Fișier:Statuia lui Mihai Viteazul din Iasi.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Statuia_lui_Mihai_Viteazul_din_Iasi.jpg(375 × 500 pixeli, mărime fișier: 86 KB, tip MIME: image/jpeg)

Descriere fișier[modificare | modificare sursă]

Utilizare cinstită pentru Statuia lui Mihai Viteazul din Iași
Descriere

Statuia lui Mihai Viteazul din Iași

Sursa

Fotografia este operă proprie; statuia este opera sculptorului Ioan Busdugan (1935-2000)

Articol

Statuia lui Mihai Viteazul din Iași

Secțiune folosită

Se folosește imaginea întreagă deoarece ea este liberă; ea reprezintă o operă de artă aflată sub incidența drepturilor de autor, operă prezentată în întregime pentru a acoperi maxim orice comentariu critic din cadrul articolului, fără a fi necesară adăugarea de alte imagini nelibere. Dintre unghiurile posibile de fotografiere, a fost ales cel din care statuia este cea mai vizibilă în locul unde se află amplasată.

Rezoluție joasă?

Nu. Întrucât imaginea însăși este liberă, reducerea rezoluției nu este necesară pentru protejarea la realizarea de materiale ilegale.

Scopul utilizării

Imaginea se folosește la Wikipedia, pentru ilustrarea articolului despre statuia pe care o reprezintă, în infocaseta principală, pentru a ajuta la identificarea ei și la susținerea comentariilor din articol ce privesc respectiva operă de artă. Alte utilizări, în speță cele în scopuri comerciale, nu sunt permise fără acordul deținătorului drepturilor de autor asupra respectivei opere.

Înlocuibil?

Conform legii în vigoare în țara în care este amplasată statuia, orice fotografie a sa este operă derivată și nu poate circula liber, deoarece statuia însăși se află sub incidența drepturilor de autor. Dacă legislația locală se modifică în sensul permiterii libertății de panoramă, sau în cazul în care deținătorul drepturilor de autor asupra statuii ar accepta libera licențiere a operei sale, atunci această imagine devine liberă și nu trebuie înlocuită (deși în acel moment se vor putea încărca și alte imagini libere ale ei).

Alte informații A NU SE COPIA LA COMMONS
Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Statuia_lui_Mihai_Viteazul_din_Iasi.jpgyes

Licențiere[modificare | modificare sursă]

Pentru statuia reprezentată[modificare | modificare sursă]

Drepturi de autor protejate Această imagine este protejată de drepturile de autor și utilizată fără permisiunea explicită a titularului acestora. Ea nu face parte din categoriile prestabilite de materiale pentru care susținem dreptul de utilizare cinstită, dar considerăm că utilizarea ei în articolul Statuia lui Mihai Viteazul din Iași
  • pentru a ilustra subiectul discutat;
  • acolo unde nu s-a putut găsi sau produce un material adecvat, disponibil sub o licență liberă;
  • numai la Wikipedia în limba română, găzduită de serverele organizației non-profit Wikimedia Foundation

se califică drept utilizare cinstită din punctul de vedere al legislației Statelor Unite ale Americii. Orice altă utilizare a acestei imagini, la Wikipedia sau în alte locuri, ar putea reprezenta o încălcare a drepturilor intelectuale.

Către persoana care a trimis imaginea la Wikipedia: această etichetă nu este suficientă pentru a pretinde utilizarea cinstită. Trebuie de asemenea să precizați sursa imaginii, toate informațiile disponibile despre drepturile de autor asupra ei și să dați o justificare detaliată a motivului pentru care imaginea se califică drept utilizare cinstită.

Pentru imagine[modificare | modificare sursă]

Creative Commons License
Această imagine este oferită sub licența
Creative Commons Atribuire - Distribuire-în-condiții-identice 3.0 Ne-adaptată (CC-BY-SA-3.0).
Atribuire: Cezar Suceveanu
Creative Commons AttributionCreative Commons ShareAlike

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală31 mai 2012 20:39Miniatură pentru versiunea din 31 mai 2012 20:39375x500 (86 KB)Cezarika1 (discuție | contribuții)== Descriere fișier == {{Material sub drepturi de autor |Descriere=Statuia lui Mihai Viteazul din Iași |Sursa=operă proprie |Articol=Statuia lui Mihai Viteazul din Iași |Secțiune=50% |Rezoluție joasă=da |Scop=ilustrare articol |Înlocuibil=nu ...

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații