Sport Klub

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare

Sport Klub este un canal de televiziune din domeniul sportului care emite în Ungaria, Serbia, Polonia și România.

De mâine, 1 iunie 2012 acest post se va desființa în România alături de DoQ, luându-i locul din toamnă unul nou aparținând tot IKO România, dar bazat pe alte sporturi.

Lansat în 2006 în România, Sport Klub oferă transmisia competițiilor fotbalistice de primǎ ligă din Germania, Franța, Olanda și Brazilia. De asemenea, difuzează meciurie de acasǎ a patru echipe din prima divizie italiană precum și programele și meciurile difuzate de canalele TV ale cluburilor FC Barcelona, Arsenal Londra și Liverpool FC, finalistele din acest an și câștigătoarea de anul trecut a Ligii Campionilor.

Pe lângă fotbal, Sport Klub transmite tenis (ATP Master Series), baschet nord american (NCAA) precum și diverse competiții din cadrul sporturilor cu motor și de contact.

Principalul obiectiv al canalului Sport Klub este acela de a oferi telespectatorilor săi posibilitatea de a urmări competiții sportive din întreaga lume. Sport Klub dorește să promoveze cultura sportivă și valorile reale de performanță, care întotdeauna sunt precedate de eforturi susținute și continue. Ținând cont de aceste valori, precum și de opțiunile publicului țintă, Sport Klub dorește să își adapteze grila de programe, astfel încât să devină o alternativă competitivă pe piața media din România.

Toate aceste caracteristici nu le mai are; în ultima perioadă transmițând pe opțiunea 2 FA Cup și Copa del Rey, unele amicale și câteva meciuri din Belgia.