Discuție Utilizator:Ucraiova

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Bine ați venit la Wikipedia în limba română!
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai fructuoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
Ce nu este Wikipedia
Câteva greșeli comune ce trebuie evitate.
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Cum să creați propriul articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Groapa cu nisip
Locul destinat testelor.
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Cafenea
Informații și discuții despre evenimente curente.
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Ucraiova) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.



-- Comunitatea utilizatorilor 18 august 2013 08:06 (EEST)

CS U Craiova[modificare sursă]

Această echipă a fost înființată anul acesta, iar în afară de declarații niciunul dintre personajele implicate în proiect nu a adus dovezi că ar deține palmaresul. Olguța Vasilescu e mânată de interese electorale în toată această acțiune, primărița panicându-se când a văzut că Mititelu nu are bani pentru a susține echipa și a apelat la planul de rezervă. Dacă zici că greșesc explică-mi și mie cum de până acum două luni aceasta îl susținea pe brutar și nu i-se părea nimic în neregulă? Vezi: http://www.cotidianul.ro/primarita-craiovei-s-a-aliat-cu-mircea-sandu-demolatorul-universitatii-217061/

Cum i-am spus și lui Edvisuall ‎atunci când există interesul de a clona o echipă apar diferite povești, legende și fantezii cu privire la proprietarul palmaresului, de exemplu cu aceleași metode s-a încercat clonarea echipei Steaua în urmă cu doi ani, urmând să apară CS Steaua, aceeași situație și la Dinamo în toamna trecută când Turcu bătea câmpii despre palmares și crearea unei echipe în cadrul CS Dinamo. În astfel de cazuri apar câțiva care declară diferite tâmpenii pentru a induce suporterii în eroare, dar nu prezintă niciun fel de document pe care și-ar baza afirmațiile.

Totuși dacă cumva un for sau o instanță le recunoaște drepturile asupra palmaresului nu aș avea nimic împotrivă cu schimbarea articolului. --Luciandrei (discuție) 18 august 2013 22:13 (EEST)[răspunde]


Echipa a fost infiintata in 1948, uita-te pe sigle, pe link-uri, pe ce vrei tu! In 2013 a fost reinfiintata sectia de fotbal! Nu ma intereseaza steaua sau dinamo, cum nici pe tine n-ar trebui sa te intereseze Craiova! La fel cum la steaua societatea lui gigi sustine clubul de fotbal de prin 1996, la fel e si aici! Voi v-ati infiintat in 96 cand a venit gigi sau mai devreme? Intra pe site-ul frf, asta e Universitatea Craiova! Echipa lui mititelu este FC U Craiova! Tu lasi 7-8 link-uri, noi avem 35! Intelege si lasa pagina cum este acum.

NU poți trage concluzii cu privire la palmares doar uitându-te pe logouri și ascultând declarațiile unor persoane care doar asta fac. De ce nu arată documentele? Îți spun eu de ce: pentru că nu au ce documente să arate. De ce nu îl dau în judecată pe Mititelu pentru folosirea ilegală a palmaresuului, logoului etc.? Pentru că știu că ar pierde. Mai mult Mititelu îi amenință cu judecata, nu invers, nu pare ciudat?
Palmaresul este la firma controlată de Mititelu pentru că în 1990 acesta a fost transferat la Asociația Sportivă FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, iar de atunci acesta a fost plimbat prin mai multe firme, dar instituțiile statului și Chiar FRF au emis documente care atestă că aceasta este continuatoarea clubului craiovean și nu CSU actual. VEZI: http://www.sport365.ro/dovada-ca-mititelu-are-palmaresul-universitatii/243298/
Ar trebui să te intereseze situațile de la Steaua, Dinamo, U Cluj etc pentru aceste cluburi au fost organizate în același mod ca CS Univ. Craiova și au suferit aceleași modificări conform legislației române.
NU acționez aici ca suporter al echipei Steaua ci ca wikipedist.--Luciandrei (discuție) 18 august 2013 23:20 (EEST)[răspunde]

Arata-mi te rog unde apare aici unde zici http://www.sport365.ro/dovada-ca-mititelu-are-palmaresul-universitatii/243298 ca mititelu are palmaresul de dinainte de 2002! Eu iti arat acceptul pentru numele Universitatea Craiova aici http://www.micapi.ro/articole/sport/fotbalul-craiovean-revine-la-clubul-mama.html Sectiile de handbal, volei, baschet cum au reaparut anul trecut la CS Universitatea Craiova? pe alea de ce nu le-a contestat nimeni?

Faptul ca mititelu este un procesoman si ameninta pe toata lumea cu judecata stiu toti, va veni si randul lui in curand sa fie judecat.

Sunt câteva probleme cu argumentația ta:
1. Mititelu a câștigat până acum toate procesele cu FRF.
2. Se spune clar în articol că în 2002 Asociația Sportivă FC UNIVERSITATEA CRAIOVA (cea care s-a desprins din clubul comunist) s-a reorganizat în SC FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA.
3. În articolul din Micapi se vorbește depre reînființarea unei secții în cadrul CSU, dar actuala CS Universitatea Craiova din fotabal este un SA deținut de Laviniu Beze și Adrian Andrici ce nu are absolut nicio legătură cu CSU-ul din subordinea Min. Educației.
4.Din câte știu palmaresul secțiilor menționate de tine nu a fost transferat altor societăți și de aceea nu este contestat și în plus sunt secții ale clubului studențesc și nu SA-uri independente.--Luciandrei (discuție) 19 august 2013 00:07 (EEST)[răspunde]

Iti raspund punctual: 1. Mititelu nu a castigat niciun proces cu FRF. Nu are nicio decizie favorabila definitiva, din contra, a pierdut toate procesele, iar cel pe care l-a castigat nu este irevocabil, este la curtea de apel. http://www.oltenia-sport.ro/u-craiova/mititelu-a-pierdut-irevocabil-procesul-cu-piturca-pentru-7-milioane-de-euro-ia-orasul-echipa.html#.UhE7DNLIa5I http://www.gsp.ro/fotbal/liga-b/mititelu-a-pierdut-azi-in-instanta-in-fata-lui-sandu-dar-e-bucuros-nasu-a-picat-in-cursa-375571.html 2. Palmaresul Universitatii Craiova, sau a CS cum ziceti voi este 1948-1994. Mititelu nu are niciun document. Tocmai infiintarea atator firme si firmulete si desprinderi este facuta de mititelu sa acopere adevarul. 3. Iar gresesti, este o asociere intre un SA deținut de Laviniu Beze și Adrian Andrici, primarie si CS Universitatea Craiova! daca-ti arat contractul de asociere lasi pagina asa cum este? trebuie sa-l caut ceva timp :) 4. Palmaresul cui apartine? unei societati sau unui om? si sectiile respective sunt si au fost sustinute de SA-uri, totusi palmaresul a ramas la CS!


CS U a înființat în 1990 Asociația și a transferat activitatea și palmaresul din fotbal acesteia. Nu contează prin câte SRL-uri, SA-uri plimbi palmaresul și istoricul atâta timp cât ai certifcatul de identitate sportivă care este ca o carte de identitate. Acesta dovedește că palmaresul nu mai este la CSU-ul din subordinea Min. Educației și că firma lui Mititelu a continuat activitatea CSU-ului.
Această asociere este un contract, dar clubul este detinut de cei doi, iar în contract la pct 6 APORTUL CLUBULUI SPORTIV se spune că clubul participă cu logul și palamersul etc., dar nu se precizează cu ce drept și ce palmaresul se cedează, se omite menționarea și prezentarea certificatului de identitate sportvă singurul care atestă continuitatea activității și deținerea unui palmares. Singurul document prezentat este Certificatul de Înregistrare a Mărcii(acesta dă dreptul clubului să folosească logo-ul dar nu are nicio legătură cu palmaresul). Se menționeză mai jos ca obligație a CSU-lui să prezinte :Certificatul de Identitate Sportivă eliberat de Agenția Națională pentru Sport (atașat ca anexa 1 la acest contract) și ca să vezi NU APARE NICIUN Certificat de Identitate Sportivă la Anexa 1 ci același Certificat de Înregistrare a Mărcii.
Faci confuzie între un SA ce sponsoriză un club și SA-ul pe care se structurează și desfășoară activitatea un club sportiv. În cazul CS U cluburile de handbal, baschet etc. funcționează fără personalitate juridică (asemănător secțiilor unui spital).
De unde ai scos 1994?--Luciandrei (discuție) 19 august 2013 01:37 (EEST)[răspunde]

Este ca nici macar nu citesti ceea ce stergi? Scrie clar aici: "Clubul Sportiv Universitatea Craiova este de drept continuarea echipei care a existat din 1948 până în 1994. [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27]" ? In anul 1994 s-a desprins sectia de fotbal din CS! Jucatorii de handbal, volei, baschet daca ar fi dupa cum zici tu ar trebui sa fie bugetari. Nu fac nicio confuzie, CS Universitatea este sponsorizata de KDF Energy, palmaresul nu poate apartin unei societati sau unei persoane.

Ai citit ce spune Corneliu Stroe fost Decan al Universității Craiova :http://www.stiridesport.ro/competitii/liga-2/interviu-corneliu-stroe-craiova-maxima.html: I se spune Universitatea de la U. În actele prin care au solicitat înscrierea la federație, așa scrie, se pot cere documentele. Așa e trecută în actele oficiale, ca U. Cealaltă formație s-a desprins în 1991 din clubul Universitatea Craiova, iar în 1994 s-a privatizat, când a fost cumpărată de George Constantin Păunescu..

Am citit, e vorba de echipa lui mititelu!!! FC U Craiova SA! Ei i se spune Universitatea de la U, citeste tot interviul cu Stroe. Bafta! Totusi, nu inteleg de ce stergi tot... ia pe rand ce nu-ti convine, de ce stergi tot?

Ai citit articolul și ai înțeles ce ai vrut. Domnul Stroe explică clar că în:

1. 1991 s-a constituit și deprins din clubul mamă Asociația Sportivă FC UNIVERSITATEA CRAIOVA

2. 1994 această asociație a fost privatizată, cumpărător fiind George Constantin Păunescu.

3. Asociația (posesoare a palmaresului) a fost reorganizată de foarte multe ori, dar si-a păstrat contiunitatea activității fapt dovedit de certificatul de identitate sportivă (prezentate aici). Singura concluzie la care ajungem e că palmaresul este la Mititelu.

4 Stroe recunoaște clar că CSU-ul din subordinea Min. Educației a cedat dreptul de a folosi doar logoul și nu palmaresul (pentru că nu mai au drepturi asupra acestuia). Vezi răspunsul la întrebarea De ce a apărut această concurență? aici ultima în ultima propoziție spune :Prin asociere, clubul a cedat societății pe acțiuni sigla Universității Craiova din 1948. Ce dorești mai mult de atât? Nu e clar ca lumina zile că CS Univ. Craiova nu are palmaresul? --Luciandrei (discuție) 20 august 2013 22:53 (EEST)[răspunde]

Tu ai o problema. 1 si 2 sunt ok, citeste ce ti-am scris in postarile anterioare cand intrebai de unde am scos anul 1994... 3. Aici trebuie sa-ti repet. Palmaresul lui mititelu este din 2002 pana acum. Arata o dovada ca are palmaresul din 48. Ce este palmaresul pentru tine? 4. Da logo ala reprezinta palmaresul pentru mine, pentru ca palmaresul nu este ceva palpabil!!! Sigla din 1948 reprezinta palmaresul, bravo! Nu stiu ce vrei sa demonstrezi si cui. Vad ca eu iti raspund punctual, dar tu nu... Este ca stergi fara sa citesti? adu-ti contributie, nu sterge peste 6000 de caractere fara sa citesti! Luam la rand fiecare fraza, o analizam, nu stergi tot! (Ucraiova (discuție) 21 august 2013 09:47 (EEST))[răspunde]

