Format:CopyrightGratuitAtâtTimpCât

De la Wikipedia, enciclopedia liberă


Atenție! Formatul {{CopyrightGratuitAtâtTimpCât}} necesită un parametru pentru specificarea condițiilor de utilizare. Dacă fișierul este liber fără condiții, folosiți {{Fără drepturi}}. Pentru a-l face disponibil pe toate proiectele Fundației Wikimedia, inclusiv Wikipedia în alte limbi, vă rugăm să încărcați acest fișier la Wikimedia Commons.

Documentație
Documentație format
Această documentație este adusă de la pagina Format:CopyrightGratuitAtâtTimpCât/doc.

Folosiți acest format pentru a specifica unele condiții particulare puse asupra utilizării unei imagini. Imaginea trebuie să fie liberă (să poată fi copiată, modificată și redistribuită în orice scop fără vreun acord prealabil). Dacă se pun unele condiții care restrâng utilizabilitatea unei imagini, atunci ea nu poate fi inclusă la Wikipedia, decât în condițiile excepționale ale materialelor protejate.

Format de bază

{{CopyrightGratuitAtâtTimpCât| -- condiții -- }}

Parametri

Primul parametru obligatoriu al formatului (și unicul parametru) este un text ce urmează după cuvântul dacă și care specifică în mod complet condițiile de utilizare a fișierului.

Exemple

{{CopyrightGratuitAtâtTimpCât|este însoțit de un link către site-ul www.exemplu.com}}
Copyright
Această imagine intră sub incidența drepturilor de autor. Deținătorul drepturilor de autor permite reproducerea ei de către oricine, cu orice scop dacă este însoțit de un link către site-ul www.exemplu.com.
Copyright
Vă rugăm să verificați concordanța condițiilor de mai sus cu Politica de licențiere Wikipedia. Condițiile nu trebuie să restricționeze folosirea imaginii în scopuri necomerciale sau educaționale. Dacă condițiile nu sunt îndeplinite vă rugăm să propuneți imaginea pentru ștergere.