Fișier:Arch Enemy - Tyrants of the Rising Sun (CD).jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Arch_Enemy_-_Tyrants_of_the_Rising_Sun_(CD).jpg(300 × 300 pixeli, mărime fișier: 21 KB, tip MIME: image/jpeg)

Descriere fișier[modificare | modificare sursă]

Utilizare cinstită pentru Tyrants of the Rising Sun
Descriere

Coperta CD-ului live „Tyrants of the Rising Sun” al trupei Arch Enemy. Fotografia este supusă legii drepturilor de autor. Drepturile de autor aparțin casei de discuri Century Media, producătorului sau graficianului.

Sursa

Metalkingdom.net, însă nu acest site este proprietarul imaginii.

Articol

Tyrants of the Rising Sun

Secțiune folosită

Toată fotografia.

Rezoluție joasă?

Da, însă suficient de clară pentru ilustrarea articolului.

Scopul utilizării

Fotografia reprezintă coperta albumului. Folosirea ei în cadrul articolului despre album oferă o informație importantă cititorului.

Înlocuibil?

Nu. Orice altă imagine reprezentând coperta albumului este de asemenea supusă legii drepturilor de autor.

Alte informații

Folosirea imaginii numai pentru a ilustra albumul în chestiune se supune politicii Wikipedia de utilizare cinstită. Motivații:

  • Folosirea fotografiei copertei nu afectează valoarea lucrării originale, nu limitează drepturile deținătorului și nu îngrădește posibilitatea acestuia de a distribui produsul original.
  • Este o imagine de rezoluție joasă și reprezintă doar o mică porțiune a produsului original. Această reproducere nu poate fi folosită pentru a crea copii ale copertei originale.
Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Arch_Enemy_-_Tyrants_of_the_Rising_Sun_(CD).jpgyes

Licențiere[modificare | modificare sursă]

Copyrighted

Această imagine reprezintă coperta unui album, a unui single sau afișul promoțional a unui turneu muzical și drepturile de autor sunt deținute fie de producătorul albumului, fie de artistul care a produs muzica. Se consideră că utilizarea imaginii albumului sau a single-lui la o rezoluție joasă din această categorie:

se poate considera drept utilizare cinstită. Alte întrebuințări ale imaginii, pe Wikipedia sau în altă parte, pot fi considerate încălcări ale drepturilor de autor.

Către cel care a trimis imaginea: vă rugăm să adăugați o justificare detaliată a utilizării cinstite.

Utilizare cinstită Utilizare în scopuri necomerciale a imaginii unei coperte a unui album, single sau afiș promoțional de turneu muzical. //ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Arch_Enemy_-_Tyrants_of_the_Rising_Sun_(CD).jpg yes

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală10 iulie 2009 14:52Miniatură pentru versiunea din 10 iulie 2009 14:52300x300 (21 KB)Nenea hartia (discuție | contribuții){{Material sub drepturi de autor |Descriere=Coperta CD-ului live „Tyrants of the Rising Sun” al trupei Arch Enemy. Fotografia este supusă legii drepturilor de autor. Drepturile de autor aparţin casei de discuri Century Media, producătorului sau gra

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații