Fișier:Madagascar Theatrical Poster X2.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Madagascar_Theatrical_Poster_X2.jpg(236 × 350 pixeli, mărime fișier: 30 KB, tip MIME: image/jpeg)

Utilizare cinstită pentru Madagascar (film 2005)
Descriere

Posterul filmului Madagascar (2005)

Sursa

en.wiki /About.com

Articol

Madagascar (film 2005)

Secțiune folosită

tot

Rezoluție joasă?

da

Scopul utilizării

ajută la identificarea filmului

Înlocuibil?

nu

Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Madagascar_Theatrical_Poster_X2.jpgyes
Copyright undetermined

Această imagine este reproducerea unui material aflat sub incidența drepturilor de autor. Acesta face parte din campania publicitară a unei organizații sau companii, pentru a promova o lucrare sau un produs prin mass-media.

Drepturile de autor aparțin, cel mai probabil, companiei care a produs materialul publicitar sau artistului care l-a creat. Se consideră că folosirea de imagini ale unor materiale publicitare în scopul de a ilustra:

se califică drept utilizare cinstită conform legii drepturilor de autor din Statele Unite ale Americii. Alte utilizări ale imaginii, pe Wikipedia sau în alte locații, poate constitui o încălcare a drepturilor de autor.

Către cel ce efectuează încărcarea imaginii: Acest format trebuie aplicat numai pentru imagini ale unor persoane, produse sau evenimente care fac parte dintr-o campanie publicitară sau altă sursă similară, în scopul reutilizării lor în mass-media. Vă rugăm să adăugați o explicație rațională a utilizării cinstite, similară cu cea descrisă pe următoarea pagină en:Wikipedia:Image description page.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală27 mai 2009 19:48Miniatură pentru versiunea din 27 mai 2009 19:48236x350 (30 KB)Dany 123 (discuție | contribuții){{Material sub drepturi de autor |Descriere=Posterul filmului Madagascar (2005) |Sursa=en.wiki /About.com |Articol=*OBLIGATORIU* |Secţiune=tot |Rezoluţie joasă=da |Scop=ajută la identificarea filmului |Înlocuibil=nu |Alte informaţii= }} {{UC-Materi

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații