Format:Tilde

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Semnătură[modificare sursă]

Vă rog ca atunci când faceți comentarii pe paginile de discuție ale articolelor sau utilizatorilor Wikipedia, să adăugați și semnătura dumneavoastră. Este un lucru necesar la Wikipedia și este foarte simplu de adăugat, trebuie doar să dați un clic pe butonul din bara superioară a casetei de editare sau să tastați patru tilde ( ~~~~ ) și în mod automat se generează numele dumneavoastră precum și data și ora la care ați făcut comentariul. Vă mulțumesc!

Utilizare[modificare sursă]

{{tilde}}
Notă formate avertizare
  • Vă rugăm să verificați mai întâi lista mesajelor de avertizare înainte de a folosi orice format pe paginile de discuție pentru a atenționa un utilizator. Aplicarea celui mai potrivit format poate ajuta prin reducerea confuziei mesajului transmis.
  • Vă rugăm să nu uitați să introduceți mesajele de avertizare prin substituire. Substituirea se face astfel: în loc de {{tilde}} scrieți {{subst:tilde}}. Această precauție are avantajul că reduce ocuparea serverelor.

Mulțumim!

Utilizare avansată[modificare sursă]

În acest caz, formatul oferă o legătură către titlul paginii la care a fost omisă semnătura, („articol” în cazul de față):

{{subst:tilde|articol}}