Utilizator:Bornaz Sebastian/Carte de oaspeţi

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

  Welcome to my guestbook! Bine ai venit pe pagina cărții mele de oaspeți. Dacă dorești să-mi lași un mesaj, o poți face mai jos, dar nu uita să te semnezi. Poți lăsa și semnătura simplă, fără mesaj, și voi fi la fel de mulțumit. Vreau să văd cât mai multe semnături!

  1. Se pare că onoarea primei semnături îmi revine mie. Ce am putea spune despre Sebi? În primul rând că este un utilizator exemplar care ajută Wikipedia oricum poate. De asemenea, acesta ia parte și la diverse discuții în care vine cu idei pentru dezvoltarea acestui site. În final, aș dori să te felicit și să îți urez toate cele bune pe viitor. Ține-o tot așa!--AdySarbus (discuție) 17 octombrie 2009 12:25 (EEST)
  2. Mă simt la fel de onorat ca și AdySarbus, ca al doilea semnatar pe această pagină. Sebastian este unul din puținii contribuitori tineri din acest proiect care în foarte scurt timp a reușit să se impună în fața colegilori ca un redactor serios, harnic și cu picioarele mereu pe pământ. Sunt convins că în scurt timp va ajunge la cea de-a zecemiia contribuție și că va fi mereu un sprijinitor devotat al proiectului. Te rog să primești caldele mele felicitări pentru tot ce ai realizat până acum și multe succese pe viitor!--ZOLTAN (discuție) 18 octombrie 2009 21:11 (EEST)
  3. Un utilizator harnic, serios și foarte isteț. un utilizator exemplu. --Ervin1 (discuție) 11 noiembrie 2009 20:50 (EET)
  4. Foarte frumos! Îmi place fondul colorat. Păcat că eu nu știu să mi-l creez.--Miți (discuție) 13 iunie 2009 16:02 (EET)