Fișier:Marilena de la p7 filmari.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Marilena_de_la_p7_filmari.jpg(300 × 200 pixeli, mărime fișier: 27 KB, tip MIME: image/jpeg)

Sumar[modificare | modificare sursă]

Fotografia a fost făcută la filmările mediu-metrajului Marilena de la P7, în regia lui Cristian Nemescu. Pe Internet, ea este disponibilă pe site-ul outnow.ch (vezi logo-ul imprimat în colțul din dreapta-jos). Conform site-ului respectiv, drepturile de autor pentru fotografiile prezentate sunt «Eigentum des jeweiligen Studios/Vertriebes» (germ. „proprietate a studiourilor/distribuitorilor respectivi”). Credem că încărcarea pe Wikipedia românească a unei fotografii în scopul exclusiv de a ilustra filmul în discuție, folosindu-se de o rezoluție joasă, se califică drept utilizare cinstită.

Poza îl are în centru pe Cristian Nemescu așezat în fața video assist-ului, pentru a urmări ceea ce se filmează pe platou. Jur-împrejur sunt locuitori ai cartierului în care s-a filmat, Rahova. Iată câteva comentarii grăitoare în ce privește condițiile în care s-au desfășurat filmările:

„Era plin de țigani, de toxicomani. Am cerut ajutorul Jandarmeriei pentru a ne asigura protecția și am avut trei jandarmi, care de-abia au facut față. De cum scoteam camerele, venea tot cartierul peste noi: «Ați venit să filmați la noi, să faceți bani pe seama noastră!», iar un actor a fost pe punctul de a fi bătut de unul dintre ei.”
—Cristian Nemescu
„Într-una din zile, Cristian (Nemescu - n.n.) filma de pe bloc, iar noi stăteam jos, în fața blocului, așteptând să se dea comanda «motor», când, la parterul unui bloc, o femeie a ieșit la geam și ne-a luat la intrebări. «Fetelor, așa stați voi pe Straße (germ. stradă - n.n.)? Aici, la noi, fetele nu prestează îmbrăcate cu fustă scurtă, așa e alea de pe centură! Fetele noastre nu e așa, ele poartă blugi!» Văzându-l pe Andi Vasluianu, care joacă rolul «peștelui», i-a făcut semn să se apropie de fereastră: «Băiatu', ia, vino puțin. Fetele astea este de-ale noastre sau e actrițe, ce e cu fetele astea?» Andi i-a răspuns că, într-adevăr, este vorba despre actrițe profesioniste. «Hai, să mori tu!» Ne-am amuzat copios, bineînțeles, și timp de câteva zile, Andi a făcut bancuri pe tema aceasta.”
—Mădălina Ghițescu, actriță
Interviul din care s-a citat poate fi găsit în întregime aici.

Licențiere[modificare | modificare sursă]

Copyright undetermined

Această imagine este reproducerea unui material aflat sub incidența drepturilor de autor. Acesta face parte din campania publicitară a unei organizații sau companii, pentru a promova o lucrare sau un produs prin mass-media.

Drepturile de autor aparțin, cel mai probabil, companiei care a produs materialul publicitar sau artistului care l-a creat. Se consideră că folosirea de imagini ale unor materiale publicitare în scopul de a ilustra:

se califică drept utilizare cinstită conform legii drepturilor de autor din Statele Unite ale Americii. Alte utilizări ale imaginii, pe Wikipedia sau în alte locații, poate constitui o încălcare a drepturilor de autor.

Către cel ce efectuează încărcarea imaginii: Acest format trebuie aplicat numai pentru imagini ale unor persoane, produse sau evenimente care fac parte dintr-o campanie publicitară sau altă sursă similară, în scopul reutilizării lor în mass-media. Vă rugăm să adăugați o explicație rațională a utilizării cinstite, similară cu cea descrisă pe următoarea pagină en:Wikipedia:Image description page.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală6 iunie 2014 01:34Miniatură pentru versiunea din 6 iunie 2014 01:34300x200 (27 KB)Gikü (discuție | contribuții)redim UC
6 septembrie 2007 21:04Nicio miniatură838x558 (147 KB)Impy4ever (discuție | contribuții)

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații