Utilizator:Remigiu

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Activitatea restrânsă — studii, studii, studii.
Să mă prezint...
Turnul Babel
pl Polski jest językiem ojczystym tego użytkownika.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
ro-3 Acest utilizator poate contribui cu un nivel avansat de română.
es-2 Este usuario puede contribuir con un nivel intermedio de español.
fr-2 Cet utilisateur peut contribuer avec un niveau moyen en français.
no-1 Denne brukeren behersker litt norsk.
pt-1 Este usuário pode contribuir com um nível básico de português.
Caută utilizatori
după diverse criterii
Eu
Eu

Bună dimineața, bună ziua, bună seara sau mai simplu, bun venit! Mă numesc Michał și am fost administrator pe Wikipedia românofonă (verifică). Locuiesc în Słupsk, în Polonia. Nu sunt român și nici originar din România, ci doar mă interesează în mod special limbile romanice, iar acum câțiva ani m-am hotărât să învăț limba română. Vă las pe voi să evaluați eforturile mele.

Chiar dacă dispun de un cont global valid pe toate proiectele fundației Wikipedia, cel mai ușor mă veți găsi aici, pe Wikipedia în limba română. Cândva am fost activ și pe alte proiecte, precum Wikipedia poloneză și Wikționarul polonez, dar am renunțat să mai particip acolo. Uneori parcurg articolele din Wikipedia engleză, franceză, spaniolă, catalană și portugheză, iar din curiozitate vizitez toate proiectele în limbile slave, dar nu pot să spun că acestea sunt niște vizite regulate. Oricum, dacă vreți neapărat să-mi lăsați un mesaj aiurea, vă propun acest loc.

Am fost un administrator „tehnic”, adică mă preocup cel mai mult cu căutarea cauzelor și soluțiilor pentru probleme care ating culisele Wikipediei. Totuși, pot să vă ajut și în alte chestiuni. Mă descurc bine cu formatele, iar dacă aveți dificultăți în ceea ce privește folosirea sau funcționarea acestora, vă stau la dispoziție.

Contact
Domenii de cunoaștere în care pot să ajut
  • lingvistică (diacronică, istorică, etimologii, limbi indo-europene dispărute, limbi romanice, limbi germanice, limbi slave, limba latină clasică și vulgară),
  • teoria literaturii,
  • subiecte legate de Polonia (geografie, istorie, cultură, guvern și administrație, Polonia în UE, transport).
18 Acest utilizator are o experiență de wikipedist de 18 ani, 4 luni și 1 zi.
Șantier
Vă invit cordial la participarea în proiectul Infocasete!
Acum lucrez la
De avut în vedere
  • formate, formate, formate
Alte
Diverse

Aceasta este pagina de utilizator a unui Wikipedist. Dacă ați ajuns la această pagină pe orice alt sit decât Wikipedia, înseamnă că vizitați un sit-oglindă. S-ar putea ca acesta să nu fi fost actualizat și este totodată posibil ca utilizatorul căruia îi aparține această pagină să nu aibă nici o legătură cu orice alt sit în afară de Wikipedia însăși. Pagina originală se află aici.

Administrator deschis la contestarea statutului său. Dacă credeți că munca mea – atât cea de utilizator, cât și cea de-a administrator – depăsește vreo regulă a proiectului Wikipedia și din acest motiv considerați că nu mai merit încrederea comunității, puteți cere să fiu destituit conform politicii adecvate.