Fișier:Superganewspaper.png

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Superganewspaper.png(225 × 290 pixeli, mărime fișier: 104 KB, tip MIME: image/png)

Utilizare cinstită pentru Tragedia aeriană de la Superga
Descriere

Prima pagină de ziar cu reprezentarea artistică a accidentului aviatic de la Superga care a ucis 18 membri ai echipei de fotbal Torino A.C., 4 mai 1949.

Sursa

La Domenica del Corriere

Articol

Tragedia aeriană de la Superga

Secțiune folosită

Se folosește întreaga imagine; (inclusiv zonele acoperite de texte promoționale; fără acestea, rolul imaginii nu ar fi clar)

Rezoluție joasă?

Imaginea are o rezoluție joasă, insuficient pentru realizarea sau pentru distribuirea de materiale piratate, suficient însă pentru identificarea subiectului articolului.

Scopul utilizării

ilustrarea unui eveniment istoric

Înlocuibil?

nu

Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Superganewspaper.pngyes
Copyrighted

Această imagine este scanarea unei pagini de ziar sau a unui articol și drepturile de autor sunt deținute fie de editorul ziarului fie de cei care au contribuit la articol sau la imaginea respectivă. Se consideră că utilizarea la o rezoluție joasă a acestei imaginii

  • pentru a ilustra fie publicația fie subiectul în chestiune,
  • cu numele publicației fie vizibil pe imagine fie scris dedesubtul imaginii, în descriere,
  • pe Wikipedia, găzduită pe serverele Fundației non-profit Wikimedia,

este calificată drept utilizare cinstită. Alte întrebuințări ale imaginii, pe Wikipedia sau în altă parte, pot fi considerate încălcări ale drepturilor de autor.

Către cel ce efectuează încărcarea imaginii: vă rugăm să adăugați o explicație rațională a utilizării cinstite, similară cu cea descrisă pe următoarea pagină en:Wikipedia:Image description page.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală9 decembrie 2011 14:21Miniatură pentru versiunea din 9 decembrie 2011 14:21225x290 (104 KB)Cezarika1 (discuție | contribuții){{Informații |Descriere=Newspaper cover bearing an artist's interpretation of the aircraft crash at Superga that killed 18 members of Torino A.C., May 4, 1949. Source La Domenica del Corriere Article Superga air disaster Portion used 100% Low res

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații