ca si terra numai ca in partea cealalta a soarelui.Viata pe aceasta planeta este incerta dar este inposibil daca ar exista sa fie mai inteligenta decat oameni.Este posi bil ca viata acolo sa fie sub forma de animale combinate.De exemplu vultur si balena acolo ar fi posibil ca aceste doua vietuitoare sa fie combinate.