La bloc

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare

La Bloc este un serial TV de comedie românesc regizat în 2002, produs de Media Pro Pictures și difuzat de ProTV. Filmul este inspirat din umorul românesc, de „scara blocului”. Regizat și scenariu de Răzvan Andrei, Radu Dragomir, Dragoș Moștenescu. Are 524 de episoade și a durat a șase ani.

Cifrele serialului: 2.620 de ore de filmare, 13 sezoane, 524 episoade, 270 de ore de emisie, 6 ani și jumătate, 1 copil născut în direct.

Producătorul este Andrei Borcea, care a mai realizat și La Servici, Fete cu lipici și noul serial Meseriașii.

Sinopsis[modificare | modificare sursă]

Information icon.svg Atenție: urmează detalii despre narațiune și/sau deznodământ.

La bloc", cel mai bun sitcom românesc, este construit în jurul a două personaje a căror existență este centrată ăn jurul spațiului în care locuiesc, Nelu Curcă și Costel Jurcă, taximetrist respectiv gestionar. Alături de soțiile lor, Suzy, respectiv, Lilly. Stilul lor unic nu lasă prea mult loc bunelor maniere.

De-a lungul celor 16 ani de căsnicie, Suzi și Nelu Curcă adunaseră ceva bani și își doreau foarte mult să înceapă o viață nouă într-o locuință nouă. Așa că împreună cu fiica lor Mimi, aceștia s-au mutat într-un nou apartament recomandat de prietenul din armată al lui Nelu, Costel Jurcă. Aduși de soartă pe același palier, familiile Curcă și Jurcă au împărțit astfel multă vreme bucuriile și complicațiile căsniciei și ale traiului la bloc, sperând cu toții la un trai mai bun.

Curând după aceea, tandem Costel Jurcă - Nelu Curcă și-a găsit un nou aliat în tentativele de a da "marea lovitură". Acesta este un personaj oarecum misterios, destul de dubios poreclit "Americanul". Sosit tocmai din America, unde a strâns destul de mulți bani, Americanul și-a cumpărat un apartament în faimosul bloc și a tot încercat să-i atragă pe cei doi în tot felul de afaceri.

Dornici să se îmbogățească cu orice preț, Jurcă și Curcă nu au stat mult pe gânduri și au intrat într-o mulțime de afaceri cu Americanul, iar, în timp cei trei au devenit prieteni la cataramă.

A urmat o perioadă destul de dificilă pentru Nelu Curcă. După ce a stat foarte multă vreme destul de prost cu finanțele, soția sa, Suzi și năzdrăvana sa fiică, Mimi, l-au băgat la cheltuieli cum numai ele știu s-o facă. În același timp, Sebastian Popa, prietenul și vecinul lor, zis și Nea Popa, tot încerca să-și găsească o nevastă. De aceea el a apelat la momentul respectiv la serviciile unei agenții matrimoniale.

În aceeași perioadă, Mimi, fiica familiei Curcă, și-a făcut o prietenă foarte bună, pe Paula, alături de care se va întrece în comentarii malițioase pe marginea noilor obiceiuri ale babacilor.

În bloc, atmosfera începe să se schimbe în blocul în care nici o zi nu trece fără să se întâmple ceva amuzant, goana după femei devenind principalul motiv al existenței bărbaților.

Când a împlinit 18 ani, Mimi s-a mutat din apartamentul părinților împreună cu încă două fete, Adina și Roxana. Nelu era foarte posesiv cu fiica lui și o mulțime de încurcături s-au petrecut pe măsură ce fata lui își căuta un nou iubit. Numai că, toți bărbații din bloc au ajuns să fie conduși de aceste puștoaice senzaționale. Nimic nu le-a stat în cale în încercările lor insolite de a se distra pe seama bărbaților.

Chiar dacă a trecut ceva vreme de când s-au mutat în același bloc, nu a trecut zi fără ca duetul Nelu-Costel să nu fie implicat în situații neașteptate din care cei doi au reușit să se salveze prin mici dezastre și soluțiile cele mai proaste.

Popa și-a găsit în cele din urmă menirea și s-a angajat la Americanul, ajungând astfel primul valet cu acte în regulă într-un apartament de bloc obișnuit din România.

Situația în bloc s-a schimbat brusc în momentul în care Suzi a câștigat un rol într-un film american și a plecat pentru o perioadă nedeterminată la Hollywood. Dând impresia că a fost părăsit, Nelu a profitat de compasiunea vecinilor și prietenilor și a făcut o mulțime de prostii în tentativele lui binecunoscute de a-și găsi o prietenă mai tânără, mai frumoasă decât Suzi. În cele din urmă, el a sfârșit prin a se îndrăgosti din nou nebunește de nevasta lui, din păcate fără ca ea să fie de față.

Costel a învățat din experiența prietenului lui cel mai bun, așa că și-a luat inima în dinți și a hotărât să facă un copil cu Lili. În toate aceste mici încurcături conjugale, Americanul le-a dat tot timpul o mână de ajutor prietenilor săi și le-a demonstrat de fiecare dată cât de mult contează prietenia și dragostea. Asta nu înseamnă că cei doi bărbați însurați nu și-au făcut sânge rău zi de zi.

O mare schimbare s-a petrecut însă atât în viața lui Nelu, dar și în viețile tuturor celorlalți atunci când Bela, o doamnă superbă, și-a deschis un cabinet de psihologie în bloc. Atât Nelu, cât și Americanu' s-au îndrăgostit de Bela, motiv pentru care amândoi au concurat pentru inima doamnei doctor psiholog.

Până la urmă, cel care a câștigat inima Belei a fost Nelu, însă relația celor doi nu a durat decât câteva luni, pentru că Bela l-a părăsit pe Nelu, pe motiv că este mult prea imatur și uneori iresponsabil.

Despărțirea celor doi l-a făcut pe Americanu' să râvnească din nou la inima Belei și să intervină în stilul lui caracteristic de Don Juan pentru a câștiga inima ei.

Costel, în schimb, nu s-a lăsat molipsit de atitudinea lui Lili. Ca urmare a acestei schimbări de atitudine a soției sale, el este nevoit să-și mai caute o slujbă.

În tot acest timp, fetele nu au rămas nici ele mai prejos: Adina și-a deschis un butic, Mimi a intrat la facultatea de teatru ceea ce a deranjat foarte mult orgoliile colegelor sale de cameră, Roxana s-a aflat într-o permanentă căutare de „masculi” care, din păcate, nu au corespuns cerințelor ei.

Americanul și-a deschis un post de radio în apartament și a informat multă vreme lumea din bloc și nu numai despre ce s-a mai întâmplat în zonă.

Lili și Costel s-au hotărât să plece în Spania, pentru a-i oferi o viață mai bună băiețelului lor. Cu această ocazie toți vecinii și prietenii lor au decis să-i însoțească într-o călătorie cu bicicletele prin țară, călătorie ce reface traseul pe care Lili și Costel l-au parcurs în luna lor de miere. Peripețiile însă nu vor lipsi nici de data aceasta rămânând fără bani și fără haine încercând să nu se întoarcă sub nici o formă în România pentru că s-ar face de râs, prima dată ajung la casa de putas care însemna în spaniolă bordel unde erau sute de femei și bărbați ei credeau ca au ajuns la un loc pentru cântat, apoi fură niște pâini pentru a nu muri de foame acolo dar îi prinde brutarul și ca să nu facă pușcărie pentru furt decid să muncească la brutărie ca să scape de pedeapsă, apoi după asta Costel primește o slujbă de toreador unde are de înfruntat un taur furios reușește odată să-l împungă îi provoacă răni pe față dar și pe corp se alege cu hainele rupte sau găurite de la coarnele taurului, însă refuză să se întoarcă acolo în arenă că s-a luptat destul cu taurul, însă Lili l-a trimis a doua oară pe Costel în arenă apoi primește niște lovituri în burtă de la taur, după care pleacă dar observă apoi niște localnici de acolo care fugeau pe motiv că taurul fusese eliberat din arenă și ei au fugit apoi alături de ceilalți localnici după ce îi văzuse un localnic unul din ei era român care le spunea că numai românii nu ar fugi de taur, acolo erau foarte mulți români când au ajuns după care ultima lor aventură în Spania, este la niște sere de plantații cu căpșuni după ce petrec ceva timp la aceste plantații îi ajută un localnic român, să evadeze și reușesc să revină cu bine în România și Costel revine în firma N&C după ce Popa îi ținuse locul cât a fost plecat în Spania, iar Lili își revede de treburile ei în continuare.

La sfârșitul sezonului 10, apare Bianca, care, interesată de banii Americanului, încearcă să își formeze o relație cu acesta. Americanul simte o pasiune pentru rivala ei, Anca. Bianca reușește să i se bage în pat. Pe măsură ce timpul trece, Americanul se îndrăgostește de Bianca și cei doi își formează o relație. Ea îl înșeală și obține, prin escrocherie, apartamentul său, acesta fiind nevoit să doarmă în Administrație cu Popa.

Bianca cumpără fostul apartament al Americanului și își deschide un sediu de înregistrări în bloc. Se angajează pe un post consilier al Primăriei.

Starea în bloc se schimbă dramatic atunci când Nelu se desparte de Bela, iar Costel o înșeală pe Lili cu o colegă de serviciu, Lucia. Bela își formează o relație cu Remus, un milionar celebru. Părăsit de toți apropiații, Nelu îl salvează de la accident pe Jean, un copil de la orfelinat. Între ei se leagă o prietenie strânsă, iar Nelu îl înfiază pe Jean. Aflând planurile lui Remus cu ea, Bela îl părăsește în data nunții. Jean se accidentează din nou și este internat. În spital, Nelu și Bela se împacă, iar apoi se căsătoresc.

După taximetrie și livrări la domiciliu, a sosit vremea ca Nelu și Costel să savureze din plin succesul în uniforme: cei doi devin polițiști comunitari. Alături de ei, Bianca devine consilier la Primărie și învârte tot cartierul pe degete. Singurul care îi ține piept Biancăi este Americanu', care se angajează ziarist la publicația Zvonul de Cartier.

Planificare La Bloc (tv)[modificare | modificare sursă]

Introducere 1[modificare | modificare sursă]

Apartament Curcă[modificare | modificare sursă]

 • Nelu
 • Suzi
 • Mimi

Apartament Jurcă[modificare | modificare sursă]

 • Costel
 • Lili

Administrație[modificare | modificare sursă]

 • Americanu
 • Popa

Introducere 2[modificare | modificare sursă]

Apartament Curcă[modificare | modificare sursă]

 • Nelu

Apartament Jurcă[modificare | modificare sursă]

 • Costel
 • Lili

Administrație[modificare | modificare sursă]

 • Americanu
 • Popa

Introducere 3[modificare | modificare sursă]

Apartament Curcă[modificare | modificare sursă]

 • Nelu

Apartament Jurcă[modificare | modificare sursă]

 • Costel
 • Lili
 • Mihăiță

Administrație[modificare | modificare sursă]

 • Americanu
 • Popa

Introducere 4[modificare | modificare sursă]

Apartament Curcă[modificare | modificare sursă]

 • Nelu

Apartament Jurcă[modificare | modificare sursă]

 • Costel
 • Lili

Apartament Fete[modificare | modificare sursă]

 • Adina
 • Mimi
 • Roxana

Administrație[modificare | modificare sursă]

 • Americanu
 • Popa

Introducere 5[modificare | modificare sursă]

Apartament Curcă[modificare | modificare sursă]

 • Nelu
 • Bela

Apartament Jurcă[modificare | modificare sursă]

 • Costel
 • Lili
 • Mihăiță

Apartament Fete[modificare | modificare sursă]

 • Adina
 • Mimi
 • Roxana

Introducere 6[modificare | modificare sursă]

Apartament Curcă[modificare | modificare sursă]

 • Nelu
 • Bela

Apartament Jurcă[modificare | modificare sursă]

 • Costel
 • Lili
 • Mihăiță

Apartament Fete[modificare | modificare sursă]

 • Adina
 • Mimi
 • Roxana

Administrație[modificare | modificare sursă]

 • Americanu
 • Popa

Introducere 7[modificare | modificare sursă]

Apartament Curcă[modificare | modificare sursă]

 • Nelu
 • Bela
 • Jean

Apartament Jurcă[modificare | modificare sursă]

 • Costel
 • Lili
 • Mihăiță

Apartament Fete[modificare | modificare sursă]

 • Adina
 • Mimi
 • Roxana

Administrație[modificare | modificare sursă]

 • Americanu
 • Popa

Primărie[modificare | modificare sursă]

 • Bianca

Introducere 8[modificare | modificare sursă]

Apartament Curcă[modificare | modificare sursă]

 • Nelu
 • Bela
 • Fane

Apartament Jurcă[modificare | modificare sursă]

 • Lili

Apartament Băieți[modificare | modificare sursă]

 • J.R.
 • Bobby
 • Alin
 • Sever

Apartament Fete[modificare | modificare sursă]

 • Adina
 • Mimi
 • Roxana

Administrație[modificare | modificare sursă]

 • Felix
 • Jean
 • Mihăiță

Introducere 9[modificare | modificare sursă]

Apartament Curcă[modificare | modificare sursă]

 • Nelu
 • Bela

Apartament Jurcă[modificare | modificare sursă]

 • Lili
 • Fane
 • Mihăiță

Apartament Băieți[modificare | modificare sursă]

 • J.R.
 • Bobby

Apartament Fete[modificare | modificare sursă]

 • Roxana

Administrație[modificare | modificare sursă]

 • Felix
 • Jean
 • Ep. 1 - Alegerile
 • Ep. 2 - Decodorul
 • Ep. 3 - Mașină Nouă
 • Ep. 4 - Oferte De Lucru
 • Ep. 5 - Hidroforul
 • Ep. 6 - Invitație La Teo
 • Ep. 7 - Mafiotul
 • Ep. 8 - Grațiela
 • Ep. 9 - Fată În Casă
 • Ep. 10 - Instalatorul
 • Ep. 11 - Cățelușa
 • Ep. 12 - Meciul De Box
 • Ep. 13 - La Mare
 • Ep. 14 - Zidul
 • Ep. 15 - Costel Îndrăgostit
 • Ep. 16 - Idei De Afaceri
 • Ep. 17 - Diriginta
 • Ep. 18 - Prietenia
 • Ep. 19 - Costel Cârtița
 • Ep. 20 - Secretara
 • Ep. 21 - Hoții
 • Ep. 22 - Lili Solistă
 • Ep. 23 - Petrecere
 • Ep. 24 - Sala De Fitness
 • Ep. 25 - Crăciunul 2002
 • Ep. 26 - Revelion 2002-2003 (La bloc tv)
 • Ep. 27 - Oferte De Lucru
 • Ep. 28 - La Casino
 • Ep. 29 - Marfă De Contrabandă Partea 1
 • Ep. 30 - Marfă De Contrabandă Partea 2
 • Ep. 31 - Aventura Suzanei
 • Ep. 32 -
 • Ep. 33 - 1 Martie
 • Ep. 34 -
 • Ep. 35 -
 • Ep. 36 - Mătușa Din America
 • Ep. 37 - Ghicitoarea
 • Ep. 38 - Fantezii Sexuale
 • Ep. 39 - Costel Complexat
 • Ep. 40 - Prietenul Lui Mimi
 • Ep. 41 - Francezul
 • Ep. 42 - Bunicul Americanului
 • Ep. 43 - Cursuri Yoga
 • Ep. 44 - Petrecerea De 20 De Ani
 • Ep. 45 - Angela Dansează
 • Ep. 46 - Celularul
 • Ep. 47 - Garsoniera
 • Ep. 48 - Mocheta
 • Ep. 49 - La Pescuit
 • Ep. 50 - Gagică Goală
 • Ep. 51 - Vedeta
 • Ep. 52 - Mimi Se Mută
 • Ep. 53 - La Pândă
 • Ep. 54 - Secta
 • Ep. 55 - Masajul
 • Ep. 56 - Pictorița
 • Ep. 57 - Grădinița
 • Ep. 58 - Slugă La Doi Stăpâni
 • Ep. 59 - Prietena lui Popa
 • Ep. 60 - Inaugurarea
 • Ep. 61 - Suzi pleacă
 • Ep. 62 - Nelu Escrocul
 • Ep. 63 - Nelu Burlacul
 • Ep. 64 - Șoferul Doamnei
 • Ep. 65 - Petrecerea Americanului
 • Ep. 66 - Vitaminele
 • Ep. 67 - Japonezul
 • Ep. 68 - Solistul
 • Ep. 69 - Narcisa
 • Ep. 70 - Nicu
 • Ep. 71 - Televiziunea
 • Ep. 72 - Puricii
 • Ep. 73 - Merele
 • Ep. 74 - Fotograful
 • Ep. 75 - Indrăgostiții
 • Ep. 76 - Lili gravidă
 • Ep. 77 - Poetul
 • Ep. 78 - Falimentul American Partea 1
 • Ep. 79 - Falimentul American Partea 2
 • Ep. 80 - Reîntoarcerea lui Suzi/Travestitul
 • Ep. 81 - Femeia Gonflabilă
 • Ep. 82 - Karatistul
 • Ep. 83 - 1 Decembrie
 • Ep. 84 - Camera Video
 • Ep. 85 - Filme Porno
 • Ep. 86 - Somnambula
 • Ep. 87 - Actoria
 • Ep. 88 - Firma
 • Ep. 89 - Evadatul
 • Ep. 90 - Colonelul
 • Ep. 91 - Marfa și Banii
 • Ep. 92 -
 • Ep. 93 -
 • Ep. 94 -
 • Ep. 95 - Pană de curent
 • Ep. 96 - Angoașa
 • Ep. 97 - Porcul
 • Ep. 98 - Ajunul
 • Ep. 99 - Craciunul 2003
 • Ep. 100 - Revelion 2003-2004 (La bloc tv)
 • Ep. 101 - Americanul Model
 • Ep. 102 - Excitata
 • Ep. 103 - Telefonul
 • Ep. 104 - Cățelul
 • Ep. 105 - Cabinetul Ginecologic
 • Ep. 106 - Suedezele
 • Ep. 107 - Școală De Agățat
 • Ep. 108 - Costel Amnezic
 • Ep. 109 - Indiferență
 • Ep. 110 - Nelu Are Valet
 • Ep. 111 - Știristele
 • Ep. 112 -
 • Ep. 113 - Mașina
 • Ep. 114 - Mireasa
 • Ep. 115 - Jocul La Bursă
 • Ep. 116 - Borseta
 • Ep. 117 - Parcarea
 • Ep. 118 - Gimnasta
 • Ep. 119 - Nașterea
 • Ep. 120 - Costel Tătic
 • Ep. 121 - Amenda
 • Ep. 122 -
 • Ep. 123 - Ursulețul
 • Ep. 124 - Martor Ocular
 • Ep. 125 - Mimi Are Prieten
 • Ep. 126 - Divorțul
 • Ep. 127 - Interfonul
 • Ep. 128 - Copilul
 • Ep. 129 - Lider Sindical
 • Ep. 130 - 1 Aprilie
 • Ep. 131 - Nelu Se Cuplează
 • Ep. 132 - Nelu Și Bela
 • Ep. 133 - Paște
 • Ep. 134 - Videoclip Publicitar
 • Ep. 135 - Tatuaj
 • Ep. 136 - Studenții
 • Ep. 137 - --------
 • Ep. 138 - Pupicuri
 • Ep. 139 - Lapte Praf
 • Ep. 140 - Jucării
 • Ep. 141 - Căpitanul
 • Ep. 142 - Piesă De Teatru
 • Ep. 143 - Vitejia
 • Ep. 144 - Fosta Prietenă
 • Ep. 145 - Joging
 • Ep. 146 - Jucăria
 • Ep. 147 - Jaful
 • Ep. 148 - Popa Sinucigaș
 • Ep. 149 - Polițista
 • Ep. 150 - Seara Campionilor
 • Ep. 151 - Restaurantul Și Coșul
 • Ep. 152 - Revistele
 • Ep. 153 - Numele
 • Ep. 154 - Comis Voiajor
 • Ep. 155 - Pizza Cu Răvașe
 • Ep. 156 - Costumul De Baie
 • Ep. 157 - Coafeza
 • Ep. 158 - Ochelaristul
 • Ep. 159 - Mașina Furată
 • Ep. 160 - Detectivii
 • Ep. 161 - Rockada
 • Ep. 162 - Plecarea La Mare
 • Ep. 163 - Remember
 • Ep. 164 - Competiția
 • Ep. 165 - Buticul
 • Ep. 166 - Demisia
 • Ep. 167 - Accidente
 • Ep. 168 - Radio-ul Americanului
 • Ep. 169 - Împacarea
 • Ep. 170 - Luna De Miere
 • Ep. 171 - Zugrăveala
 • Ep. 172 - Câinele Și Canapeaua
 • Ep. 173 - Salteaua Cu Apă Partea 1
 • Ep. 174 - Salteaua Cu Apă Partea 2
 • Ep. 175 - Transport Nebuni
 • Ep. 176 - Gemenii
 • Ep. 177 - Ursul Fals
 • Ep. 178 - Popa Taximetrist
 • Ep. 179 - Viorile
 • Ep. 180 - American Radio - Emisiunea 1
 • Ep. 181 - Cuplul Ideal
 • Ep. 182 - Școala De Corecție
 • Ep. 183 - Petrecerea
 • Ep. 184 - American Radio - Emisiunea 2
 • Ep. 185 - Miss
 • Ep. 186 - Clientul Dezbrăcat
 • Ep. 187 - Miliardarul
 • Ep. 188 - Plantele
 • Ep. 189 - American Radio - Emisiunea 3
 • Ep. 190 - Nelu Iepuraș
 • Ep. 191 - Poze Net
 • Ep. 192 - Popa Poet
 • Ep. 193 - Impresarul
 • Ep. 194 - Nelu Cowboy
 • Ep. 195 - Tipul De La Cablu
 • Ep. 196 - American Radio - Emisiunea 4
 • Ep. 197 - Silicoane
 • Ep. 198 - Inima
 • Ep. 199 - American Radio - Emisiunea 5

|width="35%" valign="top"|

 • Ep. 200 - Șefii
 • Ep. 201 - Probleme De Cuplu
 • Ep. 202 - Profesorul
 • Ep. 203 - Popa Pește
 • Ep. 204 - Idolul
 • Ep. 205 - Demisii
 • Ep. 206 - Sex De Împacare
 • Ep. 207 - Ciocolata „Petrică”
 • Ep. 208 - American Radio - Emisiunea 6
 • Ep. 209 - Teroriștii
 • Ep. 210 - Raliul
 • Ep. 211 - American Radio - Emisiunea 7
 • Ep. 212 - Suporterii
 • Ep. 213 - Concurentul Alex
 • Ep. 214 - Best Of
 • Ep. 215 - Special 1 Decembrie
 • Ep. 216 - Comoara
 • Ep. 217 - American Radio - Emisiunea 8
 • Ep. 218 - Mihăiță Pierdut
 • Ep. 219 - Alegerile
 • Ep. 220 - Pantofii
 • Ep. 221 - Salonul
 • Ep. 222 - Bela Profesoară
 • Ep. 223 - Nelu În Cărucior
 • Ep. 224 - American Radio - Emisiunea 9
 • Ep. 225 - Copilul Vecinei
 • Ep. 226 - Cârnatul
 • Ep. 227 - Șofer De Nimfomană
 • Ep. 228 - Necazuri De Crăciun
 • Ep. 229 - American Radio - Ajun Crăciun
 • Ep. 230 - Crăciunul 2004
 • Ep. 231 - Revelion 2004-2005
 • Ep. 232 - Mutarea
 • Ep. 233 - Poștașul
 • Ep. 234 - Împăcarea
 • Ep. 235 - Mașina
 • Ep. 236 - Inaugurarea
 • Ep. 237 - Fetele
 • Ep. 238 - Cartea
 • Ep. 239 - Inelul
 • Ep. 240 - Sfântul Valentin
 • Ep. 241 - Liza
 • Ep. 242 - Procesul
 • Ep. 243 - Cererea
 • Ep. 244 - Filmele
 • Ep. 245 - Nunta
 • Ep. 246 - 1 Martie
 • Ep. 247 - Amnezia
 • Ep. 248 - Cutiile
 • Ep. 249 - Seara Groazei
 • Ep. 250 - Serenada
 • Ep. 251 - Rufele
 • Ep. 252 - Banii Americanului
 • Ep. 253 - Băutura
 • Ep. 254 - Vizita
 • Ep. 255 - Hoațele
 • Ep. 256 - Prietenii
 • Ep. 257 - Calul
 • Ep. 258 - Gunoierii
 • Ep. 259 - Clientul
 • Ep. 260 - Sicriul
 • Ep. 261 - Vecina
 • Ep. 262 - Alegerile Special 1 Aprilie
 • Ep. 263 - Mobila Și Durere
 • Ep. 264 - Câinele
 • Ep. 265 - Naomi
 • Ep. 266 - Sex Shop
 • Ep. 267 - Canapeaua
 • Ep. 268 - Celularele
 • Ep. 269 - Fantoma
 • Ep. 270 - Biletele
 • Ep. 271 - Vila
 • Ep. 272 - Terenul
 • Ep. 273 - Meciul
 • Ep. 274 - Soprana
 • Ep. 275 - Lili Psiholoagă
 • Ep. 276 - Peștișorul Auriu
 • Ep. 277 - Coco
 • Ep. 278 - Șeful
 • Ep. 279 - Agenții
 • Ep. 280 - Covorul
 • Ep. 281 - Dantura
 • Ep. 282 - Dispariția
 • Ep. 283 - Vedetele
 • Ep. 284 - Americanul Tată
 • Ep. 285 - Cazacioc
 • Ep. 286 - Poligraful
 • Ep. 287 - Duba Dormitor
 • Ep. 288 - Neserioșii
 • Ep. 289 - Rinichiul
 • Ep. 290 - Refugiul
 • Ep. 291 - Adina Și Televiziunea
 • Ep. 292 - Revista
 • Ep. 293 - Tatuajul
 • Ep. 294 - La Munte
 • Ep. 295 - Best Of
 • Ep. 296 - În Deltă Partea 1
 • Ep. 297 - În Deltă Partea 2
 • Ep. 298 - Castelul Partea 1
 • Ep. 299 - Castelul Partea 2

|width="33%" valign="top"|

 • Ep. 300 - Fred Partea 1
 • Ep. 301 - Fred Partea 2
 • Ep. 302 - Peștera
 • Ep. 303 - La Țară
 • Ep. 304 - Amnezia
 • Ep. 305 - Popa Tată
 • Ep. 306 - Nelu Gelos
 • Ep. 307 - Vânzare De Apartament
 • Ep. 308 - Nelu Trădător
 • Ep. 309 - Teroarea
 • Ep. 310 - Plecarea
 • Ep. 311 - Sosirea
 • Ep. 312 - Flamenco
 • Ep. 313 - Corida
 • Ep. 314 - La Căpșuni
 • Ep. 315 - Vechilul Jean
 • Ep. 316 - Întoarcerea
 • Ep. 317 - Acasă
 • Ep. 318 - Concurenta
 • Ep. 319 - Vechilul Lui Lili
 • Ep. 320 - Lupta
 • Ep. 321 - Locuri De Muncă
 • Ep. 322 - Reangajarea
 • Ep. 323 - Blugii
 • Ep. 324 - Costel
 • Ep. 325 - Febra
 • Ep. 326 - Gunoierii
 • Ep. 327 - Bolovanii
 • Ep. 328 - Cărțile
 • Ep. 329 - Angajările
 • Ep. 330 - Găinile
 • Ep. 331 - Popa Psiholog
 • Ep. 332 - Dozatorul
 • Ep. 333 - Contra TV
 • Ep. 334 - Epidemia
 • Ep. 335 - Hoții
 • Ep. 336 - Terapia
 • Ep. 337 - Magicianul
 • Ep. 338 - Mircea
 • Ep. 339 - Picnic
 • Ep. 340 - Pariul
 • Ep. 341 - Recuzita
 • Ep. 342 - Terasa
 • Ep. 343 - Ajunul Partea 1
 • Ep. 344 - Ajunul Partea 2
 • Ep. 345 - Reality Show
 • Ep. 346 - Nelu Și Bela
 • Ep. 347 - Înfierea
 • Ep. 348 - Lucia Și Costel
 • Ep. 349 - Costel Pleacă
 • Ep. 350 - Divorțul
 • Ep. 351 - Partajul
 • Ep. 352 - Apă Caldă
 • Ep. 353 - Cămătarul
 • Ep. 354 - Barbații Și Femeile
 • Ep. 355 - Mărirea Firmei
 • Ep. 356 - Sinucigașii
 • Ep. 357 - Descântecul
 • Ep. 358 - Nelu Retro
 • Ep. 359 - Apartamentul
 • Ep. 360 - Americanu' Homeless
 • Ep. 361 - Portretul
 • Ep. 362 - Despărțirile
 • Ep. 363 - Instalatorii
 • Ep. 364 - Băutura
 • Ep. 365 - Femeia În Casă
 • Ep. 366 - Conviețuire În Trei
 • Ep. 367 - Filmele
 • Ep. 368 - Ratarea Împăcării
 • Ep. 369 - Nelu Are Formație
 • Ep. 370 - Vocalistul
 • Ep. 371 - Concertul
 • Ep. 372 - Clipul
 • Ep. 373 - Remus
 • Ep. 374 - Gazele
 • Ep. 375 - Paparați
 • Ep. 376 - Mama Lui Remus
 • Ep. 377 - Tarantula
 • Ep. 378 - Aligatorul
 • Ep. 379 - Jean
 • Ep. 380 - Nunta
 • Ep. 381 - Somnambula
 • Ep. 382 - Costel Și Jean
 • Ep. 383 - Paște
 • Ep. 384 - Femeia Lui Nelu
 • Ep. 385 - Marea Împăcare
 • Ep. 386 - Plecarea
 • Ep. 387 - Kenya
 • Ep. 388 - Prizonierii
 • Ep. 389 - Fuga
 • Ep. 390 - Bianca
 • Ep. 391 - Cocoșul
 • Ep. 392 - Școala De Muzică
 • Ep. 393 - Pompierii
 • Ep. 394 - Mutările
 • Ep. 395 - Americanu La Lili
 • Ep. 396 - Circul
 • Ep. 397 - Familia lui Jean
 • Ep. 398 - Chat-ul
 • Ep. 399 - Văruiala
 • Ep. 340 - Pariul
 • Ep. 341 - Recuzita
 • Ep. 342 - Terasa
 • Ep. 343 - Ajunul Partea 1
 • Ep. 344 - Ajunul Partea 2
 • Ep. 345 - Reality Show
 • Ep. 346 - Nelu Și Bela
 • Ep. 347 - Înfierea
 • Ep. 348 - Lucia Și Costel
 • Ep. 349 - Costel Pleacă
 • Ep. 350 - Divorțul
 • Ep. 351 - Partajul
 • Ep. 352 - Apă Caldă
 • Ep. 353 - Cămătarul
 • Ep. 354 - Bărbații Și Femeile
 • Ep. 355 - Mărirea Firmei
 • Ep. 356 - Sinucigașii
 • Ep. 357 - Descântecul
 • Ep. 358 - Nelu Retro
 • Ep. 359 - Apartamentul
 • Ep. 360 - Americanu' Homeless
 • Ep. 361 - Americanu model
 • Ep. 362 - Despărțirile
 • Ep. 363 - Instalatorii
 • Ep. 364 - Băutura
 • Ep. 365 - Femeia În Casă
 • Ep. 366 - Conviețuire În trei
 • Ep. 367 - Filmele
 • Ep. 368 - Ratarea Împăcării
 • Ep. 369 - Nelu Are Formație
 • Ep. 370 - Vocalistul
 • Ep. 371 - Concertul
 • Ep. 372 - Clipul
 • Ep. 373 - Remus
 • Ep. 374 - Gazele
 • Ep. 375 - Paparați
 • Ep. 376 - Mama Lui Remus
 • Ep. 377 - Tarantula
 • Ep. 378 - Aligatorul
 • Ep. 379 - Jean
 • Ep. 380 - Nunta
 • Ep. 381 - Somnambula
 • Ep. 382 - Costel Și Jean
 • Ep. 383 - Paște
 • Ep. 384 - Femeia Lui Nelu
 • Ep. 385 - Marea Împăcare
 • Ep. 386 - Plecarea
 • Ep. 387 - Kenya
 • Ep. 388 - Prizonierii
 • Ep. 389 - Fuga
 • Ep. 390 - Bianca
 • Ep. 391 - Cocoșul
 • Ep. 392 - Școala De Muzică
 • Ep. 393 - Pompierii
 • Ep. 394 - Mutările
 • Ep. 395 - Americanul La Lili
 • Ep. 396 -
 • Ep. 397 - Familia Lui Jean
 • Ep. 398 - Chat-ul
 • Ep. 399 - Văruiala
 • Ep. 400 - Nelu Președinte
 • Ep. 401 - Campionatul De Fotbal
 • Ep. 402 - Plecarea
 • Ep. 403 - Frontiera
 • Ep. 404 - Satul Suporterilor
 • Ep. 405 - Second Handuri
 • Ep. 406 - Întoarcerea
 • Ep. 407 - Best Of
 • Ep. 408 - Înscrierea
 • Ep. 409 - Polițiștii
 • Ep. 410 - Prima Misiune
 • Ep. 411 - Perdeaua
 • Ep. 412 - Prima Dragoste
 • Ep. 413 - Mihăiță Și Jean
 • Ep. 414 - Procesul
 • Ep. 415 - Împăcarea
 • Ep. 416 - Nunta
 • Ep. 417 - Căutarea
 • Ep. 418 - Imobiliara
 • Ep. 419 - Bela Profesoară
 • Ep. 420 - Cabina Telefonică
 • Ep. 421 - Extemporal
 • Ep. 422 - Fantoma
 • Ep. 423 - Șpăgarii
 • Ep. 424 - Educație Civică
 • Ep. 425 - Mărire De Salariu
 • Ep. 426 - Frații
 • Ep. 427 - Pianina
 • Ep. 428 - Cântatul La Pian
 • Ep. 429 - Hingherii
 • Ep. 430 - Farsa
 • Ep. 431 - Cadoul
 • Ep. 432 -
 • Ep. 433 -
 • Ep. 434 -
 • Ep. 435 -
 • Ep. 436 - Acordeonul
 • Ep. 437 -
 • Ep. 438 -
 • Ep. 439 -
 • Ep. 440 -
 • Ep. 441 -
 • Ep. 442 -
 • Ep. 443 -
 • Ep. 444 -
 • Ep. 445 -
 • Ep. 446 -
 • Ep. 447 -
 • Ep. 448 -
 • Ep. 449 -
 • Ep. 450 -
 • Ep. 451 -
 • Ep. 452 -
 • Ep. 453 -
 • Ep. 454 -
 • Ep. 455 -
 • Ep. 456 - La Bloc Nou Vecini Noi
 • Ep. 457 - Să Ai Cui Să-i Spui Noapte Bună
 • Ep. 458 - Que Serra Serra
 • Ep. 459 - Cine Are Fată Mare Mare Supărare Are
 • Ep. 460 - Ori La Bloc Ori La Spital
 • Ep. 461 - Rău De Mare
 • Ep. 462 - Legături Sănătoase
 • Ep. 463 - Patron De Ziar
 • Ep. 464 - In Vitro Veritas
 • Ep. 465 - Al Cui E Ăla Micu
 • Ep. 466 - Speculantul
 • Ep. 467 -
 • Ep. 468 - Uite Bela Nu E Bela
 • Ep. 469 - Bela Nu Are Umor
 • Ep. 470 - Videoclipul
 • Ep. 471 -
 • Ep. 472 - Faze Cu Fane
 • Ep. 473 - Femeie = Pericol
 • Ep. 474 - Nelu Reîncărcat
 • Ep. 475 -
 • Ep. 476 - Porumbelul Călător
 • Ep. 477 - Drumul Spre Lumină
 • Ep. 478 - Lecția De Engleză
 • Ep. 479 -
 • Ep. 480 -
 • Ep. 481 - Alianța
 • Ep. 482 - Sărutul
 • Ep. 483 -
 • Ep. 484 - Răpirea
 • Ep. 485 - Propunerea
 • Ep. 486 - Pană De Curent
 • Ep. 487 - Amintirile Lui Felix Din Armată
 • Ep. 488 - Nelu Boierul
 • Ep. 489 -
 • Ep. 490 - Lucruri Foarte Rele
 • Ep. 491 - Nunta
 • Ep. 492 - Faze Din Bloc
 • Ep. 493 - Hârtia Va Fi Semnată
 • Ep. 494 - Alegerea Lui Nelu
 • Ep. 495 - Oameni Simpli
 • Ep. 496 - Red Alert
 • Ep. 497 - O După-Amiază De Câine
 • Ep. 498 - Hai Să Vorbim Despre Sex
 • Ep. 499 - Poze Cu Lili
 • Ep. 500 - Cyrano De Curcăran
 • Ep. 501 - Ocazia Bate În Ușă
 • Ep. 502 - O Schimbare În Bine
 • Ep. 503 - O Schimbare În Rău
 • Ep. 504 - Jean Îndrăgostit
 • Ep. 505 - Premiul Nu Te Face Geniu
 • Ep. 506 -
 • Ep. 507 - A Fost Sau N-a Fost
 • Ep. 508 - Bănuieli
 • Ep. 509 - Grădinița Lui Lili
 • Ep. 510 - Divorțul
 • Ep. 511 -
 • Ep. 512 - Romanian Beauty
 • Ep. 513 -
 • Ep. 514 -
 • Ep. 515 -
 • Ep. 516 -
 • Ep. 517 - Adio Horia
 • Ep. 518 - Răpirea
 • Ep. 519 - Surpriza
 • Ep. 520 - Peștișorul De Aur
 • Ep. 521 -
 • Ep. 522 - Roxana Însărcinată
 • Ep. 523 -
 • Ep. 524 - Aveți Parte De Iubiri Pasionale

