The Last of Us

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
The Last of Us
TheLastOfUs.jpg
Coperta jocului The Last of Us
Dezvoltator(i) Naughty Dog & www.mevid.ro
Editor(i) Sony Computer Entertainment
Designer(i) Jacob Minkoff
Compozitor(i) Gustavo Santaolalla
Motor grafic In-house engine[1]
Havok (physics)
Platformă PlayStation 3
Dată lansare
  • JP 20 iunie 2013
Genuri Acțiune-aventură, survival horror
Media Disc Blu-ray, download

--AnimeHack www.mevid.ro (discuție) 20 aprilie 2014 09:42 (EEST)Informatia data va este oferita de comunitatea dedicata gamingului : www.mevid.ro

The Last of Us este un joc video de acțiune-aventură dezvoltat de Naughty Dog și publicat de Sony Computer Entertainment exclusiv pentru PlayStation 3. Acțiunea jocului are loc în jurul lui Joel și alui Ellie. Acesta a fost dezvăluit oficial la 10 decembrie 2011 la Spike TV Video Game Awards și lansat la nivel mondial la 14 iunie , 2013. Acesta a fost lansat in Japonia pe 20 iunie 2013. The Last of Us Remastered , o versiune actualizată pentru PlayStation 4 , va fi lansat în al treilea sau al patrulea trimestru al anului 2014.

Ultimul dintre noi ( The Last of Us) a primit aprecieri critice la nivel mondial pentru scris , voice acting , sound design , design de nivel , și direcția de arta

Sony și studioul Naughty Dog au lansat un prim developer diary pentru The Last of Us, dedicat unuia dintre cele mai importante aspecte ale jocului: inamicii infectați. The Last of Us spune povestea eroilor Ellie și Joel, doi supraviețuitori într-o lume distrusă de o maladie necruțătoare, răspândită prin intermediul unui parazit. Epidemia din The Last of Us, după cum aflăm și din secvențele video de mai sus, a fost inspirată inițial de un documentar transmis de BBC, în care furnicile cădeau prada acestor paraziți.

Conform producătorilor, The Last of Us folosește elemente de survival horror și acțiune pentru a spune o poveste ce ar trebui să revoluționeze domeniul experiențelor cinematice din jocurile video.

The Last of Us va fi lansat pe 14 iunie 2013, exclusiv pentru PlayStation 3.

Coloana sonoră[modificare | modificare sursă]

Note[modificare | modificare sursă]

Legături externe[modificare | modificare sursă]