Fișier:Elderlyspinnera.jpg

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Mărește rezoluția imaginii(2.208 × 3.000 pixeli, mărime fișier: 6,88 MB, tip MIME: image/jpeg)

Acest fișier se află la Wikimedia Commons. Consultați pagina sa descriptivă acolo.

Featured imagine

Wikimedia CommonsWikipedia

Acest fișier este o imagine de calitate la Wikimedia Commons (Imagini excelente) și este considerată a fi una dintre cele mai bune imagini.

Wikipedia
 Acest fișier este o imagine de calitate la Wikipedia, ediția în limba engleză (Featured pictures) și este considerată a fi una dintre cele mai bune imagini.
 Acest fișier este o imagine de calitate la Wikipedia, ediția în limba spaniolă (Recursos destacados) și este considerată a fi una dintre cele mai bune imagini.
 Acest fișier este o imagine de calitate la Wikipedia, ediția în limba persană (نگاره‌های برگزیده) și este considerată a fi una dintre cele mai bune imagini.
 Acest fișier este o imagine de calitate la Wikipedia, ediția în limba irlandeză (Íomhánna roghnaithe) și este considerată a fi una dintre cele mai bune imagini.
 Acest fișier este o imagine de calitate la Wikipedia, ediția în limba turcă (Seçkin resimler) și este considerată a fi una dintre cele mai bune imagini.

Dacă dețineți o imagine a cărei calitate este similară și care poate fi publicată sub o licență adecvată, o puteți încărca, marca cu licența corespunzătoare și nominaliza.

Descriere fișier

Descriere
English: Photochrom print of an elderly Irish woman at a spinning wheel. Note: This is a posed nostalgia photograph, since the spinning wheel had gone out of use in almost all practical everyday contexts for a half-century or more by the time this picture was taken.
Čeština: Fotochrom staré Irky u kolovrátku, cca 1890–1900
Français : Image photochrome d'une vieille irlandaise filant au rouet.
Gaeilge: Prionta fótocrómatach le seanbean Éirinneach ag obair le meaisín sníomhacháin.
Dată Photo 1890-1900. Published no later than 1905.
Sursă Library of Congress REPRODUCTION NUMBER: LLC-DIG-ppmsc-09892
Autor Detroit Publishing Co.
Permisiune
(Reutilizarea acestui fișier)
PD in US as pre-1923. Also compliant with Irish copyright law per Chapter 3, 24.(2): anonymous photographer, over 70 years since publication.[1]
Alte versiuni

This is a restored version of Image:Elderlyspinner.jpg with fibers and artifacts removed, and brightness adjusted on lower shaded areas.

Licențiere

Public domain
Public domain
Acest document media aparține domeniului public în Statele Unite ale Americii. Aceasta se aplică lucrărilor din SUA a căror drept de autor a expirat, de obicei deoarece prima ei publicare a avut loc înainte de 1 ianuarie 1929. Vezi și această pagină pentru explicații suplimentare.

United States
United States
Este posibil ca această imagine să nu aparțină domeniului public în afara Statelor Unite ale Americii (mai ales în țările și zonele în care nu se aplică regula termenului scurt pentru lucrări din SUA, cum ar fi Canada, China continentală (nu Hong Kong sau Macao), Germania, Maxi și Elveția). Creatorul și anul publicării sunt informații esențiale și trebuie furnizate. Vedeți Wikipedia:Domeniu public și Wikipedia:Drepturi de autor pentru informații suplimentare.
Această image este disponibilă pe pagina Prints and Photographs division a Bibliotecii Congresului Statelor Unite ale Americii, sub numărul de identificare ppmsc.09892.
Acest format nu indică statutul de drept de autor sau sursa lucrării atașate. Un format normal și o sursă sunt de asemenea necesare. Vezi Commons:Licenţiere pentru mai multe informații.

العربية  беларуская (тарашкевіца)  বাংলা  čeština  Deutsch  English  español  فارسی  suomi  français  galego  עברית  magyar  Bahasa Indonesia  italiano  日本語  lietuvių  македонски  മലയാളം  Nederlands  polski  português  português do Brasil  română  русский  sicilianu  slovenčina  slovenščina  Türkçe  українська  简体中文  繁體中文  +/−

Captions

Add a one-line explanation of what this file represents

Items portrayed in this file

subiectul reprezentat

old woman engleză

image/jpeg

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală6 februarie 2008 15:32Miniatură pentru versiunea din 6 februarie 2008 15:322.208x3.000 (6,88 MB)Durovaslight improvements
6 februarie 2008 15:13Miniatură pentru versiunea din 6 februarie 2008 15:132.208x3.000 (6,88 MB)Durova== Summary == {{Information |Description=Photochrom print of an elderly Irish woman at a spinning wheel. |Source=Library of Congress REPRODUCTION NUMBER: LLC-DIG-ppmsc-09892 |Date=Photo 1890-1900. Published no later than 1905. |Author=Detroit Publishing

Următoarele pagini conțin această imagine:

Utilizarea globală a fișierului

Următoarele alte proiecte wiki folosesc acest fișier:

Vizualizați utilizările globale ale acestui fișier.

Informații