|}

Personaje Principale[modificare | modificare sursă]

Suzana Curcă este prima soție a lui Nelu, la părăsit pe Nelu pe motiv că rămăse falid și că numai putea trăi alături de el oricum adevăratul motiv e că ea l-a părăsit de fapt pentru că a câștigat un rol într-un film american și a plecat pe o perioadă nedeterminată la Hollywood. A fost mamă a unui singur copil pe Mimi. Suzana este interpretată de Luminița Erga.

Nelu Curcă este personajul principal al serialului. Banii sunt principala preocupare a acestuia pe care incearca să-i obțină punând în aplicare ideile sale: pe cât mai multe, pe atât mai stupide. A fost căsătorit cu Suzi, prima lui soție, timp de un sezon. Apoi, s-a însurat cu Bela. Este tatăl a doi copii: Mimi și Jean ocupația este de taximetrist dar pe parcurs a lucrat pentru o firmă de livrări N&C cu Costel Jurcă și tot cu Costel Jurcă ca polițist comunitar, însă pierde meseria de polițist comunitar și decide să își i-a o nouă slujbă de gunoier, apoi încearcă Fane Oxford să îl ajute oarecum pe Nelu Curcă dar acesta refuză să cânte împreună cu Fane Oxford în trupa lui de manele pentru că se dă mereu la Bela Curcă și nu numai pentru asta dar și din cauza rivalității dintre ei însă Bela Curcă nu știe efectiv pe cine să aleagă dintre Nelu Curcă și Fane Oxford și îl alege până la urmă pe Nelu Curcă deși ea își dorea altceva și din acest motiv nu prea îl mai voia pe Nelu Curcă care imediat ce a aflat că Bela Curcă îl iertase Nelu Curcă dar cu această ocazie parcă și rivalitatea dintre Fane Oxford și Nelu Curcă ar fi încetat însă nu definitiv această rivalitate amintea oarecum tot pentru o cucerire a lui Bela Curcă atunci se lupta Americanu Mugurel cu Nelu Curcă, însă acesta spre deosebire de Fane Oxford a refuzat să mai umble după Bela Curcă și îl lăsase pe Nelu Curcă să o i-a pe Bela Curcă fiindcă oricum el găsea femei mult mai bune ca Bela Curcă însă Fane Oxford profitase și de faptul că Bela Curcă îl părăsise pe Nelu Curcă și de aceea o tot dorea atâta pe Bela Curcă cu toate acestea Nelu Curcă imediat după ce Bela Curcă s-a împăcat cu Nelu Curcă și urma să se căsătorească cu el Nelu Curcă află că rămâne fără servici adică unde lucra el ca gunoier și Jean Curcă fiul său îl sfătuiește să își aleagă din nou meseria de taximetrist mai ales că asta îi plăcea să facă ideea îi place lui Nelu Curcă care acceptă și îi împrumută Felix lui Nelu Curcă o dacie de a sa pentru a o folosi el la taximetrie îi cere de asemenea lui Felix să îl angajeze el pe Nelu Curcă și îl întreabă Felix cât cere Felix nu prea era de acord însă cu suma propusă de Nelu dar în final acceptă și îi lasă dacia lui Nelu Curcă acesta însă revine la prima sa meserie dar nu pare deloc ușor de data asta pentru el fiindcă începe să aibă ghinioane ca de fiecare dată și ar părea că nu s-ar descurca dar nu vrea totuși sub nici o formă să renunțe, Nelu este interpretat de Mihai Coadă.

Mimi Curcă este fiica lui Nelu Curcă și a lui Suzana Curcă care petrece o perioadă de timp alături de ei, însă la școală s-a împrietenit cu o colegă Paula, cu care se va întrece în comentarii malițioase pe marginea noilor obiceiuri ale babacilor, însă după terminarea liceului ea decide să se mute la subsol cu două fete Adina și Roxana cu care începe o relație strânsă de prietenie între ele pentru multă vreme. Mimi este interpretată de Dana Rogoz.

Personajul e interpretat de Dana Rogoz.In serial Ozana Curca pleacă în America pentru a devenii star de cinema asa a dispărut din serial.Mimi s-a mutat în apartamentul fetelor (Roxana și Adina) după plecarea mamei ei.Mimi era genul de fata fără viitor dar totul s-a schimbat după ce Ozana a plecat.Ea a dat la facultatea de actorie și a devenit cea mai buna din clasa.Succesul ei ca actriță a fost mereu un dezastru pentru ca nu era observata.Tatăl ei era posesiv și nu lasă băieți la ea asa ca Mimi a pierdut o mulțime de băieți.Ea apare ultima data în episodul 499.

 • Relații ale personajului

Toate relațiile lui Mimi au durat doar un episod sau doua,singura relație care a durat a fost cu Bobby care o iubea în secret pana când au trecut la lucruri mai serioase,dar nimeni nu știe ce s-a întâmplat după pentru ca Mimi a ieșit din serial chiar în episodul în care au făcut dragoste.

 • Legături ale personajului

Dana Rogoz, La bloc

 • Familie
 1. Ozana Curca - mama
 2. Nelu Curca - tata
 3. Costel Jurcă - unchi
 4. Lili Jurcă - mătușa
 5. Jean - frate
 6. Bella - mama vitrega
 7. Mihăiță - verișor

Roxana este una dintre prietenele lui Mimi ea este din Călărași, dar a venit la București pentru a-și termina studiile. Roxana este interpretată de Tili Niculae.

Adina este a doua dintre prietenele lui Mimi și ea este tot din Călărași ca și Roxana, dar la fel a venit la București pentru a-și termina studiile. Adina este interpretată de Laura Cosoi.

Bianca este una dintre femeile cu care a avut o relație Americanu dar nu mult, până când l-a părăsit și a ales să își deschidă un anticariat unde își desfășoară ea afacerile este o femeie frumoasă sexy de toate felurile nu îl suportă cel mai mult pe Popa, cu ceilalți în schimb se înțelege destul de bine. Bianca este interpretată de Anca Țurcașiu.

Lucia seamănă leit cu Lili ea a avut o lungă relație cu Costel, atunci când el era despărțit de Lili ăsta a fost și motivul pentru care Lili i-a dat papucii lui Costel pentru că este nesimțit dar și afemeiat și nu voia să-l ierte deloc pentru treaba asta, ea a fost angajata lui Lili dar a dat-o afară că nu se descurca la magazin, apoi a început propriu-zis relația cu Costel. Lucia este interpretată de Adriana Dănescu.

Americanu Mugurel Mititelu este un tip amuzant, un om care este preocupat de afaceri, îl are ca valet pe Sebastian Popa pe care mereu îl ceartă se supără pe el și îl și bate când pierde o întâlnire, însă nu tot timpul este așa câteodată chiar a preferat să se împrietenească cu el ca să nu fie mereu scandal între ei, Americanu îi invidiază pe Costel și Lili că ei au copil și el nu și că s-a săturat de burlăcie și că vrea să se așeze și el la casa lui însă a încercat cu una din fostele sale gagici dar nu a reușit și a rămas burlac pe viață el a vrut împreună cu Popa că tot era postul liber la poliția comunitară să devină polițiști dar nu au reușit el are un post de radio care se numește American Radio și la acest post de radio își câștigă el existența dar nu înseamnă că numai el se ocupă de radio ci și Popa uneori Adina Roxana sau Mimi pentru că nu numai Americanu vrea să facă emisiuni la radio ci vrea să îl lase și pe Popa chiar dacă el nu este decât valetul său și atât. Americanu este interpretat de Emil Mitrache.

Costel Jurcă este mâna dreaptă a lui Nelu și, de asemenea, fostul său coleg de armată și cumnat. Costel este un personaj copilăros, moralist și fustangiu. Căsătorit cu Lili Jurcă. Este tatăl lui Mihăiță el a lucrat prima dată cu Lili la un magazin apoi, a lucrat cu Nelu Curcă la o firmă de livrări N&C deși inițial nu voia să facă afaceri cu Nelu Curcă pentru că voia să devină șef dar a pierdut postul în favoarea lui Lili Jurcă care a devenit ea șefa apoi Costel Jurcă decide că nu are nimic de pierdut și lucrează împreună cu Nelu Curcă la firma N&C, apoi ca polițist comunitar fiind și ultima lui ocupație în semn de respect pentru ce a făcut pentru poliția comunitară i-a fost făcută o statuie cu numele său atât lui cât și lui Nelu Curcă, dar Nelu Curcă văzând niște copii ce vizitau muzeul îl considerau pe Costel adevăratul erou și îi spărsese statuia lui Nelu Curcă, apoi de gelozie etc pentru că Costel Jurcă era considerat erou, Nelu Curcă distruge și sparge statuia lui Costel Jurcă dar Nelu Curcă încerca să își repare propria lui statuie, aflând acestea Bela Curcă s-a supărat rău pe Nelu Curcă pentru vandalizarea statuii lui Costel Jurcă și ca să îl ierte sau să uite tot ce s-a întâmplat merg la un restaurant ca să o lase în pace pe Lili Jurcă îi era greu lui Nelu Curcă să accepte că Costel Jurcă era de fapt adevăratul erou și nu el, să își revină din șocul pe care îl avea în urma vandalizării statuii lui Costel Jurcă sau chiar plecării acestuia din viața ei. Costel este interpretat de Dragoș Moștenescu.

Lili Jurcă este soția lui Costel și mama lui Mihăiță, Lili uneori poate deveni foarte enervantă pentru Costel, dar el uneori nu dă prea mare importanță pentru că o iubește foarte mult, l-a părăsit odată pe Costel, însă s-au împăcat după mult timp Lili a regretat plecarea lui Costel imediat după terminarea meseriei de polițist comunitar, însă rămâne fără serviciu și devine noul partener al lui Nelu Curcă la poliția comunitară a și încercat să se asemene cu Costel Jurcă adică să fie ea bărbatul în casă, dar din păcate nu prea i-a ieșit în sensul că Nelu Curcă nu o putea compara niciodată pe Lili Jurcă cu Costel Jurcă care a fost și râmâne cel mai bun prieten al său, însă Șeful a fost dat afară din poliția comunitară și atunci Lili rămâne iar fără servici dar preferă să rămână casnică și se căsătorește mai târziu cu Fane Oxford. Lili este interpretată de Mariana Dănescu.

Mihăiță Jurcă este copilul lui Lili și Costel Jurcă. Mihăiță este interpretat de Mihăiță Dănescu.

Sebastian Popa este valetul lui Americanu care face treburi casnice prin casă, nu are o soție însă a apelat la o agenție de matrimoniale, fără prea mare succes însă din păcate a ajuns la o firmă de dame de companie, oricum Americanu mereu îl ceartă pentru că nu vrea să facă uneori nimic prin casă și nu numai de asta dar și că uneori muncea fără oprire sau că vorbea aiurea din cauză că pierdea foarte multe femei din cauza lui, el odată cu faptul că Lili l-a născut pe Mihăiță a devenit bunic și are grijă de el când nu sunt Lili sau Costel acasă totuși nu tot timpul căci Lili nu a vrut dar nici Costel Popa a insistat mai mult și atunci Costel l-a rugat că da poate să aibă grijă de Mihăiță, el a devenit poștaș pe motiv că cel care trebuia să se ocupe își dădu-se demisia și atunci Popa profitând și de faptul că postul rămase liber a decis să devină el noul poștaș al cartierului, pentru că s-ar fi săturat să fie sluga lui Americanu și că voia și el propria lui viață, însă Popa a avut o scurtă relație cu Liza care era mai tânără ca el însă l-a părăsit pe Popa chiar când aceasta era în avionul spre Dubai cu banii obținuți de pe urma relației cu Popa. Americanu Nelu și Costel îl cam avertizau pe Popa că îi place de el mai mult pentru bani și nu pentru că i-ar fi plăcut de el a și încercat Americanu să-l oprească pe Popa cerându-i tutela însă fără succes din păcate pentru că Liza se luptase cu Americanu la proces și a oprit procesul, dar nu voia să înțeleagă spunea Popa despre Americanu Nelu Costel că ar fi geloși pe relația sa cu Liza dar el nu realizase ca ea de fapt îl voia pe el mai mult pentru bani, își dă seama de abia când Liza îl părăsește în momentul în care se pregătea să se însoare află că ea plecase cu avionul în drum spre Dubai și rămâne și fără bani cum îl atenționaseră Americanu Nelu și Costel. Popa este interpretat de Tudorel Filimon.

Grațiela este o fostă vecină din bloc, însă a rămas doar temporar în bloc pentru că imediat dupa aia s-a mutat atunci când a sosit Americanu în bloc. Grațiela este interpretată de Adina Halas.

Bela Curcă este soția lui Nelu. Bela este femeie cinstită și corectă, granița dintre Nelu și Mimi. Începe o relație cu Americanu dar pe care nu-l vrea sub nici o formă, apoi cu Nelu, îl cunoștea mai înainte pe Nelu chiar când era psiholog la ei în bloc. Bela este interpretată de Alina Chivulescu.

