InnoGames GmbH

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare

InnoGames este o companie germană care se ocupă de realizarea Browser Game-urilor Based de strategie. Un browsergame este un joc online, multiplayer, in care mii de jucatori se infrunta. Un browser-game de strategie este un joc online, multiplayer, in care jucatorii, dezvolta sate, construiesc cladiri, fac trupe si ataca alti jucatori.

Productiile InnoGames[modificare | modificare sursă]

Toate jocurile InnoGames apar mai întâi în germană, apoi treptat-treptat sunt traduse în mai multe limbi.

InnoGames a realizat mai multe jocuri:

Triburile[modificare | modificare sursă]

Triburile, in germana Die Stämme (pronuntat "Di Steme") si in engleza Tribal Wars este prima si cea mai de succes productie InnoGames. A fsot lansat in 2003 cu versiunea 1.0, existând doar in germana, pe o singura lume (Welt 1). De atunci Triburile s-a dezvoltat, aparand in peste 30 de limbi, atragand in total peste 3.000.000 de jucatori din toata lumea. In Germania exista peste 50 de lumi, in timp ce in România sunt actual 36 de lumi din care numai 16 mai sunt deschise. O lume se inchide daca un trib reuseste in primele 180 de zile sa aiba peste 80% din sate . "Triburile" a aparut in romana in anul 2007. Acum jocul numara peste 100.000 de jucatori.

The-West[modificare | modificare sursă]

Dupa prima mare productie, Die Stämme, InnoGames a lansat un al doilea joc, si anume The-West. Jocul a fost lansat in germana in anul 2007 iar in romana in 2008. Acum jocul numara peste 1.000.000 de jucatori, confirmand valoarea InnoGames.

Grepolis[modificare | modificare sursă]

InnoGames a lansat in 2009 un nou joc: Grepolis. In 9 februarie 2010 , Grepolis apare si in varianta romaneasca. In momentul de fata exista peste 64 400 in varianta romanească, peste 77 450 in varianta frantuzeasca, peste 168 400 in varianta germana, peste 193 070 in varianta poloneza si peste 240 300 in varianta englezeasca . Aduce a Triburile. În acest joc online bazat pe browser, sarcina dumneavoastră este de a construi propriul dumneavoastră Polis (cuvânt grecesc pentru oraș) de mic, la o metropolă uriașă, de a stabili o armată și o flotă puternică, iar în final de a cuceri insule îndepărtate. În drumul spre glorie și onoare, trebuie să luați de asemenea în grija zeii din panteonul grec: Zeus, Hera, Athena, Hades, Poseidon și Artemis care vor decide cu privire la victoria sau înfrângerea dumneavoastră. Scopul jocului : Scopul acestui joc este de a trăi visul din epoca medie greacă, de a deveni un erou! Trebuie să îți cucerești dușmanii, să vă distrugeți inamicii și să obțineți favoarea finală a zeilor!

Forge of Empires[modificare | modificare sursă]

[1]Joc de strategie lansat în 2012.

Lagoonia[modificare | modificare sursă]

[2]Joc social de simulare.

Kartuga[modificare | modificare sursă]

[3]Kartuga încă nu a fost lansat.

Legături externe[modificare | modificare sursă]