Discuție Utilizator:Turcanin

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă


Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Turcanin) în care să vă prezentați pe scurt, dacă doriți, dar nu înainte de a citi regulile paginii de utilizator și aveți grijă să nu scrieți CV-uri pe pagina dumneavoastră.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect!

Puteți contribui și la alte proiecte ale Wikimediei: Wikționar, Wikimanuale, Wikiștiri, Wikicitat, Wikisursă.

-- Comunitatea utilizatorilor 4 ianuarie 2012 01:14 (EET)

Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Crina Coco Popescu.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Crina Coco Popescu.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumim pentru colaborare.  —Andreidiscuţie 21 februarie 2012 19:02 (EET)[răspunde]

Există o procedură standard pentru obținerea licenței? Imaginea este preluată de pe blogul persoanei în cauză.

Turcanin (discuție) 25 februarie 2012 02:43 (EET)[răspunde]

Citiți vă rog legăturile din mesajul primit. Partea care vă interesează este WP:DA#Autorii_care_doresc_s.C4.83_ofere_materiale_Wikipediei - trebuie ca deținătorul drepturilor de autor să trimită un email prin care să elibereze poza sub o licență liberă--Strainu (دسستي‎25 februarie 2012 21:46 (EET)[răspunde]

Între timp problema s-a rezolvat, fișierul fiind șters cu promptitudine. De fapt, acuma văd că era deja șters la data la care am primit mesajul dvs.:

„23 februarie 2012 00:39 Ionutzmovie (discuție | contribuții) a șters Fișier:Crina Coco Popescu.jpg ‎ (Fișier fără sursă/licență)”.

Am șters întreaga pagină. Sper să nu mai fie probleme.--Turcanin (discuție) 27 februarie 2012 03:09 (EET)[răspunde]

Ștergerea întregii pagini nu se justifică, doar a imaginii al cărui statut în ce privește libertatea de utilizare este neclar. Puteți în continuare rezolva problema urmând pașii de la linkul dat de Strainu mai sus, moment în care vom recupera fișierul. —Andreidiscuţie 27 februarie 2012 11:54 (EET)[răspunde]