Fișier:Ben 10 Secret of the Omnitrix cover.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Ben_10_Secret_of_the_Omnitrix_cover.jpg(300 × 427 pixeli, mărime fișier: 88 KB, tip MIME: image/jpeg)

Descriere fișier[modificare | modificare sursă]

Utilizare cinstită pentru Ben 10: Secretul Omitrixului
Descriere

Coperta de DVD al filmului animat Ben 10: Secretul Omitrixului

Sursa

http://www.amazon.co.uk/dp/B002IFLXGA/

Articol

Ben 10: Secretul Omitrixului

Secțiune folosită

Infocasetă

Rezoluție joasă?

Imaginea reprezintă un unic cadru nemișcat din serialul de animație difuzat la televiziune. De asemenea, rezoluția ei este foarte scăzută, pretabilă doar pentru scopul ilustrativ.

Scopul utilizării

Ilustrarea articolului despre Ben 10, în care prezintă personajul într-o ipostază reprezentativă și familiară publicului.

Înlocuibil?

nu; fiind o imagine dintr-un desen animat sub drepturi de autor nu se pot găsi echivalente libere.

Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Ben_10_Secret_of_the_Omnitrix_cover.jpgyes

Licențiere[modificare | modificare sursă]

Această imagine reprezintă coperta unui DVD sau a unui disc Blu-ray, iar drepturile de autor sunt deținute fie de compania care a publicat discul, fie de producătorul materialului video. Se consideră că utilizarea imaginii discului sau casetei la o rezoluție joasă din această categorie:

se poate considera drept utilizare cinstită. Alte întrebuințări ale imaginii, pe Wikipedia sau în altă parte, pot fi considerate încălcări ale drepturilor de autor. Către cel care a trimis imaginea: vă rugăm să adăugați o justificare detaliată a utilizării cinstite.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală13 octombrie 2012 16:11Miniatură pentru versiunea din 13 octombrie 2012 16:11300x427 (88 KB)CuldeSac12 (discuție | contribuții){{Material sub drepturi de autor |Descriere= Coperta de DVD al filmului animat Ben 10: Secretul Omitrixului |Sursa= http://en.wikipedia.org/wiki/Ben_10:_Secret_of_the_Omnitrix |Articol= Ben 10: Secretul Omitrixului |Secțiune= toată |Rezoluție jo...

Următoarele pagini conțin această imagine: