Makes Me Wonder

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Makes Me Wonder este un cântec scris de formația pop-rock Maroon 5, recompensat cu un premiu Grammy.[necesită citare] Este a doua piesă de pe albumul de studio It Won't Be Soon Before Long (2007) și reprezintă primul extras pe single de pe album.

Compunerea piesei. Semnificații[modificare | modificare sursă]

Versurile melodiei îmbracă două semnificații: frustrarea și indignarea resimțite de Adam Levine cu privire la războiul din Irak, în contrast cu simplul sentiment de iubire.

Videoclip[modificare | modificare sursă]

Videoclipul filmat pentru Makes Me Wonder a fost lansat în cadrul emisiunii MTV Total Request, pe data de 29 martie 2007. Clipul este filmat într-un aeroport cu aspect futurist, în regia lui John Hillcoat.

Extras pe single. Performanțe[modificare | modificare sursă]

Makes Me Wonder este primul extras pe single de pe albumul It Won't Be Soon Before Long. Piesa a câștigat un premiu Grammy.[necesită citare] Premiera mondială a avut loc la un post de radio din Las Vegas, primind critici pozitive din partea publicului și a specialiștilor.

Piesa a reușit să debuteze pe primul loc în topul Billboard Hot 100, doborând astfel un record deținut de cântăreața americană Kelly Clarkson.[necesită citare]


Maroon 5
Adam LevineJames ValentineJesse CarmichaelMichael MaddenMatt Flynn
Plecați: Ryan Dusick
Discografie
Albume: Songs about JaneIt Won't Be Soon Before Long
Albume Live: 1.22.03.AcousticLive – Friday the 13th
Compilații: The B-Side Collection
Discuri single: Harder to BreatheThis LoveShe Will Be LovedSunday MorningMust Get OutMakes Me WonderWake Up CallWon't Go Home without YouGoodnight Goodnight
Alte cântece: Happy Xmas (War is Over)
Categorii
Maroon 5Albume de Maroon 5Cântece de Maroon 5Discuri single de Maroon 5