Utilizator:Impy4ever/Liste de articole fără legături interwiki

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Mai jos puteţi urmări două liste ale articolelor fără legături interwiki, studiate de către utilizatorul impy4ever în vederea adăugării acestora unde este cazul şi a preconizării apariţiei unora, ca urmare a existenţei la momentul respectiv a unor legături, referinţe ş.a.m.d. către subiectul în cauză între conţinuturile Wikipediilor în alte limbi decât româna.

Articole la care se face referire şi pe alte Wikipedii[modificare | modificare sursă]

Sunt incluse aici articolele care nu au încă echivalent pe alte Wikipedii, însă figurează acolo ca legături roşii sau sunt măcar consemnate, fără legături sau formatare specială. Între paranteze intră prefixele Wikipediilor care ar putea genera articolele aşteptate.

Lista a fost mutată la categoria Categorie:Articole cu legături interlinguale scontate.

Articole inapte de echivalente interwiki[modificare | modificare sursă]

În această listă intră articole de la care comunitatea nu se poate aştepta prea curând la echivalente în alte limbi, în principal din lipsa de notabilitate într-un context mondial, unde sunt mult mai familiare şi semnificative perimetrului românesc. Aici intră, bineînţeles, şi articolele pentru ştergere care nu au interwiki şi nu sunt notabile nici măcar pentru români. În paranteză sunt trecute diverse comentarii utile.

Lista a fost transformată în categoria Categorie:Articole inapte pentru legături interlinguale.