Utilizator:Bornaz Sebastian

De la Wikipedia, enciclopedia liberă



    Bună dimineaţa/ziua/seara! Numele meu, după cum spune şi cel de utilizator, este Bornaz Sebastian. Vă rog să nu-mi folosiţi numele de familie ci simplu şi scurt Sebi. La preferinţe am pe primul loc fotbalul. Sunt microbist de când mă ştiu. Iar apoi îmi mai place biologia şi geografia. Ascult muzică de toate genurile exceptând manelele. Îmi place în special hip-hopul, dar am loc şi de restul genurilor muzicale (aici excludem populara :)).
    Mai sunt pasionat de fotografie şi pot să spun că desenez destul de bine. Ca vârstă sunt destul de mic (doar 14 ani), dar nu mă las intimidat de nimeni. Asta nu înseamnă că nu vorbesc civilizat şi politicos cu oamenii mai în vârstă decât mine sau cu utilizatorii noi-veniţi. Cred că am spus destul de mult şi sper că v-aţi format o gândire cât de cât bună despre personalitatea mea.

Cum am ajuns eu pe Wikipedia?

    Mă uitam peste nişte jucători de fotbal şi am observat că biografiile sunt zero, aşa că am pus mâna pe tastatură şi am început să butonez. Primul articol a fost Fernando Torres. Dar aveam probleme, şi încă unele mari. Dar a venit Andrei şi mi-a explicat ce şi cum şi uite că avem acum un articol biografic complet.

Bornele editărilor

    Aici e un tabel cu milestone-ul meu. Am doar 2000 de editări, dar eu sper că într-o zi voi ajunge la 10.000. Asta va depinde şi de dispunerea mea, de timp, şi de implicare
Nr. Articol Link
1000 Format:Country data Yucatan [1]
2000 FC Vaslui [2]

Premii

    Aveţi aici o mică galerie cu „trofeele mele”. Nu-s multe, dar probabil vor fi (sau nu?). Ei bine asta depinde de munca mea.

Unelte

Dacă ţi-a plăcut ce-am scris eu mai sus, aspectul paginii, sau orice altceva
te rog să-mi laşi un mesaj sau doar să te semnezi aici.