Lista personajelor din Dramă Totală

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare

Aceasta este o listă cu toate personajele din Insula Dramei Totale, Acțiune: Dramă Totală, Turneul Mondial al Dramei Totale, Insula Dramei Totale: Revanșa, Drama Totală: Reuniunea Vedetelor și Total Drama: Pahkitew Island.

Prezentatori[modificare | modificare sursă]

 • Chris McLean este prezentatorul și cel care inventează probele pentru echipe (cât mai puerile sau stupide posibil). Are simțul umorului și este preocupat cu imaginea sa. Are tot felul de replici neobișnuite cum ar fi: „Oare care va fi următorul concurent eliminat? Oare dinții mei pot fi mai albi decât atât? Veți afla săptămâna viitoare”. În același timp el este și juriul care hotărăște ce echipă câștigă proba. Are propriul său elicopter din care privește probele care se desfășoară într-un meleag mai îndepărtat. Adoră să-i țină pe concurenți în suspans, acest lucru văzându-se cel mai bine la sfârșitul fiecărui episod, când împarte nalbele concurenților,el iubeste luxul.
 • Bucătarul Satâr este cel care gătește mâncăruri (aproape comestibile) pentru concurenți. Este ajutorul lui Chris Maclean. El este găsit de obicei în costume ridicole cum ar fi: balerină, pilot, etc. A absolvit școala militară și a fost și disc jockey în anii 90' și a mai lucrat și ca vânzător într-o casă de discuri în care trebuia sa dea nota pe o scară de la 1 la 10 cântecelor înregistrate,dar dacă Chris pleacă și bucătarul îl înlocuiește îi va chinui groaznic pe concurenții rămași. Bucătarului îi se mai zice și Chef. E destul de rău așa că nu e bine să îl enervezi.

Concurenți[modificare | modificare sursă]

Introduși în Insula Dramei Totale[modificare | modificare sursă]

 • Beth este ceea ce se cheamă o pierzătoare, dar o tipă cu inima mare și cu multă încredere în ea însăși. N-are habar de nimic, iar asta o face adorabilă. Face câte ceva care o pune într-o situație jenantă în fiecare episod, genul de situație care te-ar face să nu mai dai ochii cu colegii de școală pentru cel puțin o săptămână. Din fericire, s-a obișnuit să râdă lumea de ea. Are pasiuni foarte ciudate care se pot dovedi utile și un real talent pentru tot ceea ce ține de artă și îndemânare. În Acțiune: Dramă Totală, Beth adesea a vorbit despre iubitul ei, Braidy, dar ceilalți credeau că acesta nu este real până la sfârșitul ultimului episod când acesta s-a arătat pentru prima oară. Ea a câștigat al doilea sezon al concursului.
 • Bridgette este o fată frumoasă, atletică, un spirit poetic și relaxat. Dacă ai răbdare să treci de aparența corpului ei de surferiță, vei descoperi o fată foarte caldă, neînfricată, căreia nu-i e frică să se murdărească și care chiar e mai inteligentă decât ți s-ar părea la prima vedere. Din fericire pentru ea, însă, majoritatea oamenilor nu reușesc să treacă peste partea cu corpul, sau de personalitatea ei veselă, ceea ce-i permite să-și folosească inteligența pentru a învinge mulți concurenți. Nimic nu se compară cu elementul-surpriză când vine vorba de a învinge pe cineva! Dacă se lasă în voia ei, poate fi însă și haioasă, de exemplu înfigându-și pielițe de portocale între dinți sau zâmbindu-ți când te simți rău.
 • Cody este un mahalagiu ce este auto-proclamat ca „omul doamnelor”. În Insula Dramei Totale, el a început să fie interesat de Gwen. Văzând că Gwen este mult mai interesată de Trent, în schimb el a oferit pentru a ajuta pe cei două să devină mai aproape împreună, câștigând prietenia ei în proces. Acesta a iesit din joc dar sa intors in Turneul Mondial al Dramei Totale, și a fost protagonist central pentru sezonul. El a fost pus în echipa Amazon, făcându-l singurul masculin în echipă, aceeași echipă cu Gwen, dar în cele din urmă, de asemenea, aceeași echipă în calitate de concurentul nou, Sierra, care-l urmărește foarte mult. Cody este inițial respins de Sierra, dar datorită sprijinului ferm a lui Sierra, Cody reuseste sa ajungă prin cei trei în finală, impreuna cu Heather și Alejandro. După cum sa afirmat de către Sierra, numele complet a lui Cody este Cody Emmett Jameson Anderson și ziua lui de naștere este pe 1 aprilie, dezvăluind că el a împlinit 18 ani la sfârșitul Turneul Mondial al Dramei Totale (aprilie 2011), unul dintre cei mai vechi concurenți, în ciuda aspectului său copilăresc.
 • Courtney este o asiatică drăguță, rafinată, ce se pregătește să intre la facultatea visurilor ei cu un an mai devreme decat ceilalți (a primit o bursă) și a decis să-și ofere un moment de aventură înainte de a se adânci în programul ei complex de pregătire mixtă pentru Drept și MBA. Este tipul clasic de elevă de nota 10. Politicoasă și drăguță, dar concentrată să câștige, Courtney nu e obișnuită să piardă vreodată. Căpitan al echipei de tenis, lider al echipei de dezbateri, trezorier al consiliului studenților, Courtney urmează regulile ca la carte, până într-atât încât uneori riscă să piardă din această cauză. Chiar dacă nu e aici să își facă prieteni, ajunge să fie surprinsă de cât de mult îi lipsesc prietenii...iar spre finalul prezenței ei pe insulă, se va simți atrasă iremediabil de Duncan, într-o relație de iubire-ură cum nu s-a mai văzut vreodată! În urma unui proces câștigat, Courtney s-a întoarce în joc la mijlocul Acțiunei Dramei Totale și în Turneul Mondial al Dramei Totale.
 • DJ este un gigant cu o personalitate dulce ca o prăjitură. Canadian născut în Jamaica, lui DJ îi place să mănânce picant, dar foarte picant, își iubește mama și îi place dansul. Are o atitudine pozitivă, foarte relaxată, e foarte îngăsuitor cu sine însuși, iar asta îi sperie pe ceilalți. A ajuns aici pentru a o face fericită pe mama lui, despre care și vorbește adesea. DJ este probabil cel mai sensibil și emotiv personaj, ceea ce-l face ușor de plăcut, în vreme ce statura și forța sa îl fac foarte util în timpul provocărilor. Ceilalți ar tebui să nu-și ia totuși ochii de la tigrul care zace în el, chiar dacă acesta nu are instinct de ucigaș. Este competitiv și cool.
 • Duncan este un tip care face pe durul, cu bandană rap, genul de om care și-ar bate nevasta și are multă atitudine. Îi place să-și chinuie colegii de echipă strâmbându-se la ei și făcându-le tot felul de glume sarcastice până îi face să plângă. Sub toate acestea se ascunde însă o inimă bună. Dar se ascunde foarte bine. Cel mai mare hobby al lui este să găsească punctul slab al fiecărui om,el a pierdut al doilea sezon al concursului in fata unei fete.
 • Eva este un concurent, care este în continuă formare pentru a deveni mai puternic. Cu toate acestea, ea nu-și poate controla emoțiile, ca rezultat, adesea ia lucrurile și le aruncă afară, în accese de furie peste lucruri minore. Aceasta este ceea ce cauzeaza caderea ei de pe Insula Dramei Totale, după ce Heather îi ia MP3 playerul. Ea a fost votată în afara represălii de către colegii ei. Ea ar putea reveni mai târziu în competiție ", de cererea populară", în cazul în care ea vizează furia ei la Bridgette (singura femeie rămasă în echipa Bibanii Distrugători), învinuind-o pentru prima sa eliminare. Furia ei o face să fie eliminată imediat după, și este numai după a doua sa eliminare că ea descoperă că a fost Heather care a provocat-o să fie eliminată. Eva nu pentru a beneficia de Acțiune Drama Totală, nici nu se va întoarce în Turneul Mondial al Dramei Totale, dar apare în Urmările Eliminărilor, în cazul în care ea este la fel de urâtă și de violentă ca înainte.
 • Ezekiel este un concurent din preerii rurali, care nu a văzut lumea de afară. Singurul motiv pentru care el a semnat până a fost din cauza lui deficienta de vitamina D. A fost crescut de niște oameni ciudați și a fost educat acasă. El este primul concurent care a părăsit vreodată concursul. Deși a fost eliminat al doilea în al treilea sezon, el rămâne pe ascuns în avion. Locuiește cu șobolanii și devine, astfel, un monstru. La finalul sezonului 3, când se luptă cu Chris/Heather pentru premiu, cade în vulcan.
 • Geoff este tipul tipilor. Super popular, talentat la fotbal, Geoff e genul de om pe care-l place toată lumea pentru că e bun la suflet cu adevărat. E popular pentru că nu-i disprețuiește pe cei din echipă care nu sunt populari, pentru că își dorește doar să se simtă bine, să petreacă și - dacă se poate, chiar să câștige: oau..asta ar fi plăcut! E întotdeauna gata pentru o provocare sau pentru o petrecere. Deși în mod normal n-ar prea sta în compania multor participanți la această competiție, îi apreciază pe toți. În Acțiune: Dramă Totală el este co-prezentator la show-ul Urmările Eliminărilor alături de Bridgette. A fost, împreună cu Bridgette, eliminat primul în al doilea sezon, pentru că Bridgette și Geoff se sărutau mereu și, dacă ar fi ajuns în vreo echipă, i-ar face pe coechipieri să piardă.
 • Gwen - Fiică a unei mame singure, Gwen e o fată care a crescut mai mult singură,având grijă de fratele ei.Asta nu e o problemă pentru Gwen,căci îi place să-și ajute mama și se distrează de minune cu frățiorul ei.Ca atunci când au pus bucăți de carne de vită în piscina comunității.(Cel puțin câinii vecinilor s-au bucurat!) Singurul lucru care o pasionează pe Gwen e arta sa.Se pierde desenând cine știe ce ore întregi,iar ce-i place să facă cel mai mult e să meargă în centru sâmbăta și duminica și să se uite la oameni.I s-a spus că are talent și speră să facă o carieră din asta. Gwen e singuratica școlii pentru că așa vrea ea.Nu are nevoie să stea toată ziua cu niște tocilari numai pentru a avea o părere mai bună despre sine,iar ultimul lucru pe care l-ar face ar fi acela de a fi în pas cu moda.Ar putea ține pasul cu Trent sau cu Duncan, poate, dar cu moda nu.De fapt,ea își dorește să nu fi dat proba pentru Insula Dramei Totale.A făcut-o pentru că fratele ei a provocat-o,dar nu credea că o vor alege tocmai pe ea.Dar acum că a fost aleasă,s-a gândit să scoată tot ce-i mai bun din chestia asta.Planul ei e să joace până la final pentru a le dovedi tuturor ce idioți sunt.În plus,dacă ar câștiga cei 1 milion de dolari,viața ei și a mamei sale ar fi mult mai ușoară,dar Gwen e adversara lui Heather,mereu se ceartă. A fost concurentă și în "Acțiune: Dramă Totală" și în "Turneul Mondial al Dramei Totale. In al doilea sezon ea se desparte de Trent si se cupleaza cu Duncan". Totuși, în sezonul 5, Gwen și Duncan se despart.
 • Harold este un găligan dureros de ciudat. Un tocilar sută la sută. Are câteva talente ciudate care sunt extrem de rău-văzute într-un liceu, dar care aici i se vor dovedi foarte utile, precum talent la tras cu arcul, cunoașterea citirii hărților cu un compas, și alte informații aflate pe când era cercetaș. Este genul de om pe care îl admiri pentru că nu se lasă afectat de ceea ce spun alții despre el. Ca majoritatea adolescenților, pretinde să facă din orice o tragedie și are tendința să spună lucruri precum „aceasta e cea mai groaznică zi a vieții mele". Are o inimă curată și crede în el însuși, iar aceste două trăsături îl vor duce departe.
 • Heather este minunată, dar malefică. Are trăsături exotice, de polineziană, și a fost încurajată să pozeze din adolescență pentru reviste. Această fată e aici ca să caștige, și are toate atuurile unui bun politician care vrea să reușască: arată bine, e încrezătoare, e un bun lider și își urmărește scopul. Poate fi necruțătoare, iar aliații îi sunt dragi doar atât timp cât îi sunt utili. Îndrăznește să o înșeli și vei plăti pentru asta. Cu mare talent pentru manipulare, practic cea mai pregătită persoană în acest domeniu, Heather este decisă fără dubiu să își atingă scopurile, indiferent de ce presupune acest lucru. Nu-i e frică să se ude, să cadă sau să se murdărească...dar e cu atât mai bine dacă va reuși să convingă pe altcineva s-o facă în locul ei. Abia mai încolo aflăm de unde se trag rădăcinile acestei răutăți: mai demult era o tipă grasă, cu aparat dentar, plină de coșuri și lipsită de stil. Ceea ce se cheamă looser. O s-o vezi îngropată în dulciuri sau mâncăruri picante, până în momentul în care decide că trebuie să devină plăcută pentru ceilalți. E genul de fată care nu suportă să fie văzută fără machiaj sau cu părul ud, o persoană care nu se iubește pe sine însăși în profunzime.
 • Izzy este puțin cam...nebună. Este aeriană, încântată să fie aici și extrem de imprevizibilă. Dacă acum s-ar putea îndrăgosti nebunește de tine, peste un minut ar fi în stare să te arunce la urși. Are o predispoziție pentru crize emoționale, povești foarte exagerate și urmărirea obsesivă a băieților drăguți. V-a minți pe orice temă fără să clipească: nu doar pentru a-și scăpa pielea, ci pentru că e pur și simplu ciudată. Nu există nici o formulă care să determine comportamentul ei, tot ce trebuie e să te aștepți la orice. Există șanse mari să se îndrăgostească de cineva la fel de dezaxat ca și ea, de exemplu Owen.
 • Justin este votat să plece destul de repede, dar convins că va primi reacții pozitive pentru că e atât de simpatic. Nu vorbește mult, dar este foarte muncitor și are un corp perfect modelat, fără ca și atitudinea lui să fie la fel. Fetele se opresc pur și simplu din orice pentru a se uita la el. Este făcut pentru momente-Baywatch, cum ar fi să-și arunce o găleată cu apă rece pe el, desigur, moment înregistrat în slow motion, când este încălzit. Este tipul care-ți taie respirația când te uiți la el.
 • Katie a fost concurent la Insula Dramei Totale dar nu a concurat nici în Acțiune Drama Totală sau în Turneul Mondial al Dramei Totale, dar apare în Urmările Eliminărilor, ca un comentator. Katie a venit la Insula Dramei Totale cu "CNBP" (cea mai bună prietenă a ei) a ei, Sadie. Katie s-a întâlnit prima dată cu Sadie, atunci când au devenit vecini și ei au devenit inseparabili, atunci când erau mai tinere și au fost de atunci. S-au alăturat pe Insula Dramei Totale pentru a deveni prietene, chiar mai strânse decât înainte. Desi ea si Sadie sunt foarte asemănătoare în personalitate și interese, Katie pare a fi una mult mai atletică dintre cele două prietene. Ea este dovedită a avea un sens rău de direcție, care se încheie prin a fi căderea ei mai târziu în competiție. Katie, nu pentru a beneficia de Acțiunea Dramei Totale, nici nu se va întoarce pentru a fi în Turneul Mondial al Dramei Totale, dar apare în continuare în Urmările Eliminărilor, în cazul în care, ca întotdeauna, ea este văzută cu prietena ei cea mai bună. Ea si Sadie sunt două dintre cei 15 concurenți originali care nu au avut o apariție cameo în Insula Dramei Totale: Revanșa.
 • Leshawna este de culoare și de mare excepție! Este corpolentă, conduce totul și e aici ca să rămână! Un lider înnăscut, crescut pe partea greșită a baricadei, care ți-o va întoarce imediat dacă îndrăznești să te pui cu ea. Se ghidează după înfățișare și este una dintre puținii care merg umăr la umăr cu Heather. Are multă încredere, puțină răbdare, dar și o inimă de aur și e gata să întindă o mână de ajutor oricui ar avea nevoie. Are suflet mare, dar nu poate fi fraierită, așa că nici nu îndrăzni să încerci să-i joci vreo festă. Poate că Leshawa are școala vieții și se descurcă pe stradă, dar în sălbăticie este complet pierdută și mai are multe de învățat despre cum poți supraviețui.
 • Linsday este cea mai drăguță fată din tabără și - dacă natura e sinceră cu sine până la capăt - și cea mai prostuță făptură pe care ai întâlnit-o vreodată. Alunecă imediat lângă Heather și atrage imediat atenția băieților: ea și Tyler sunt împreună încă din prima zi a competiției. Este adoptată rapid de Heather, care o consideră mignona ei simpatică, iar ea o lasă pe Heather să gândească mereu în locul său. Toate până la a se murdări sau a i se deranja coafura. Este entuziastă și urăște confruntările. Se va vedea că - deși urăște să i se deranjeze părul - este o sportivă cu mult talent. Nu face nimic fără a se consulta în prealabil cu Heather, nici măcar la plimbare cu băieții nu iese. E posibil ca la un moment dat să-și schimbe atitudinea și să se revolte.
 • Noah este un adolescent care este extrem de inteligent, dar cinic și considerabil leneș. Pe Insula Dramei Totale, în cazul în care a fost în echipa Popândăilor Gălăgioși, aceasta a dus la căderea lui atunci când a refuzat să participe la provocarea Dodgeball cu totul, neacordând atenție la concurs, chiar dacă toată lumea a fost la joc. Când Popândăii au pierdut provocare, el a enervat toată lumea pentru un "efort slab", care a câștigat furia colegilor săi. Deoarece el nu a participat la joc, el a fost eliminat. În timpul șederii sale în Playa Losers Des, Noah a dezvolta o prietenie strânsă cu Izzy și Eva, și ei au participat în cele din urmă ca o echipă în Insula Dramei Totale dar în cele din urmă el și Eva nu s-au califică pentru Acțiunea Dramei Totale. În Turneul Mondial al Dramei Totale el este pus în echipa Chris e foarte foarte foarte foarte tare. El își dă seama de răutatea lui Alejandro, iar acesta îi convinge pe Tyler și Duncan să-l voteze pe Noah. E foarte bun prieten cu Owen, cel puțin în al 3-lea sezon.
 • Owen - Fiind mezinul unei familii cu trei copii,Owen nu e stresat cu ce se va întâmpla cu viața lui.Fiind cel mai mic din familie,părinții îl lasă să facă tot ce vrea,ceea ce nu e mult,dacă nu luăm în considerare faptul că e fundamental să te scarpini și să mănânci chestii crocante.În cazul acesta,Owen s-a întrecut pe sine.Lui Owen nu-i place nimic mai mult decât mirosurile și sunetele proprii. Adoră chestiile pe care le scoate din corpul său.(Să spunem că n-ar fi bine să-l lăsăm pe lângă flacăra deschisă după ce a mâncat iahnie de fasole.)În copilărie și-a băgat capul într-un acvariu cu pești doar pentru a vedea dacă încape și s-a înțepenit. A trebuit să meargă la spital pentru a-i fi scos.(A repetat isprava săptămâna trecută pentru a vedea dacă se va întâmpla la fel.Și s-a întâmplat.)În ciuda defectelor sale(și are multe)Owen are un suflet bun.Nu îi pasă cine ești.Dacă îți place să te distrezi,va deveni prietenul tău cel mai bun.Prietenii îl știu și sub numele de:Baiatul-care-ar-face-orice-la-o-provocare-mai-ales-dacă-premiul- constă-în-multe-clătite.Acesta e un lucru bun când cineva are nevoie de el pentru a-i face curat,căci pe Owen nu îl deranjează murdăria.De fapt,se mândrește că are centura maro la judo.(De fapt e galbenă,dar a pătat-o cu sos.) Owen mănâncă foarte mult!Ar mânca orice dacă se poate.Owen a dat probă pentru Insula Dramei Totale.El zice că aici pe insulă e super:e plin de fete în costume de baie și ecoul pârțurilor se aude de la mare depǎrtare. A fost concurent și în următoarele două sezoane. A câștigat la "Insula Dramei Totale" dar nu și la celelalte două sezoane,el a castigat primul sezon.
 • Sadie a fost concurent la Insula Dramei Totale dar nu a concurat nici în Acțiune Drama Totală sau în Turneul Mondial al Dramei Totale, dar apare în Urmările Eliminărilor, ca un comentator. Ea și Katie sunt bune prietene și au fost mereu împreună de când erau copii. Ea o consideră o soră pentru ea și a început să plângă cand ele două s-au despărțit. Ea este dovedită a fi mai logică decât Katie și cel mai probabil, are un bun simț al direcției, deși spre deosebire de Katie, ea nu are permis de conducere. Sadie, de asemenea, pare a fi mai atletică decat Katie, indicată în special în episodul cu Dodgebrawl. Ea si Katie sunt două dintre cei 15 concurenți originali care nu au avut o apariție cameo în Insula Dramei Totale: Revanșa.
 • Trent: Inteligent. Cu sarcasm sec. Misterios și "hot", nu urmărește să devină popular, așa cum se întâmplă cu Geoff - dar este popular tocmai pentru că nu-i pasă de asta. Cântă la chitară și este puțin introvertit. Este deseori tipul puternic și vocea rațiunii și destul de relaxat. Nu încalcă regulile puse de oamenii mari, dar asta ar putea fi șansa lui să se revolte împotriva autorității și să-și găsească drumul. Are un umor foarte sec. Diaspare într-o aură de mister - probabil alungat de pe insulă pentru încălcarea vreunei reguli esențiale.
 • Tyler este un jock care promovează adesea abilitățile sale presupuse atletice, dar, în realitate, este lipsit de tact și rău la sport. În Insula Dramei Totale, el a fost pus în echipa Bibanii Distrugărori, în cazul în care lipsa lui de competență a devenit evidentă în ambele provocări Dodgeball (în cazul în care bilele aruncate de el a lovit tot, dar alta echipa), și arată talentul (în cazul în care el a încercat să impresioneze echipa lui cu trucurile cu yo-yo, dar a ajuns legarea sa cu el în schimb). Deși el se dezvoltă o poveste de dragoste in devenire, cu Popândăul Lindsay (care a fost respinsă de Heather), el a fost eliminat în cele din urmă din cauza fricii sale de pui. Cu toate acestea, el a făcut o impresie de durată pe Lindsay, care ocazional pini pentru el, chiar și în Acțiunea Dramei Totale, unde a ieșit din joc. Dar el sa întors Turneul Mondial al Dramei Totale și a fost introdus în echipa Chris este foarte foarte foarte foarte tare. Lindsay a uitat cine a fost în primele câteva episoade, dar și-a amintit mai târziu. El devine, de asemenea, prieten cu Alejandro, și formează o alianță cu el mai târziu pentru a vota pe Duncan, după ce a asistat atât Duncan și Gwen s-au sărutat în baia confesională și a spus acest lucru lui Courtney în următorul episod. În timpul acestui sezon, Tyler este mult mai competent în concurență decât a fost în primul sezon. El este chiar singurul responsabil pentru victoria echipei sale prima dată când el a salvat viețile lor, trăgând sania echipei de pe o stâncă, care a determinat-o să treacă linia de sosire. Un gag de rulare este faptul că Tyler pare să fi fost grav rănit, în fiecare episod în care a apărut, și aceasta este ceea ce cauzează eliminarea sa din "The Ex-Files", după ce a călcat pe o mină și a explodat, atât el însuși, și echipa lui. Din aceasta cauza, Alejandro l-a convins pe Duncan să-l voteze afară. El este văzut la în episodul final cu Lindsay. El este unul din cei 15 concurenți originali, care nu are un cameo in Insula Dramei Totale: Revanșa.

Introduși în Turneul Mondial al Dramei Totale[modificare | modificare sursă]

 • Alejandro este unul din cei doi concurenți noi din Turneul Mondial al Dramei Totale, în cazul în care el este antagonist, precum și câștigătorul oficial. El este nemilos în competiție, și descrie ceilalți concurenți a fi nereturnabili. El își petrece majoritatea sezonului manipulând diverși alți concurenți și a îi elimina. El urăște să fie numit "Al", pentru că fratele său mai mare, Jose îl chema așa atunci când îl pierdea. El este dovedit a avea o pasiune pentru Heather, la care ea folosește pentru a profita de el în finala în cele din urmă și-l învinge, chiar dacă el încă mai câștigă. El este cauzat de mai multe eliminări ale concurenților. El a câștigat Turneul Mondial al Dramei Totale, în ciuda acțiunilor când Heather l-a împins de pe vulcan. Alejandro a câștigat când Heather i-a aruncat din greșeală manechinul în vulcan, oferindu-i victoria. El este indicat a fi pus într-un robot, din cauza deformari sale fizice și el strigă în agonie după ce a auzit vestea îngrozitoare despre banii lui care s-au ars în sus. El este unul din cei 15 concurenți originali, care nu are un cameo in Insula Dramei Totale: Revanșa, deși el este văzut în episodul 1 purtând încă costum de robot,el este castigatorul sezonului trei.
 • Sierra este un fan înfocat al Dramei Totale și deține 16 fan site-uri ale Dramei Totale. Ea are o enciclopedie despre fiecare concurent și deasemenea despre Chris și despre Bucătar. Ei îi place de Cody dar se pare că lui nu îi place compania ei. De ziua lui Cody, Sierra i-a pregătit un tort dar în loc de lumânări a pus niște artificii care au explodat și au distrus avionul, asta ducând la eliminarea ei.
 • Blaineley a fost introdusă pentru prima oară în ultimul episod din Acțiune: Dramă Totală, Vânătoarea de vedete, ca o co-prezentatoare a showului alăruri de Josh. A fost după aceea angajată ca co-prezentatoare la Urmările eliminărilor Turneului Mondial al Dramei Totale alături de Geoff. Ea s-a alăturat în concurență în episodul Cascada Niagara pentru că a câștigat din greșeală un concurs în episodul trecut răspunzând la întrebarea lui Beth. A fost eliminată în episodul Chineză Fals împreună cu Courtney. Numele ei adevărat este „Mildred”.

Introduși în Insula Dramei Totale: Revanșa[modificare | modificare sursă]

 • Anne Maria - cea mai buna calitate a ei este aceea ca se considera cea mai frumoasa fata din competitie. Ea are, de asemenea, un puternic accent de Brooklyn, sugerand cu tarie ca ea este din New York. Muzica preferata este cea tehno iar culoarea preferata este violet si mancarea preferata fiind inghetata Gelato. Se îndrăgostește de Vito, una din personalitățile lui Mike. Se autoelimină deoarece crede că Ezekiel i-a oferit un diamant real și că va deveni bogată.
 • B (Beverly) - i se mai spune si tacutul B fiind numit si cel mai mare geniu tacut. El este foarte mare dar si foarte inteligent. Este primul concurent din Drama Totala care nu vorbeste. In geaca sa el are foarte multe unelte care ii sunt de folos dealungul competitiei. Este eliminat din cauza lui Scott, care-i face pe toți să creadă că B, pentru că nu vorbește, nu e demn de încredere.
 • Brick (Brick MacArthur) este un respectuos cadet militar ce vine din Fortele Armate. Cea mai buna calitate a lui este lucrul in echipa deoarece el nu lasa in urma niciun cadet. Culoarea preferata este verdele de armata, muzica preferata este Reveille, mancarea preferata este orice serveste bucatarul la cantina. Este într-o continuă competiție cu Jo. Este eliminat, de asemenea, de Scott, fiindcă își schimbă echipa iar Scott le fură lui Sam, Fulger și celorlați colegi de echipă lucrurile și dă vina pe Brick.
 • Cameron este tocilarul de pe insula, inlocuitorul lui Harold. Cea mai buna calitate a lui este ca este dragut cu toti, muzica preferata este Tina Summer, culoarea preferata este violet si rosu iar mancarea preferata este Plunkaroos. Deși pare un pămpălau, ajunge în finala sezonului 4 și chiar îl câștigă.
 • Dakota (Dakota Milton) este tipul negustorului de faima. Este o fata innebunita dupa faima reprezentand tipul lui Paris Hilton. Ea ar face orice pentru a deveni faimoasa dar toate tentativele ii sunt oprite de Chris. Cea mai buna calitate ai ei este ca arata bine in fata camerei de filmat, muzica preferata este cea pop, iubeste culoarea roz iar mancarea preferata este salata sanatoasa. Îi place foarte mult de Sam. Din cauza deșeurilor toxice, ajunge un mutant.
 • Dawn (Molly) este o fata blonda, linistita si este vazuta de obicei meditand. Ea este pasnica si îi place sa se ocupe cu natura. Cea mai buna calitate a ei este aceea ca ii place sa citeasca aura oamenilor. Muzica preferata este cea a lui Kenya Lennan deoarece este calma si linistitoare, culoarea preferata este verde deoarece este culoarea pamantului, mancarea preferata sunt burgeri de soia si cartofii prajiti din tofu. E eliminată din cauza lui Scott pentru că Dawn își dă seama de răutatea lui.
 • Jo (Mary) este o femeie atletica si puternica fiind similara Evei din sezoanele anterioare. Muzica preferata este muzica de antrenament iar culoarea preferata este verde. Fulger crede, timp de tot sezonul, că e un băiat. E într-o continuă competiție cu Brick și cu Fulger.
 • Fulger (Lightning) este un atlet perfectionist, ceea ce înseamna ca el face întotdeauna mai mult decât ceea ce se cere. Este este un magnet pentru durere fiind similar lui Tyler din sezoanele trecute. Obține locul 2, fiind învins în finală de Cameron.
 • Mike este tipul perfect, dar numai când e el însuși. El suferă de o boală rară, numita "sindromul multipersonalitate". Doar să inspire adânc și poate deveni: Chester (un bătrân arțăgos), Svetlana (o gimnastă rusă), Vito (un italian dur și bronzat căruia îi place de Anne Maria) și Manitoba Smith (un australian aventuros). De la începutul sezonului, Mike se îndragostește nebunește de Zoey, dar personalitațile sale îl împiedica sa o cucerească. Când a revenit în al cincilea sezon, el a fost însoțit de o nouă personalitate: Maleficul. Mike seamana partial cu Flint Lockwood din Cloudy with a Chance of Meatballs. El ajunge chiar în finala sezonului 5. Eliminarea lui din sezonul 4 e din cauza lui Scott, care, câștigând proba, are dreptul de a elimina un concurent. Scott îl elimină pe Mike. Înainte de asta, Scott află scecretul lui Mike, și îl obligă să-l ajute pentru a nu i-l spune lui Zoey. Cea mai puternica personalitate alternativa a lui este Mal, care se dovedeste a fi un geniu malefic, precum si un bun luptator si un manipulator excelent. Mal reuseste sa retina controlul asupra lui Mike si remodeleaza subconstientul sub propria dorinta, astfel incat sa poata accesa personalitatile alternative, iar in joc, il imita pe Mike pentru a nu trezi suspiciuni asupra planurilor sale,el este castigatorul oficial.
 • Sam este un pasionat al jocurilor video tot timpul el jucandu-se pe un Nintendo DS. Sam este dispus intotdeauna sa explice regulile jocului Cave Conquerers. Melodia preferata este melodia de incepere a jocului Mario, culoarea preferata este rosu iar mancarea preferata sunt snacks-urile sarate. Îi place foarte mult de Dakota.
 • Scott este un barbat nesincer, care va face orice pentru a câstiga, deoarece el are capacitatea de a face pe oameni sa faca ceea ce vrea sa faca. Pe parcursul sezonului 4 le-a făcut înscenări concurenților, printre care B și Dawn. Muzica preferata este Kan’Ya East, culoarea preferata este albastru si verde si manance orice bucatarul nu gateste. E rănit de rechini, și, până la finalul sezonlui, trebuie să stea într-o mașinărie.
 • Staci a visat o data ca stra-stra-unchiul ei a spus tot felul de minciuni nebunesti, determinând-o sa vorbeasca cu toata lumea despre stramosii ei si afla despre modul în care stramosii ei au creat multe lucruri frecvent utilizate. este prima concurenta care paraseste competitia.
 • Zoey este o fata distractiva si poarta in par o floare. Designul ei este similar cu ex-concurenta Heather, desi ea devine apropiata de toata lumea. Muzica preferata este The Beatles, culoarea preferata este rosu, dar si albastru, mancarea preferata sunt fructele in special portocalele. Îl place foarte mult pe Mike, dar personalitățile sale multiple o cam enervează, mai ales Vito deoarece acesta o place pe Anne Maria. A ajuns în primele 3 locuri în ambele sezoane în care a participat.

Introduși în Drama Totală: Insula Pacatel[modificare | modificare sursă]

 • Amy - Amy împreună cu Samey sunt surori gemene. Ea este cea mai răutăcioasă dintre gemene fiind opusul surorii sale. Este deobicei nervoasă, agresivă, morocănoasă și este cel mai viclean și deștept concurent. Poate deasemenea să manipuleze persoane (de exemplu pe Samey și Rodney). O vede pe sora ei ca fiind cea mai slabă și mereu îi dă ordine. Ea și sora ei sunt majorete.
 • Beardo - DJ-ul farsor Beardo este un tip macabru, fricos și amuzant cu o freză afro imensă și barbă pletoasă. Când vorbește o face în stil rap. Este capabil de a produce efecte sonore, asta enervându-i pe ceilalți. Este primul concurent care părăsește concursul.
 • Dave - El este un băiat normal și drăguț, dar pesimist, ce face adesea remarci sarcastice, fiind similarul lui Noah din sezoanele anterioare. Poate fi puțin crispat și se gândește mult la lucruri ceea ce îl face o povară în timpul probelor.
 • Ella - Ella este super însorită, entuziastică și naivă. Îi place să își exprime sentimentele prin cântece. Ea a adorat Turneul Mondial al Dramei Totale, și deși Chris insistă că acest sezon nu are numere muzicale, Ella nu se poate abține să nu cânte puțin. Când ea cântă toate animalele se adună în jurul ei. Ea arată similar cu prințesele din filmele Disney.
 • Jasmine - Jasmine este o fată din Australia, o supraviețuitoare înnăscută care poate face până și cele mai ciudate resturi folositoare. Ea poate găsi apă în locuri neplăcute și la un moment dat își face adăpost. Nu are probleme cu oridnele deși jargonul ei poate cauza confuzii. Dar ea este defapt dulce și loială.
 • Leonard - Leonard este un actor de filme cu o imaginație vie și poartă costum de vrăjitor. Îi place să arunce fulgere imaginare pe ceilalți.
 • Max - Max este un mare răufăcător. Întunecos de sarcastic și contrar, el urește tot ce alții iubește. Încearcă să fie cât de rău poate dar mereu dă greș. El este psihic dar poate vedea doar trei secunde din viitor. Când ceva vine înspre el el poate să ferească la timp însă e mai greu când îi avertizează pe ceilalți că mereu ceva îl lovește.
 • Rodney - Rodney este un băiat de la fermă foarte puternic. La prima vedere apare puternic și aspru dar este defapt dulce. A crescut cu tatăl lui la fermă și are 7 frați. Ca rezultat este timid în fața fetelor dar este foarte poetic când este singur.
 • Samey - Samey împreună cu Amy sunt surori gemene. Ea este sora cea dulce și naivă și este mereu emoționată. Uneori poate fi fricoasă. Ea și sora ei sunt majorete.
 • Scarlett - Scarlett este o tocilară politicoasă și foarte deșteaptă. Dar pe ascuns este total malefică. Prima oară este văzută ca o versiune feminină a lui Cameron dar defapt este la fel de rea ca Heather și Alejandro. Ea poartă ochelari dar defapt nu sunt reali, e doar sticlă
 • Shawn - Shawn este un tip paranoid și puțin nebun. El nu crede că apocalispa zombilor va veni, el crede că este deja aici! A venit la concurs pentru că credea că o insulă izolată va emite venirea zombiilor. Shawn bea cafea 7 ore pe zi. La primul semn de pericol el se ascunde abandonându-și echipa speriat. Este atașat de filme horror și de jocuri video horror și este obsedat cu multe teorii de conspirație și vine cu teorii cât mai nebune de-a le lui.el este castigatorul oficial acestui sezon.
 • Sky - Fata atletică super dulce. Poate că e ea mică dar are o inimă imensă, zâmbet de megawatt și o grămadă de mișcări atletice. Are visuri olimpice și crede mult în munca în echipă și în comportamentul de sportiv.
 • Sugar - Sugar este o fată grasă cu o inimă de aur. Ea vine de la o fermă dinafara Lloydminster, Alberta. O ganteră dulce și serios de drăguță care a semnat deoarece ea credea că Drama Totală este un carnaval și i-a trebuit diverse episoade să realizeze că nu este. Vorbește ca un competitor la carnaval repetând fiecare întrebare care i se adresează înainte de a răspunde în felul ei ("Eu cred personal..."). Are un regim intens pentru a arăta mereu splendid și doarme în bigudiuri.
 • Topher - Topher este fermecat de Chris și este prea lăudat de abilitățile sale de gazdă. El începe oferind sugestii de cum probele să fie mai dureroase (colegii săi îl uresc dar Chris îl place mult). Totul se schimbă când Topher se îmbracă ca Chris și fură omagiile sale de gazdă de câte ori poate.

Alte personaje[modificare | modificare sursă]

 • Brady este iubitul lui Beth. El a fost presupus o persoană inventată pentru a o face pe Beth cool, dar a și-a făcut prima apariție în realitate în episodul În spatele scenei IV: Finale! urmat de Heather spunând „Nu numai că e real. E și foarte arătos.” și Justin spunând „Acum îmi doresc să nu fi votat.”
 • Domnul Nucă de Cocos (en. Mr. Coconut) este un personaj introdus în primul sezon. El este o simplă nucă de cocos pe care Owen i-a desenat față când era rătăcit pe insulă pentru a nu se simți singur. Owen îl credea un bun prieten până când Domnul Nucă de Cocos a fost eliminat chiar în acel episod iar Owen s-a simțit foarte trist.
 • Mama lui DJ, introdusă în al doilea sezon, a apărut a fi conștiința lui DJ în episodul Gradele de groază și ea părea să fie supărată pe el în halucinația sa. Ea a dezvăluit că numele real a lui DJ este „Devon-Joseph”. Mama lui DJ, de asemenea, apare în "În spatele scenei II: Este Duncan cui?", unde ea arunca legume în Geoff pentru că nu prezintă alte filme ale lui DJ (care arată că Bucătarul a fost cel care ia spus să spună că el nu se simte vinovat făcând o alianță ilegală cu Chef ). Ea, de asemenea, pare să îi fie teamă, din cauza părții cu "Adevăr sau Nicovală" (care implică o nicovală care cade pe DJ dacă el a spus o minciună). Ea a avut pe scurt un spectacol de gătit cu fiul ei, și un autobuz utilizat de către concurenți din evenimentele care duc până la Turneul Mondial al Dramei Totale.
 • Josh este gazda emisiunii Vânătoarea de Vedete. El a apărut doar în episodul special al sezonului 2 unde el și co-prezentatoarea, Blaineley, a vorbit tot despre noutăți, actualizări și bârfă de la Drama Totală după ce Acțiunea Dramei Totale s-a încheiat.