Nu contează „că ai scris” în plus 6000 de caractere (aproape toate copiate din articolul FC Universitatea Craiova), contează calitatea informațiilor. Acum văd că nu știi ce e palmaresul, dacă nu știi uită-te în DEX și nu mă întreba pe mine (Palmaresul nu este aceeași lucru cu logoul echipei). Faptul că pierzi dezabaterea nu îți dă dreptul la a afirma inepții și aberații, ignorând cu bună știință logica și sursele
Dacă nu știi ce este palmaresul atunci de ce intervii în articole introducând afirmații peste nivelul tău de competență? Ce discutăm aici? Cu cine îmi pierd timpul? Poate ar fi mai bine să te retragi. --Luciandrei (discuție) 21 august 2013 10:48 (EEST)[răspunde]
)) :))

esti amuzant pentru ca nu ai argumente. Ma gandesc ca poate ai vreun interes cand te vad asa implicat, mai ales pentru un stelist infocat ca tine... Hai sa-ti fac pe plac: PALMARÉS, palmaresuri, s. n. Listă în care se înscriu succesele sau victoriile (sportive, artistice etc.) obținute de cineva; totalitate a unor astfel de succese sau de victorii. – Din fr. palmarès. Tu imi zici ca palmaresul e la mititelu! Totalitatea succeselor si victoriilor sunt la o persoana sau la o societate comerciala dupa cum gandesti tu. Cum demonstrezi?

)) Eu ti-am demonstrat clar. CS unde e Badea presedinte este infiintat in 1948? S-a unit cu primaria si cu alta societate si a reinfiintat echipa CS Universitatea Craiova? Are acceptul Ministerul Educatiei? De ce nu se regasesc astea in contributiile tale pe pagina asta?

Eu ti-am zis ce inseamna palmaresul pentru mine si pentru suporterii Craiovei: spiritul Craiovei, suporterii ei, Craiova-Maxima... Stiu ca voi n-ati fost in stare sa scapati de gigi, asta cred ca te oftica. Doar ca sunt nou utilizator aici nu inseamna ca ai un nivel de competenta peste al meu, pot spune cu siguranta ca nu ai. Chiar te rog sa nu mai pierzi timpul cu mine, am timp destul. Nu ma retrag. Succes! (Ucraiova (discuție) 21 august 2013 12:23 (EEST))[răspunde]

Discuția cu tine îmi aduce aminte de o zicală ce implică o partidă de șah cu un porumbel.
Citat din contribuțiile mele la această pagină: Aceasta a apărut ca urmare a asocierii dintre Primăria Craiova, CSU Craiova și SC Blue Lions Capital SA.
Limitele competenței tale în domeniu sunt demonstrate de faptul că nu înțelegi ce înseamnă palmaresul, de ce documente este atestat palmaresul și de faptul că nu știi că acesta aparține unei persoane juridice și nu persoanei cu numele de Mititelu.
Eu nu am scris nicio dată că CSU-ul din subordinea MEN nu a fost înființat în 1948 ci doar că acesta nu mai deține palmaresul secției de fotbal acesta a fost transferat altei persoane juridice. Aceleași transferuri de palares și activitate s-au petrecut la mai multe cluburi sportive din toată țara, inclusiv la Dinamo, Steaua, Politehicile din Iași și Timișoara, Universitatea Cluj etc..--Luciandrei (discuție) 21 august 2013 13:17 (EEST)[răspunde]

Am vazut ca esti f documentat de la tv din ce scrii, chiar daca nu are relevanta: "1. Mititelu a câștigat până acum toate procesele cu FRF." Arata documentul prin care firma lui mititelu are palmaresul, ca te vad mare fan al lui. Tot tu te contrazici mai jos "Până în 1967 echipa a jucat pe Stadionul Tineretului, situat în centrul orașului". Cum o fi jucat daca tu zici mai sus ca e infiintata in 2013? Zi-i macar ca a fost reinfintata, sau asta e ideea, sa-ti bati joc de pagina adversarilor doar ca tu esti stelist infocat? (Ucraiova (discuție) 21 august 2013 13:44 (EEST))[răspunde]

Palmaresul este atestat de certificatul de identitate sportiva conform cu Legea nr. 69 din 2000, legea educatiei fizice si sportului, înainte de 2000 acest acte nu existau.
La secțiunea CS_Universitatea_Craiova#Stadioane se vorbește de istoricul stadionului și nu de istoricul echipei. Aici apar și meciurile disputate de naționala României.--Luciandrei (discuție) 21 august 2013 14:03 (EEST)[răspunde]

Dar care e politica wikipedia? sa se bazeze pe presupuneri? Daca nu exista acte inseamna ca nu are.

Explica asta cu stadionul oamenilor care cauta informatii pe wikipedia, poate reusesti sa lamuresti pe fiecare in parte cum o echipa infiintata in 2013 juca fotbal in 1967. Eu ti-am demonstrat inca o data ca stergi fara sa citesti. Ai zis ca esti doar wikipedist, oare toti se comporta asa? Am indoieli ca wikipedistii adevarati isi bat joc de o pagina, pentru ca asta se intampla acum. Bineinteles ca nu astept sa-mi dea dreptate alt wikipedist prieten cu tine, doar sunteti o familie, nu? E dubios cum doar tu stergi, altii 5-6 revenind la pagina dorita de noi. (Ucraiova (discuție) 21 august 2013 14:28 (EEST))[răspunde]

Ai citit Wikipedia:Clone? --Luciandrei (discuție) 21 august 2013 14:33 (EEST)[răspunde]

O, da... era timpul sa acuzi lumea de clonari :)) Ia-le IP-urile, vezi pe fiecare in parte inainte de a face o acuzatie. Sau zici acum ca doar m-ai intrebat pe mine daca am citit despre clone? :)) Nu mi-ai raspuns la intrebari. (Ucraiova (discuție) 21 august 2013 15:08 (EEST))[răspunde]

Cont public[modificare sursă]

Din numele dumneavoastră de utilizator se înțelege că acest cont urmează să fie accesat de mai multe persoane. Întrucât pe Wikipedia nu sunt permise conturile publice vă rog să vă creați conturi distincte, astfel ca în spatele fiecărui nume de utilizator să existe o singură persoană răspunzătoare pentru toate intervențiile făcute prin contul respectiv. Pentru evitarea oricăror confuzii vă recomand să vă deschideți alt cont (sau, dacă aveți deja multe contribuții, să cereți schimbarea numelui de utilizator). În speranța că sunteți de acord cu respectarea regulamentelor, vă mulțumesc pentru înțelegere și pentru contribuții. Luciandrei (discuție) 18 august 2013 23:27 (EEST)[răspunde]

contul ucraiova nu este cont public, ai inteles gresit, nu cred ca este o problema sa am acest nume de utlizatorAcest comentariu nesemnat a fost adăugat de Ucraiova (discuție • contribuții).
Citiți atent mesajul. Faptul că oamenii înțeleg greșit este din cauza numelui. Vă rog să alegeți un alt nume de utilizator, vedeți WP:NUME. —Andreidiscuţie 19 august 2013 10:36 (EEST)[răspunde]

ok, chiar daca nu cred ca as fi putut crea confuzii am facut cerere pentru schimbarea numelui de utilizator (Ucraiova (discuție) 21 august 2013 13:06 (EEST))[răspunde]

Semnătură[modificare sursă]

Vă rugăm ca atunci când faceți comentarii pe paginile de discuție ale articolelor sau utilizatorilor Wikipedia, să adăugați și semnătura dumneavoastră  și nu așa cum ați omis la pagina Wikipedia:Afișierul administratorilor. Este un lucru necesar la Wikipedia și este foarte simplu de adăugat, trebuie doar să dați un clic pe butonul din bara superioară a casetei de editare sau să tastați patru tilde ( ~~~~ ) și în mod automat se generează numele dumneavoastră precum și data și ora la care ați făcut comentariul. Mulțumesc! Bătrânul (discuție) 21 august 2013 07:18 (EEST)[răspunde]

Multumesc! Ia sa vad daca iese... (Ucraiova (discuție) 21 august 2013 09:46 (EEST))[răspunde]

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia întrucât ați încălcat regulamentele. Termen de blocare: nelimitat. Motivul este continuarea utilizării acestui cont în ciuda avertismentului că nu respectă WP:NUME.

Mai există în plus:

  • Continuarea utilizării avizierului administratorilor pentru discuții editoriale în ciuda avertizării privind scopul paginii, în locul utilizării paginii de discuție a articolelor;
  • Continuarea comentariilor la limita atacului la persoană la adresa lui Luciandrei, cel puțin o ignorare insistentă a prezumției de bună credință
  • Refuzul de a folosi surse de încredere de niciun fel, și marșarea în final pe o sursă neindependentă.
    Dacă considerați că blocarea a fost nejustificată, o puteți contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj.


Acest utilizator blocat (jurnalul blocărilor | autoblocări | clase de adrese blocate | deblocare | contribuții | contribuții șterse) a cerut să fie deblocat, însă un administrator a verificat și a respins cererea. Alți administratori pot de asemenea să verifice această blocare, însă nu trebuie să anuleze această decizie fără un motiv bine întemeiat (vedeți politica de blocare). Nu ștergeți această cerere de deblocare cât timp sunteți blocat.

Motivul cererii: „Am facut cerere in data de 21 august pentru schimbarea numelui, chiar daca eu cred ca nu poate genera confuzii. Tutusi am dat e-mail conform procedurii, insa nu am primit nici-un raspuns. Nu exista pagina de discutie pentru CS_Universitatea_Craiova, majoritatea discutiilor au fost purtate aici https://ro.wikipedia.org/wiki/Discu%C8%9Bie_Utilizator:Ucraiova. Dovada exista: Luciandrei a sters fara sa citeasca un articol, lasand lacune grave pentru utilizatorii wikipedia: "Clubul a fost infiintat in 2013 si a disputat meciurile de pana in 1963"? Asta este o dovada ca nu a citit ce a sters si ca l-ati ascultat fara sa verificati. De asemenea faptul ca a incalcat regulamentul (regula cu 3 reveniri), revenind la o varianta care s-a dovedit si continua sa fie gresita! Mai mult, aparitia site-ului oficial al CS, imi da dreptate si constituie surse clare, care sunt asumate juridic, de care ar trebui sa tinem seama. Consider blocarea mea nejustificata, dar, cum am mai zis, Luciandrei are prieteni, eu sunt mai nou, va inteleg. (Ucraiova (discuție) 29 august 2013 16:08 (EEST)) Am trimis e-mail pentru schimbarea numelui unui birocrat care era online, eu asa am inteles, probabil am inteles gresit. In acest timp vi s-a parut ca ati discutat cu mai multi utilizatori ai contului ucraiova? ca ar fi un cont public? Si tu, si Luciandrei daca ati fi citit inainte de a sterge si a proteja ce era scris acolo v-ati fi data seama ca nu este un duplicat. Eu si alti utlizatori, dupa cum se poate vedea, am revenit la versiunile care cel putin nu aveau greseli grave cum este acum! Cum poti sa zici ca avem o singura referinta? Avem zeci de referinte, dar sunt sterse!(Ucraiova (discuție) 29 august 2013 16:08 (EEST))”[răspunde]


Motivul refuzului: „Cererea de deblocare adresează aspecte editoriale, dar blocarea nu are legătură cu ele. De regulă orice blocare are de-a face cu aspecte legate de comportament. —  —Andreidiscuţie 5 iunie 2014 10:55 (EEST)[răspunde]

Dacă doriți să mai faceți alte cereri de deblocare, folosiți formatul {{Deblocare}} din nou. Folosirea abuzivă a formatului poate duce la suspendarea dreptului de a vă modifica propria pagină de discuții.

Note pentru cine va analiza cererea de deblocare:
  • procedura de schimbare a numelui de utilizator, descrisă la linkul dat în mesajul din această pagină din secțiunea „Cont public” nu implică niciun e-mail, ci doar înregistrarea cererii la Wikipedia:Schimbarea numelui de utilizator;
  • Argumentul cu o discrepanță legată de unele meciuri de până în 1963 este de natură editorială. Dacă îl căutați prin pagina de discuție a articolului sau prin sumarul modificărilor lui UCraiova și nu-l găsiți, este pentru că el nu a fost adus decât în ceasul al treisprezecelea, după războiul de editări, după ce pagina a fost protejată, și chiar și atunci, fără altă propunere concretă decât duplicarea articolului FC Universitatea Craiova cu scopul evident al inducerii în eroare a cititorilor și al promovării punctului de vedere al clubului CSU Craiova (dat fiind că singura „referință” adusă este site-ul respectivului club, nu vreo sursă independentă).

Concluziile mele sunt că acest cont nu este doar o confuzie de nume, ci un cont (nu se știe dacă e public sau nu, dar nu contează) creat pentru a promova punctul de vedere al clubului CSU Craiova într-un conflict cu FC Universitatea Craiova și care a fost utilizat în acest scop încălcând, pe lângă WP:NUME, și WP:R3R, WP:VER și WP:PDVN. —Andreidiscuţie 29 august 2013 15:27 (EEST)[răspunde]

Acest utilizator blocat (jurnalul blocărilor | autoblocări | clase de adrese blocate | deblocare | contribuții | contribuții șterse) a cerut să fie deblocat, însă un administrator a verificat și a respins cererea. Alți administratori pot de asemenea să verifice această blocare, însă nu trebuie să anuleze această decizie fără un motiv bine întemeiat (vedeți politica de blocare). Nu ștergeți această cerere de deblocare cât timp sunteți blocat.

Motivul cererii: „Am trimis e-mail pentru schimbarea numelui unui birocrat care era online, eu asa am inteles, probabil am inteles gresit. In acest timp vi s-a parut ca ati discutat cu mai multi utilizatori ai contului ucraiova? ca ar fi un cont public? Si tu, si Luciandrei daca ati fi citit inainte de a sterge si a proteja ce era scris acolo v-ati fi data seama ca nu este un duplicat. Eu si alti utlizatori, dupa cum se poate vedea, am revenit la versiunile care cel putin nu aveau greseli grave cum este acum! Cum poti sa zici ca avem o singura referinta? Avem zeci de referinte, dar sunt sterse!(Ucraiova (discuție) 29 august 2013 16:08 (EEST))”[răspunde]


Motivul refuzului: „Procedura de schimbare a numelui nu implică niciun e-mail, ci o cerere în pagina Wikipedia:Schimbarea numelui de utilizator sau, cum e în acest caz în care contul a fost deja blocat, asociată cererii de deblocare de aici. Pe de altă parte, aici nu este cazul, pentru că acest cont nu are la activ contribuții păstrate în spațiul articolelor, el doar copiind conținutul articolului FC Universitatea Craiova la CS Universitatea Craiova, în scopul de promovare a punctului de vedere al acelui club într-o dispută pe care o are cu alt club. Aceste acțiuni nu sunt admise la Wikipedia de la niciun cont, indiferent cum se numește el, deci în cazul unei reveniri sub un alt nume, și acel cont este pasibil de alte blocări. —  —Andreidiscuţie 5 iunie 2014 10:55 (EEST)[răspunde]

Dacă doriți să mai faceți alte cereri de deblocare, folosiți formatul {{Deblocare}} din nou. Folosirea abuzivă a formatului poate duce la suspendarea dreptului de a vă modifica propria pagină de discuții.

Acest utilizator blocat (jurnalul blocărilor | autoblocări | clase de adrese blocate | deblocare | contribuții | contribuții șterse) a cerut să fie deblocat, însă un administrator a verificat și a respins cererea. Alți administratori pot de asemenea să verifice această blocare, însă nu trebuie să anuleze această decizie fără un motiv bine întemeiat (vedeți politica de blocare). Nu ștergeți această cerere de deblocare cât timp sunteți blocat.

Motivul cererii: „Sunt acuzatii nefondate, false. Eu nu reprezint interesele clubului CS, sunt doar un simplu utilizator, care a incercat sa prezinte adevarul. Vreau sa-mi aratati un singur loc in care am copiat conținutul articolului FC Universitatea Craiova la CS Universitatea Craiova, asa cum sustineti, tot ce am adaugat este original... Eu nu am nici-un conflict cu FC Universitatea Craiova, iar de faptul ca alti utilizatori (ca de ex. Luciandrei) au incalcat regula WP:R3R revenind la un format contradictoriu, nu s-a tinut cont doar pentru ca sunt prieteni cu administratorii Ucraiova (discuție) 6 iunie 2014 10:05 (EEST)[răspunde]


Motivul refuzului: „Vă rog pentru ultima oară să încetați cu polemicile editoriale și să explicați de ce vreți ca acest cont să fie deblocat, și de ce refuzați să înregistrați sau măcar să cereți un nou nume. Agățarea de acest nume de utilizator nu vă face credibile afirmațiile că n-aveți legătură cu CS Universitatea Craiova și că nu-i promovați punctul de vedere. —  —Andreidiscuţie 6 iunie 2014 15:25 (EEST)[răspunde]

Dacă doriți să mai faceți alte cereri de deblocare, folosiți formatul {{Deblocare}} din nou. Folosirea abuzivă a formatului poate duce la suspendarea dreptului de a vă modifica propria pagină de discuții.

Acest utilizator blocat (jurnalul blocărilor | autoblocări | clase de adrese blocate | deblocare | contribuții | contribuții șterse) a cerut să fie deblocat, însă un administrator a verificat și a respins cererea. Alți administratori pot de asemenea să verifice această blocare, însă nu trebuie să anuleze această decizie fără un motiv bine întemeiat (vedeți politica de blocare). Nu ștergeți această cerere de deblocare cât timp sunteți blocat.

Motivul cererii: „Nu eu am pornit polemica, am dovedit la momentul respectiv ca altii au incalcat regulamentul si nu au fost nici macar avertizati. Le luam la rand, pentru ce sunt acuzat: 1. "Continuarea utilizării avizierului administratorilor pentru discuții editoriale în ciuda avertizării privind scopul paginii, în locul utilizării paginii de discuție a articolelor." Nu exista la momentul respectiv o pagina de discutie a articolelor, nici acum nu exista pentru https://ro.wikipedia.org/wiki/CS_Universitatea_Craiova , iar de incalcarile regulamentului utilizatorului Luciandrei nu se tinea niciodata seama! 2. "Continuarea comentariilor la limita atacului la persoană la adresa lui Luciandrei, cel puțin o ignorare insistentă a prezumției de bună credință." In momentul in care Luciandrei incalca regulamentul (cel putin cel cu 3 reveniri, nu vorbesc da alte acuzatii pe care toata lumea le-ar considera atac la persoana), neexistand o pagina de discutii pentru pagina respectiva, batandu-si practic joc de ea cu afirmatii total contradictorii am considerat normal sa atrag atentia pe pagina administratorilor, dar tot eu am fost blocat. Decizia o consider 100% subiectiva, nu am jignit pe nimeni, nu am atacat pe nimeni, repet, acuzatii nefondate sau cel putin exagerate din partea voastra. 3. "Refuzul de a folosi surse de încredere de niciun fel, și marșarea în final pe o sursă neindependentă." Inca o acuzatie nefondata si mincinoasa... chiar asa a fost? Nu am folosit niciodata surse de incredere? Consider ca decizia de blocare a acestui cont este total subiectiva. 4. Am inteles cu schimbarea numelui, repet, am cerut unui birocrat sa-l schimbe (eu asa intelesesem), a fost greseala mea. Daca-l schimb voi fi deblocat? Are asa mare importanta ce nume am? va rog sa-mi schimbati in ce nume vreti daca e asa Ucraiova (discuție) 10 iunie 2014 09:05 (EEST)[răspunde]


Motivul refuzului: „Acest cont nu va fi nici deblocat, nici redenumit. Puteți începe să editați de pe un nou cont, cu un nume conform politicii numelor de utilizator. Nu promit însă că, atâta vreme cât refuzați să înțelegeți politicile WP:PDVN și WP:VER, cu acel cont nu veți întâmpina probleme în activitatea editorială.—  —Andreidiscuţie 10 iunie 2014 11:04 (EEST)[răspunde]

Dacă doriți să mai faceți alte cereri de deblocare, folosiți formatul {{Deblocare}} din nou. Folosirea abuzivă a formatului poate duce la suspendarea dreptului de a vă modifica propria pagină de discuții.