Șeful este cel pentru care lucrează Nelu Curcă și Costel Jurcă la poliția comunitară. Șeful este interpretat de Ilie Gâlea.

Bobby Tănase este noul vecin din bloc fratele său este J.R. nu este el așa macho ca J.R. dar poate fi și el destul de atrăgător la femei dacă vrea, uneori Mimi Roxana dar și Adina, îl considerau pe Bobby tocilar față de J.R. pentru că nu e așa mișto macho sexy musculos ca el. Bobby este interpretat de Cosmin Seleși.

J.R. Tănase este noul vecin din bloc fratele său este Bobby când l-au văzut prima dată Adina Roxana și Mimi au înebunit de fericire toate vroiau să se îndrăgostească de el că e un tip musculos mișto macho și sexy pe deasupra și inteligent. J.R. este interpretat de Ionuț Iftimoaie.

Fane Oxford este noul vecin din bloc. el este manelist îi place să cânte manele, Bela Curcă este așa înebunită după el încât ar face orice să renunțe la Nelu Curcă, Fane Oxford o consideră pe Bela Curcă o muză. Fane este interpretat de Gheorghe Ifrim.

Felix este noul vecin din bloc la început voia, Nelu Curcă să-l bată dar apoi s-au împrietenit el este comunist face parte dintr-un partid are deasemenea și ajutoare pe Jean și Mihăiță care vor să îl ajute în partid, în lupta împotriva capitalismului ca și Felix, are și cuști cu porumbei comuniști pe care le primise de la un partid pe unul din porumbei îi zice Stalin. Felix este interpretat de Vasile Muraru.

Gina este o nouă vecină în bloc este fiica comunistului Felix, care a fost și ea într-un partid iar de acum înainte va face parte din partidul tatălui său Felix dar și Jean. Gina este interpretată de Ioana Picoș.

Sever este noul vecin din bloc, el este gay îi plac mult bărbații și nu femeile, dar cu toate acestea uneori nu este tot timpul așa de oarece mai umblă și prin preajma lui Adina Roxana sau Mimi deci nu este gay tot timpul sau dând impresia că nici nu ar fi. Sever este interpretat de Edgar Nistor.

Alin este noul vecin din bloc, asemănător lui Sever, Alin este și el gay îi plac mult bărbații și nu femeile, ca și Sever și Alin se dă prin preajma lui Adina Roxana sau Mimi deci nu este gay tot timpul sau dând impresia că nici nu ar fi. Alin este interpretat de Adrian Nartea.

George este noul vecin din bloc, un băiat de bani gata care își va face un penthouse la ultimul etaj al blocului. George este interpretat de Cătălin Bordea.

Nae Ceaușu este un comunist ca și Felix face parte dintr-un partid, apare însă din întâmplare în bloc pentru o inspecție. Nae este interpretat de Nae Lăzărescu.

Nela Acapela este o femeie frumoasă seamănă leit cu Bela Curcă, numai că ea este o țigancă prostituată manelistă, se presupunea că ea ar fi împreună cu Fane Oxford, Nelu Curcă crezuse că e Bela Curcă, dar se înșelase și totuși nu îl crezuse pe Fane Oxford fiindcă voia să îl bată în continuare, asta până când vede și aude Bela Curcă de la Fane Oxford că Nelu Curcă o ținea în brațe pe Nela Acapela și atunci Fane Oxford încearcă să își dea seama care e Bela Curcă și care este Nela Acapela. Nela este interpretată de Alina Chivulescu.

Beliganov este un om de afaceri rus seamănă leit cu Nelu Curcă diferă de faptul că nu vorbește româna ci rusa. Beliganov este interpretat de Mihai Coadă.

Liza este o femeie frumoasă sexy dar și înșelătoare care a avut o relație cu Sebastian Popa pentru bani doar, nu că l-ar fi vrut pe el.

Mircea este primul iubit al lui Bela s-a stabilit în Germania, se cunoșteau din clasa a-4-a asta bineințeles că a umblat Nelu Curcă în jurnalul ei intim pentru că il găsise cu Costel Jurcă mutând canapeaua.

Fane unul din colegii de armată bătăuși a lui Nelu Curcă și Costel Jurcă. Fane este interpretat de Marius Chivu.

Sandu unul din colegii de armată bătăuși a lui Nelu Curcă și Costel Jurcă.

Remus este noul iubit sau prieten a lui Bela este avocat și fost patron/bucătar de restaurant, după ce s-a despărțit de Nelu Curcă fiindcă ea își dorea un copil iar Nelu Curcă nu a mai vrut, nu a fost așa de ușor pentru Nelu Curcă care a încercat atât cu Costel Jurcă cât și singur să îl oprească pe Remus să se căsătorească cu Bela dar nu a reușit după aceea îl înfiază pe Jean un copil de la orfelinat numai ca să se împace cu Bela și reușește să se împace cu ea deoarece a văzut că s-a schimbat și îl iartă pentru ce i-a făcut în urmă. Remus este interpretat de Armand Calotă.

Mama lui Remus este mama lui Remus, care plănuia să îl despartă pe Remus de Bela păcălindu-i pe Nelu Curcă și Costel Jurcă ca să creadă că chiar vrea ca Remus și Bela să fie despărțiți dar de fapt era de acord ca Remus să se căsătorească și aflase ea de Nelu Curcă că a fost împreună cu Bela și tocmai asta era ideea ca Nelu Curcă să nu se mai împace deloc cu Bela. Mama lui Remus este interpretată de Cristina Deleanu.

John valetul lui Remus dar și a mamei lui Remus, care plănuia cu Remus să o păcălească de multe ori pe Bela. John este interpretat de Alexandru Bindea.

Tudorică unul din colegii din școală a lui Roxana, a devenit peste ani Pacificatorul care taie degete.

Lulu este noul coleg a lui Nelu Curcă de la poliția comunitară, și deasemenea este nepotul șefului de la poliția comunitară care a eșuat precum o epavă dându-l afară din poliția comunitară, el încercând după aceea să îi ceară iertare lui Nelu Curcă să fie primit înapoi dar Nelu Curcă avea alte planuri de fapt voia să îl înlocuiască pe Lulu cu Americanu ori cu Popa dar în cele din urmă îl alege pe Costel Jurcă care este primit înapoi la poliția comunitară după răfuiala care a avut-o cu șeful de la poliția comunitară pe tema salariului dar de fapt l-a păcălit Nelu Curcă pe Costel Jurcă atunci când erau la bar pentru a consuma niște beri ca de obicei. Lulu este interpretat de Radu Rupiță.

Natalia Cuervo este o actriță de telenovele/fotomodel venită în vizită în România, adusă de către polițiștii comunitari Nelu Curcă și Costel Jurcă. Natalia Cuervo este interpretată de Anca Serea.

Jean Țigănuș este rivalul lui Nelu Curcă, de pe vremea când erau colegi în școala generală.

Jean Valută este cel care taie degete, lui Americanu i-a fost tare frică de el să nu îi taie vreun deget sau toate chiar, însă a reușit să scape de el cu ajutorul lui Bianca care i-a achitat datoriile pe care le avea el de plătit, însă mai avea de plătit încă o parte după ce o parte fusese deja plătită de Bianca dar la a doua parte l-a rugat Bianca pe Americanu să o însoțească până acolo dar asta ca să nu intre acolo de frică.

Distribuția[modificare | modificare sursă]

Personaje principale

Personaje episodice

Personaje principale din seria nouă La Bloc

Legături externe[modificare | modificare sursă]