Fișier:Once Upon a Time... Planet Earth.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Once_Upon_a_Time..._Planet_Earth.jpg(214 × 317 pixeli, mărime fișier: 26 KB, tip MIME: image/jpeg)

Descriere fișier[modificare | modificare sursă]

Utilizare cinstită pentru A fost odată ... Terra
Descriere

Posterul filmului A fost odată ... Terra

Sursa

http://www.imdb.com/title/tt1356885/

Articol

A fost odată ... Terra

Secțiune folosită

O mică secțiune din produsul comercial

Rezoluție joasă?

da

Scopul utilizării
Drepturi de autor protejate Această imagine permite identificarea vizuală a subiectului articolului și se poate afla în căsuța de prezentare a articolului sau în textul acestuia. Imaginea poate fi găsită în Infocaseta principală pentru identificarea în contextul comentariului critic despre lucrarea căreia îi servește ca afiș promoțional. Semnificația contribuției la înțelegerea articolului provine din faptul că informațiile oferite nu pot fi transmise doar prin cuvinte. Imaginea poate fi plasată în infocaseta din partea superioară a articolului care tratează lucrarea, pentru a prezenta principala informație vizuală asociată cu lucrarea, și pentru a ajuta utilizatorul să identifice rapid lucrarea și să se asigure că a găsit ceea ce căuta. Utilizarea în acest scop nu concurează cu scopul lucrării artistice originale.
Înlocuibil?

nu

Alte informații
Copyrighted

Această imagine reprezintă afișul unui film, iar drepturile de autor sunt deținute fie de compania care a creat afișul, fie de producătorul materialului video. Se consideră că utilizarea imaginii afișului la o rezoluție joasă din această categorie:

se poate consideră drept utilizare cinstită. Alte întrebuințări ale imaginii, pe Wikipedia sau în altă parte, pot fi considerate încălcări ale drepturilor de autor.

Către cel care a trimis imaginea: vă rugăm să adăugați o justificare detaliată a utilizării cinstite.

Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Once_Upon_a_Time..._Planet_Earth.jpgyes

Licențiere[modificare | modificare sursă]

Această imagine reprezintă coperta unei casete video, DVD, Disc Blu-ray etc., iar drepturile de autor sunt deținute fie de compania care a publicat discul, fie de producătorul materialului video. Se consideră că utilizarea imaginii discului sau casetei la o rezoluție joasă din această categorie:

se poate consideră drept utilizare cinstită. Alte întrebuințări ale imaginii, pe Wikipedia sau în altă parte, pot fi considerate încălcări ale drepturilor de autor. Către cel care a trimis imaginea: vă rugăm să adăugați o justificare detaliată a utilizării cinstite.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală14 iunie 2013 23:04Miniatură pentru versiunea din 14 iunie 2013 23:04214x317 (26 KB)Cristian Cirlanaru (discuție | contribuții){{Material sub drepturi de autor |Descriere= |Sursa=*OBLIGATORIU* |Articol=A fost odată... Terra |Secțiune= |Rezoluție |Scop=Pentru un articol. |Înlocuibil= |Alte informații= }}

Următoarele pagini conțin această imagine: