Utilizator:Cristi215/Evaluare

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ce se întâmplă? Evaluează munca mea!

  • Acest format a fost creat pentru a testa un model de evaluare care funcționează foarte bine la Wikipedia în limba germană și la care iau parte mai mult de 400 de utilizatori. Toți utilizatorii sunt invitați să participe la această inițiativă; cu cât vor fi mai mulți, cu atât va fi mai bine.
  • Pot participa doar utilizatori înregistrați, cu un număr minim de 100 contribuții la activ și cel puțin 30 de zile vechime.
  • Evaluați doar aspectele pozitive sau negative, nu și aspectele neutre.
  • Formulați un scurt text prin care să justificați votul dumneavoastră și aduceți doar critici constructive. Discuțiile trebuie să rămână doar pe această pagină!
  • O privire de ansamblu asupra utilizatorilor implicați în acest proiect puteți avea pe pagina: Wikipedia:Evaluarea utilizatorilor.
Tja! Was nun?


Evaluare pozitivă[modificare | modificare sursă]

  1. Bravo!!!Eşti un utilizator harnic!Meriţi un premiu!

Evaluare negativă[modificare | modificare sursă]

  1. ... nota 6- cu îngăduință și până nu mă răzgândesc... e destul de negativ nu? Pentru afirmațiile repetitive din Fenomenul 2012 care nici nu sunt susținute de referințe --_florin DF 19 decembrie 2012 13:36 (EET)
Când era să pun referințe din moment ce scriam în el? Oricum plănuiam să le pun după ce îl terminam de făcut. De fapt de aceea am pus și referințe la secții, ca să nu existe îndoieli că nu o să pun deloc și că o să scriu fără să mă intereseze de ele. Scuze că zic dar se pare că unii se grăbesc cu judecata fără a se lămuri întâi despre ce e vorba. Și nu, nu e legat de notă ce spun, asta ca să fie clar de la început ci de chestia că unii nu au răbdare ca alții să își ducă treaba la bun sfârșit. --Cristian 19 decembrie 2012 13:53 (EET)