The Cheeky Girls

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
(Redirecționat de la Monica Irimia)
The Cheeky Girls la Nottingham Pride 2010

The Cheeky Girls este un grup muzical disco-pop englez, alcătuit din două surori gemene, Monica și Gabriela Irimia, născute în România la Cluj-Napoca, la 31 octombrie 1982.

Biografie[modificare | modificare sursă]

În ianuarie 2004 primul lor single, „The Cheeky Song (Touch my Bum)”, a stat 5 săptămâni în top 5 al UK singles chart, fiind numărul 2 timp de 4 săptămâni. Până în iulie 2003, melodia „The Cheeky Song” le-a adus vânzări totale de 800.000 de exemplare, care le-au adus cam un milion de lire sterline[1].

Gabriela (care este cu 10 minute mai în vârstă decât Monica) a fost implicată într-o relație amoroasă cu deputatul liberal-democrat britanic de origine estoniană Lembit Öpik, relație care s-a terminat în iulie 2008.[1] Arhivat în , la Wayback Machine. [2] Arhivat în , la Wayback Machine..Monica participând la concursul de dans Dansez pentru tine,împreună cu sora ei Gabriela, au rămas la duel, în urma duelului Gabriela a părăsit concursul, Monica a reușit să câștige locul întâi la acest concurs.În schimb Gabriela a reușit să ajungă până în semi-finala concursului culinar Masterchef România,dupa ce sora ei a fost eliminată.

Viață artistică[modificare | modificare sursă]

Dansatoare💃🏻💃🏻💃🏻

Note[modificare | modificare sursă]

  1. ^ Cheeky Girls au cistigat 5 milioane de dolari, 25 iulie 2003, evz.ro, accesat la 6 iunie 2011

Legături externe[modificare | modificare sursă]

Commons
Commons
Wikimedia Commons conține materiale multimedia legate de The Cheeky Girls