Fișier:Ionel fernic.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Ionel_fernic.jpg(169 × 248 pixeli, mărime fișier: 16 KB, tip MIME: image/jpeg)

Sumar[modificare | modificare sursă]

Imaginea reprezintă reproducerea unei fotografii a compozitorului și aviatorului Ionel Fernic (1901-1938). Scanată și încărcată de redactorii site-ului și cotidianului „Jurnalul Național”, imaginea a fost preluată și pe Wikipedia românească, într-o variantă puțin retușată.

  • Nu ne este cunoscut autorul fotografiei, dar, estimată ca fiind nu mai recentă de începutul anilor treizeci, se plasează în domeniul public (mai devreme de 1938).
  • În acest caz, utilizarea ei pe site-ul Jurnalul Național nu implică drepturi suplimentare de autor, așa cum niciun document făcut cu scopul de a reproduce (fotografie de acest fel, scanare) nu se află sub incidența drepturilor de autor.

Licențiere[modificare | modificare sursă]

Public license

Această imagine este domeniu public deoarece drepturile de autor au expirat. Autorul este anonim sau sub pseudonim, și, până la 70 de ani de la publicarea imaginii, nu a fost dezvăluită identitatea sa. Drepturile de autor, în acest caz, se aplică 70 de ani de la publicarea imaginii.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală14 octombrie 2007 14:25Miniatură pentru versiunea din 14 octombrie 2007 14:25169x248 (16 KB)Impy4ever (discuție | contribuții)

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații