Redakai cucerește Kairu

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
(Redirecționat de la Redakai cucereste Kairu)
Redakai cucerește Kairu
GenAventură
Science Fiction
Țară de origineFranța
Canada
Limbă(i)Engleză, Franceză, Spaniolă, Portugheză
Nr. de sezoane1
Nr. de episoade52 (36 aired) (Lista episoadelor)
Producție
Perioadă de difuzare22 de minute
Companie(i) de producțieMarathon Media
Spin Master
Difuzare
Canal originalCartoon Network (SUA, România, Marea Britanie, America Latină și Brazilia)
YTV și Teletoon (Canada)
Canal J și Gulli (Franța)
CITV (Marea Britanie)
Difuzare originală  (2011-07-16) –
prezent
Cronologie

Redakai cucerește Kairu (engleză Redakai: Conquer the Kairu, de asemenea cunoscut ca Redakai) este un serial de desene animate francez, produs de Marathon Media și Spin Master, care a avut premiera la data de 22 octombrie 2011 în Franța și pe 3 martie 2012 în România pe Cartoon Network și Kanal D.

Despre serial[modificare | modificare sursă]

Universul a fost zguduit de un cataclism extraordinar, maeștrii Baoddai și Lokar s-au luptat pentru a deține controlul asupra energiei Kairu, o planetă a fost distrusă și Lokar a fost exilat. Energia universală Kairu a fost strânsă într-un vas, protejat de Redakai, dar vasul se sparge în urma unui atac, iar energia este împrăștiată prin Univers. Acum, echipele de războinici Redakai și Lokar caută neîncetat de-a lungul și de-a latul Universului, încercând să adune din nou energia Kairu pentru a o pune în slujba binelui...sau a răului.

Personajul principal, Ky, un tânăr de 15 ani, pasionat de stiluri vechi de arte marțiale. Ky pornește într-o aventură incredibilă pentru a găsi Kairu, o forță extraterestră de energie. Cu ajutorul prietenilor lui - Maya și Boomer - va călători de-a lungul și de-a latul lumii pentru a găsi și a proteja Kairu de adolescenții rivali care nu au deloc intenții bune. Ky își dorește foarte tare să devină cel mai mare războinic Kairu din toate timpurile - un Redakai.

Episoade[modificare | modificare sursă]

Legături externe[modificare | modificare sursă]